Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Latviešu hokeja treneris Toms Strauss pagarina sadarbību ar Dānijas klubu

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Latviešu hokeja treneris Toms Strauss pagarina sadarbību ar Dānijas klubu
Toms Strauss. Foto: Lotārs Zariņš, hokejablogs.lv

Dānijas augstākās hokeja līgas klubs Odenses "Bulldogs" paziņojis par sadarbības turpināšanu ar Latvijas hokeja treneri Tomu Strausu līdz pat 2024./25. gada sezonai, vēstīts komandas mājaslapā.

Liepājnieks Dānijā pavadījis pēdējās divas sezonas, 2018./19. gada sezonā strādājot par trenera asistentu Dānijas pēc spēka otrās līgas klubā Jitlandes "Vikings", savukārt pagājušajā sezonā ieņemot galvenā trenera amatu Odenses "Bulldogs" U20 vecuma grupas vienībā, kā arī "Bulldogs" dublieru komandā Dānijas otrajā līgā.

"Bulldogs" mājaslapā vēstīts, ka Strausa darbība "Bulldogs" komandā bijusi ļoti veiksmīga, tādēļ līgums ticis pagarināts uz nākamajām piecām sezonām. Līgumā gan arī ietverts punkts par to, ka pēc nostrādātiem trim gadiem abām pusēm ir tiesības līgumu lauzt.

Tomam Strausam turpinās uzticēt Odenses kluba jaunatnes spēlētāju trenēšanu, liepājniekam ieņemot dublieru komandas, U20 vienības galvenā trenera un U17 komandas trenera asistenta amatus. Atzīmēts, ka Strauss piedalās kluba rīta treniņu vadīšanā.

30 gadus vecais latviešu speciālists 2016. gadā, kā trenera asistents, kļuva par Latvijas čempionu ar "Liepājas" komandu.

Izmantotie avoti:
https://bulldogs.oik.dk/2020/06/tom...