Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Izlases vārtsargiem Šteinboram un Vaņinam neveiksmīgi ielaisti vārti

Rolands Eliņš

Izlases vārtsargiem Šteinboram un Vaņinam neveiksmīgi ielaisti vārti
Pāvels Šteinbors
Foto: Lukasz Grochala/Cyfrasport

Latvijas izlases vārtsargi Andris Vaņins un Pāvels Šteinbors šodien attiecīgi Šveices un Polijas līgās ielaiduši neveiksmīgus vārtus savu kļūdu dēļ, taču tas netraucēja viņu komandām izcīnīt punktus. Vaņina “Zurich” uzvarēja ar 2:1, bet Šteinbora “Arka” turpināja veiksmīgo sēriju, spēlējot 1:1.

Polijas čempionātā Pāvels Šteinbors palīdzēja “Arka” turpināt nezaudēto maču sēriju, spēlējot neizšķirti 1:1 ar “Plock”. Šteinbors tika pārspēts pašā mača sākumā, kad pēc auta iemetiena nospēlēja neveiksmīgi izgājienā, apstājoties pusceļā, kamēr pretinieks ar galvu pārvirzīja bumbu pāri Šteinboram vārtu tīklā. Tas gan tā arī palika vienīgais “Plock” sitiens vārtu rāmī šajā mačā, kamēr “Arka” pirmā puslaika izskaņā panāca 1:1.

Tikmēr Deniss Rakels palika rezervē “Lech” graujošā uzvarā pār “Piast” (5:1). Trīs vārtus “Lech” guva mača pēdējās 15 minūtēs. Rakela komandai tā bija pirmā uzvara šosezon Ekstraklasē un ar četriem punktiem tā ieņem sesto vietu, kamēr vēl nezaudējusī Šteinbora komanda ir piektajā vietā.

Savukārt Šveices čempionātā Andris Vaņins palīdzēja “Zurich” ar 2:1 pieveikt “Thun”. Pašam Vaņinam gan ne tā veiksmīgā spēle, jo 35. minūtē viņš ielaida bumbu vārtos visai vienkāršā situācijā. Šveicietis Mateo Toseti ātrajā uzbrukumā ielauzās soda laukuma stūrī un no asa leņķa izdarīja sitienu pa zemi gar vārtsarga kājām. Vaņins bumbu aizskāra ar roku, taču nekavēja tās ceļu vārtos. Pēc tam gan “Zurich” atspēlējās un izrāva uzvaru, savu otro šosezon divās spēlēs Šveices čempionātā.

Krievijas pēc spēka pirmajā līgā Vladimirs Kamešs nospēlēja 90 minūtes “Yenisey” sastāvā, ciešot smagu sagrāvi pret “Tambov”. Kameša komanda jau 38. minūtē palika mazākumā un pēc tam ielaida piecus vārtus (0:5). “Yenisey” tas bija otrais zaudējums sezonas piecās spēlēs.

Sakāve šajā līgā arī Ivana Lukjanova komandai “Fakel”, kas ar 0:4 zaudēja “Sibir”. Lukjanovs devās sākumsastāvā, bet 80. minūtē, kad visi vārti jau bija gūti, tika nomainīts.

Video: Šteinbora ielaistie vārti mača sestajā minūtē

Video: Vaņina ielaistie vārti no asa leņķa

  +1 [+] [-]

, 2017-07-30 23:08, pirms 7 gadiem
Virslīgā šādi goli ir norma, ta ka nav tik traki

     [+] [-]

, 2017-07-31 10:10, pirms 7 gadiem
Galvenais, ka FC Zurich uzvarēja.