Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1599, Did:0, useCase: 3

Spānijas futbola izlase šokējoši izstājas no olimpiskā turnīra

Jānis Celmiņš

Spānijas futbola izlase šokējoši izstājas no olimpiskā turnīra
Spānijas izlasei sapnis par godalgām izsapņots
Foto: london2012.com

Sensacionāli no cīņas par Londonas olimpisko spēļu turnīra šodien izstājusies Spānijas futbola izlase, kas otrajā turnīra spēlē cieta sakāvi pret Hondurasas izlasi – 0:1. Šis zaudējums nozīmē, ka par medaļām spāņi necīnīsies.

Jau vēstījām, ka pirmajā D apakšgrupas spēlē Spānijas izlase bija spiesta atzīt Japānas izlases pārākumu (0:1). Šodien ar tādu pašu rezultātu spāņi atzina arī Hondurasas futbolistu pārākumu. Hondurasas izlase mača rezultātu atklāja jau spēles septītajā minūtē, kad vārtus guva Džerijs Bengstons. Kā vēlāk izrādījās, tie bija pirmie un pēdējie gūtie vārti šajā mačā un spāņi cieta minimālu, taču šokējošu zaudējumu, kas komandai liegs cīnīties par olimpisko spēļu godalgām.

Otrā D grupas spēlē šodien Japāna apspēlēja arī Maroku, tiekot pie otrās uzvaras turnīrā. Vēl D grupā atlicis aizvadīt divas spēles, taču jau tagad skaidrs, ka spāņiem olimpiāde Londonā jau noslēgusies.

Ne mazāk interesanti notikumi risinājās arī Brazīlijas un Baltkrievijas komandu cīņā (C grupā). Lai gan pirmie vārtus guva baltkrievi (spēles 8. minūtē), mača turpinājumā trīs bez atbildes vārtus guva Brazīlijas izlase, svinot otro panākumu grupā ar 3:1. Citā C grupas spēlē tikmēr svētdien neizšķirti cīnījās Ēģipte un Jaunzēlande.

Pie otrās uzvaras A grupā tikmēr tika Senegāla, kas kopš mača 30. minūtes spēlēja desmit vīru sastāvā, taču neskatoties uz to prata pieveikt Urugvajas izlasi – 2:0. Otros vārtus Senegāla guva mazākumā. Panākumu A grupā svinēja arī Lielbritānijas izlase, kas ar 3:1 pieveica Apvienoto Arābu Emirātu vienību. Pirmos vārtus britu labā guva pieredzējušais Raiens Gigss.

B grupā tikmēr pa uzvarai Meksikas un Dienvidkorejas futbolistiem, kuri pieveica attiecīgi Gabonu (2:0) un Šveici (2:1).

A grupa:

VietaKomandaSpēlesPunkti
1.Lielbritānija24
2.Senegāla24
3.Urugvaja23
4.AAE20

B grupa

VietaKomandaSpēlesPunkti
1.Meksika24
2.Dienvidkoreja24
3.Šveice21
4.Gabona21

C grupa

VietaKomandaSpēlesPunkti
1.Brazīlija26
2.Baltkrievija23
3.Ēģipte21
4.Jaunzēlande21

D grupa

VietaKomandaSpēlesPunkti
1.Japāna26
2.Hondurasa24
3.Maroka21
4.Spānija20
1 2 40 komentāri
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: DRS420

 +20 [+] [-]

, 2012-07-30 00:47, pirms 12 gadiem
Tad jau par futbolu daudz nefano, jo Hondurasa piedalījās ari PČ
DRS420 rakstīja: Eiropas čempiņi zaudēja valstij, kuru gandrīz vai pirmo reizi dzirdu.

  +1 [+] [-]

, 2012-07-30 00:54, pirms 12 gadiem
nav tur nekas sokejoss jo futbols os ir fufelis. pagajusaja os finala speleja nigerija un tas izsaka daudz ko.

 +18 [+] [-]

, 2012-07-30 01:01, pirms 12 gadiem
Tas olimpisais futbols ir tīrākais FUFELS

  +8 [+] [-]

, 2012-07-30 01:02, pirms 12 gadiem
nu nezinu kā citiem, bet man prieks

  +9 [+] [-]

, 2012-07-30 01:05, pirms 12 gadiem
DRS420 rakstīja: Eiropas čempiņi zaudēja valstij, kuru gandrīz vai pirmo reizi dzirdu.
vispār OS spēlē U23 izlases.. 3 spēlētāji var tikai virs būt.. laikam kkā tā bija..
Anyway jo interesantāk, ka spāņi zaudēja..

  +5 [+] [-]

, 2012-07-30 01:05, pirms 12 gadiem
Vispar Spanija ar Hondurasu PC speleja viena grupa...
Slēpts komentārs: notorious

  +8 [+] [-]

, 2012-07-30 01:36, pirms 12 gadiem
lb26 rakstīja: Tas olimpisais futbols ir tīrākais FUFELS
Kuram fufels, kuram nē. Brazīļiem, teiksim, ir komanda, kas daudz neatškiras no nacionālās izlases. Urugvajai Kavani un Suaress spēlē, pagājušajās spēlēs Argentīnai Messi bija. Ar pasaules un Eiropas čempionātiem šo pasākumu, protams, salīdzināt nevar.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-07-30 02:03, pirms 12 gadiem
Man patika, kā, ja nemaldos, Muniains spēles beigās kaut ko uzbrēca līnijtiesnesim un, kamēr tas skatījās viņam uz seju, iespēra turpat zemē gulošajam hondurasietim Lai arī karstasinīgie dienvidnieki, bet tik uzvilkušos komandu vēl nebiju redzējis.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: lange

  +3 [+] [-]

, 2012-07-30 06:52, pirms 12 gadiem
Jap tikai 3 speletaji virs 23 un domaju, ka piem. Vacijas, Argentinas, Niderlandes, Italijas, Francijas trukumu daudzi pat nepamanija :d
protams ka ok fuzis ir fufelis! speles skatities var, bet pasam turniram ka futbolam nav nekadas jegas pieverst uzmanibu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2012-07-30 08:22, pirms 12 gadiem
lange rakstīja: Ka baltkrievija tika uz OS spelem? wtf? 77 rangs
Viņi izcīnija medaļu pie jauniešiem, ja nemaldos U21

  +1 [+] [-]

, 2012-07-30 08:49, pirms 12 gadiem
He, man tik ļoti kretinē, ka autors pārlieku daudz lieto vārdu "tikmēr"!

  +2 [+] [-]

, 2012-07-30 09:08, pirms 12 gadiem
Protams, šī Espanas izlase ne tuvu nav tā, kas ir izcīnījusi pēdējās trofejas Eiropā un pasaulē, taču tāpat tā ir izgāšanās. Nu vismaz vienus vārtus 180 minūtēs pret Japānu un Hondurasu BIJA JĀGŪST! Tādā gadījumā šobrīd vismaz vēl būtu palikušas cerības uz izkļūšanu. Ja pret japāņiem "la furia roja" spēlēja ļoti slikti un pelnīti zaudēja, tad vakar tomēr nepaveicās. Spāņi parādīja labu spēli, taču 2 pārliktņi, stabs un vēl virkne neizmantotu iespēju viņus iegāza. Būtībā vakar viņi tikai sāka ieskrieties, būtu nospēlējuši veiksmīgāk, domāju, arī izkļūtu no grupas, bet pēc tam jau būtu ļoti interesanti viņus redzēt pret BRA, GBR vai URU, taču tagad nekā. Hondurasai vakar laimīte nospīdēja, taču tāpat aizsardzībā viņi spēlēja lieliski. Tas vēlreiz pierāda, ka futbols attīstās visā pasaulē.

Kas attiecas uz Brazīliju, tad ceru, ka viņi arī iegūs šo olimpisko zeltu. Tā pati Spānijas izlase 1992.gadā jau ir izcīnījusi uzvaru Olimpiādē, bet Brazīlijai šādu panākumu vēl nav. Pēdējā pusgadā viņi ar šo izlasi spēlēja pret daudzām nacionālajām izlasēm (Argentīna, Meksika, Dānija un citas), rādot ļoti atzīstamu sniegumu. Tiešām redzams, ka viņu mērķis ir beidzot iegūt šīs zelta medaļas. Lai veicas!

     [+] [-]

, 2012-07-30 09:19, pirms 12 gadiem
Spānijai tā ir katastrofa,jo beidzamajos gados viņi ir uzvarējuši gandrīz visās vecuma grupās ,bet te jau divi zāģi.Bet tie ,kas saka ,ka OS futbola turnīrs ir pufelis,varbūt paskatīties komandu sastāvus,praktiski visi spēlē nopietnos klubos un 21-23 gadu vecumā daudzi jau ir nobrieduši spēlētāji,laikam tikai Latvijā ir uzskats ,ka jauns un perspektīvs ir čoms vēl 24 gados.Vakar arī Suaresam un kompānijai nepatīkams zaudējums pret Senegālu.Tas ka OS nespēlē vāji sastāvi pierādīja arī beidzamie OS čempioni argentīnieši ,kur no olimpiskās izlases praktiski puse uzreiz pēc tam spēlēja arī nākamajā PK.

  +3 [+] [-]

, 2012-07-30 09:45, pirms 12 gadiem
coffijs rakstīja: Spānijai tā ir katastrofa,jo beidzamajos gados viņi ir uzvarējuši gandrīz visās vecuma grupās ,bet te jau divi zāģi.Bet tie ,kas saka ,ka OS futbola turnīrs ir pufelis,varbūt paskatīties komandu sastāvus,praktiski visi spēlē nopietnos klubos un 21-23 gadu vecumā daudzi jau ir nobrieduši spēlētāji,laikam tikai Latvijā ir uzskats ,ka jauns un perspektīvs ir čoms vēl 24 gados.Vakar arī Suaresam un kompānijai nepatīkams zaudējums pret Senegālu.Tas ka OS nespēlē vāji sastāvi pierādīja arī beidzamie OS čempioni argentīnieši ,kur no olimpiskās izlases praktiski puse uzreiz pēc tam spēlēja arī nākamajā PK.
Te drīzāk domāts, ka OS futbols īsti interesē tikai skautus un futbola fanātiķus, jo salīdzināt OS ar PK, EČ vai jebkuru citu kontinenta čempionātu ir diezgan nejēdzīgi. Bet to, ka Spānijas izlasei tā ir izgāšanās, tam piekrītu. tas šobrīd norāda, ka nākotnes Spānijas izlase ne tuvu vairs nedominēs pasaules futbolā.

  +2 [+] [-]

, 2012-07-30 10:06, pirms 12 gadiem
Kocers rakstīja: Te drīzāk domāts, ka OS futbols īsti interesē tikai skautus un futbola fanātiķus, jo salīdzināt OS ar PK, EČ vai jebkuru citu kontinenta čempionātu ir diezgan nejēdzīgi. Bet to, ka Spānijas izlasei tā ir izgāšanās, tam piekrītu. tas šobrīd norāda, ka nākotnes Spānijas izlase ne tuvu vairs nedominēs pasaules futbolā.
Daļēji tā ir ,bet tie ,kam patīk futbols skatīsies arī OS futbola turnīru ,nevis piemēram vingrošanu.

  +1 [+] [-]

, 2012-07-30 10:17, pirms 12 gadiem
Nezinu kā citiem, bet man par to ne silts ne auksts. Lai par medāļiem cīnās izlases, kuras tos patiešām vēlas.

  +1 [+] [-]

, 2012-07-30 10:22, pirms 12 gadiem
Altemix rakstīja: Protams, šī Espanas izlase ne tuvu nav tā, kas ir izcīnījusi pēdējās trofejas Eiropā un pasaulē, taču tāpat tā ir izgāšanās. Nu vismaz vienus vārtus 180 minūtēs pret Japānu un Hondurasu BIJA JĀGŪST! Tādā gadījumā šobrīd vismaz vēl būtu palikušas cerības uz izkļūšanu. Ja pret japāņiem "la furia roja" spēlēja ļoti slikti un pelnīti zaudēja, tad vakar tomēr nepaveicās. Spāņi parādīja labu spēli, taču 2 pārliktņi, stabs un vēl virkne neizmantotu iespēju viņus iegāza. Būtībā vakar viņi tikai sāka ieskrieties, būtu nospēlējuši veiksmīgāk, domāju, arī izkļūtu no grupas, bet pēc tam jau būtu ļoti interesanti viņus redzēt pret BRA, GBR vai URU, taču tagad nekā. Hondurasai vakar laimīte nospīdēja, taču tāpat aizsardzībā viņi spēlēja lieliski. Tas vēlreiz pierāda, ka futbols attīstās visā pasaulē.

Kas attiecas uz Brazīliju, tad ceru, ka viņi arī iegūs šo olimpisko zeltu. Tā pati Spānijas izlase 1992.gadā jau ir izcīnījusi uzvaru Olimpiādē, bet Brazīlijai šādu panākumu vēl nav. Pēdējā pusgadā viņi ar šo izlasi spēlēja pret daudzām nacionālajām izlasēm (Argentīna, Meksika, Dānija un citas), rādot ļoti atzīstamu sniegumu. Tiešām redzams, ka viņu mērķis ir beidzot iegūt šīs zelta medaļas. Lai veicas!
pats spēli neredzēju,bet cik te pa netu parakājos,tad liela daļa tirsnesim ar pieliek uzplečus,kas divas reizes neesot iedevis acīmredzamas pendeles,bet ja par Spānijas izlasi,tad ko var gribēt no komandas,kas tikai pirms spēlēm savākta kopā,pat normālas pārbaudes spēles nav spēlējuši un tikai tāpēc ka Spāņi viņus pieskaita pie galvenajiem favorītiem plus vēl tas,ka šī vecuma komandas motors vidējā līnijā Thiago nespēlē,šādā komandā tas ir tāpat kā Xavi vai Iniestu izņemt no Spānijas izlases

  +2 [+] [-]

, 2012-07-30 10:26, pirms 12 gadiem
Par pufeli nosaukt futbola turnīru olimpiādē?Atļaujiet pasmaidīt,bet jūs vēl neesat izauguši no īsajām bikšelēm.Spāņu plānos noteikti bija cīņa par augstākajām godalgām.Neko darīt,šoreiz nenovērtēja pretiniekus un varēs doties mājās.Šie 23 gadīgie jaunekļi jau arī spēlē augstvērtīgu vīru futbolu un meistarības līmenis ir pietiekoši augsts.Paskatieties vien uz Brazīlijas izlasi un Neimāra spēli.Pie tam šeit tiek izcīnīta olimpiskā zelta medaļa,kuras vērtība ir augstāka par pasaules čempiona titulu.Piekrītu,ka futbolā to nevarētu teikt,bet viena līdzība ir. Kā vienu,tā otro medaļu var izcīnīt tikai reizi četros gados.Vienam gan var piekrist.Konkurence futbola lielvalstīm olimpiādē it kā mazāka,tieši tāpēc Spānijas neveiksme ir liela mēroga futbola sensācija.

  -3 [+] [-]

, 2012-07-30 10:35, pirms 12 gadiem
alguns rakstīja: Par pufeli nosaukt futbola turnīru olimpiādē?Atļaujiet pasmaidīt,bet jūs vēl neesat izauguši no īsajām bikšelēm.Spāņu plānos noteikti bija cīņa par augstākajām godalgām.Neko darīt,šoreiz nenovērtēja pretiniekus un varēs doties mājās.Šie 23 gadīgie jaunekļi jau arī spēlē augstvērtīgu vīru futbolu un meistarības līmenis ir pietiekoši augsts.Paskatieties vien uz Brazīlijas izlasi un Neimāra spēli.Pie tam šeit tiek izcīnīta olimpiskā zelta medaļa,kuras vērtība ir augstāka par pasaules čempiona titulu.Piekrītu,ka futbolā to nevarētu teikt,bet viena līdzība ir. Kā vienu,tā otro medaļu var izcīnīt tikai reizi četros gados.Vienam gan var piekrist.Konkurence futbola lielvalstīm olimpiādē it kā mazāka,tieši tāpēc Spānijas neveiksme ir liela mēroga futbola sensācija.
nu šo Spānijas izlasi un Brazīliju ir tā kā nedaudz nekorekti salīdzināt, zinot to,ka Brazīlija konkreito izlasi konkreitām spēlēm veidoja un gatavoja jau kādus divus gadus pirms pašām spēlēm,plus vēl zinot to, ka salīdzinot ar citiem gadiem,pat uz Brazīlijas fona,šī izlase ir pārpildīta ar izciliem talantiem,sen nav bijis tik talantīga paaudze un nu sorry, Neimārs,viņu jau tagad liek vienā plauktiņā ar Ronaldo un Messi,šajā turnīrā nav lielākas zvaigznes,Neimārs ir Buggati Veyron,visi pārējie BMW 5.sērijas

  +1 [+] [-]

, 2012-07-30 11:13, pirms 12 gadiem
nezinu, kam ir domāts internets, ja nevarat atrast to, ka uz olimpiādi kvalificējas katra kontinenta u-21 čempja pirmais trijnieks.

  +1 [+] [-]

, 2012-07-30 11:20, pirms 12 gadiem
>>>alguns

Krievijas pilsētā Ņižņijžopinskā, reizi piecos gados tiks izspēlēts vietējā ūdens torņa čempionāts, dēvēts par kubok vodokački, tas būs prestižāks, jo tiks izcīnīts vēl retāk.
Tāds iedomīgs "speciālists", bet liec vienā plauktiņā OS zeltu futbolā ar PČ zeltu!

  +1 [+] [-]

, 2012-07-30 12:07, pirms 12 gadiem
OS futbols nav nopietni ņemams.

     [+] [-]

, 2012-07-30 14:09, pirms 12 gadiem
Kocers rakstīja: Te drīzāk domāts, ka OS futbols īsti interesē tikai skautus un futbola fanātiķus, jo salīdzināt OS ar PK, EČ vai jebkuru citu kontinenta čempionātu ir diezgan nejēdzīgi. Bet to, ka Spānijas izlasei tā ir izgāšanās, tam piekrītu. tas šobrīd norāda, ka nākotnes Spānijas izlase ne tuvu vairs nedominēs pasaules futbolā.
Nu jau nu! Nav jau jātaisa secinājumi pēc šīm divām spēlēm. Nesen Spānijas U-19 izlase vinnēja Eiropas čempionātu. Bet, ja sekot tavai loģikai, tad iznāk, ka tādai Vācijai, Francijai, Nīderlandei, Itālijai vai Argentīnai vispār nav nākotnes, jo tās šeit pat nespēja kvalificēties. Vakar starp citu Espana spēlēja samērā labi, man viņu spēle patika pat labāk kā Brazīlijas pret Baltkrieviju, cita lieta, ka viņiem totāli nenoveicās. Būtu vismaz neizšķirts, iespējams, vēl iekļūtu 1/4 finālā un tur varētu būt jau pavisam cita spēle un rezultāti, jo šī komanda ir ar milzīgu potenciālu.

     [+] [-]

, 2012-07-30 14:12, pirms 12 gadiem
NilsK rakstīja: pats spēli neredzēju,bet cik te pa netu parakājos,tad liela daļa tirsnesim ar pieliek uzplečus,kas divas reizes neesot iedevis acīmredzamas pendeles,bet ja par Spānijas izlasi,tad ko var gribēt no komandas,kas tikai pirms spēlēm savākta kopā,pat normālas pārbaudes spēles nav spēlējuši un tikai tāpēc ka Spāņi viņus pieskaita pie galvenajiem favorītiem plus vēl tas,ka šī vecuma komandas motors vidējā līnijā Thiago nespēlē,šādā komandā tas ir tāpat kā Xavi vai Iniestu izņemt no Spānijas izlases
Pilnībā tev piekrītu. Tā pati Brazīlija bija aizvadījusi n-tās draudzības spēles ar šo olimpisko izlasi. Izskatās, ka šoreiz viņi ļoti nopietni noskaņojušies paņemt beidzot zeltuun izsvītrot šo nepatīkamo tukšumu viņu futbola vēsturē.

Kas attiecas uz Spāniju, tad vakar viņi spēlēja diezgan labi. Ja būtu vairāk veiksmes, rezultāts būtu pilnīgi cits, un tad varbūt arī ieskrietos. Bet nu kas notika, notika.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-07-30 14:35, pirms 12 gadiem
Big_LeboWski rakstīja: Protams ka visi spāņu fanātiķi tgd teiks ka OS is fufelis utt To jau varēja paredzēt...
spaniem no euro 2012 finalspeles, vakar sastava bija pat vesei 2 speletaji, viniem tas pasakums ir loooooooti svarigs.

     [+] [-]

, 2012-07-30 15:26, pirms 12 gadiem
NilsK rakstīja: nu šo Spānijas izlasi un Brazīliju ir tā kā nedaudz nekorekti salīdzināt, zinot to,ka Brazīlija konkreito izlasi konkreitām spēlēm veidoja un gatavoja jau kādus divus gadus pirms pašām spēlēm,plus vēl zinot to, ka salīdzinot ar citiem gadiem,pat uz Brazīlijas fona,šī izlase ir pārpildīta ar izciliem talantiem,sen nav bijis tik talantīga paaudze..
Tas, tikai parāda Brazīlijas nopietno attieksmi pret OS futbola turnīru
1 2 40 komentāri