Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Jirgens Klops: "Mums nav jātērē daudz naudas transfēros, mums ir lielisks sastāvs"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Jirgens Klops: "Mums nav jātērē daudz naudas transfēros, mums ir lielisks sastāvs"
Jirgens Klops.Foto PA/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas 2019./2020. gada sezonas spēcīgākā kluba "Liverpool" galvenais treneris Jirgens Klops paziņojis, ka šajā vasarā viņam nebūs iespēju tērēt lielas naudas summas spēlētāju iegādēs. Tiesa gan, treneris arī atzinis, ka viņam nav lielas nepieciešamības to darīt.

Paredzams, ka Covid-19 radītās sekas ietekmēs arī spēlētāju pārejas futbolā. Komandām būs krietni mazāk naudas, ko tērēt par jaunu spēlētāju iegādi.

Jirgens Klops, kurš pirms pāris dienām oficiāli kļuvis par Anglijas Premjerlīgas čempionu, atzina, ka viņa komandai nav nepieciešamības tērēt lielas naudas summas šajā vasarā: "Mēs mēģināsim atrast risinājumus ar to sastāvu, kas mums šobrīd ir. Komandā ir trīs, četri spēlētāji, kuri var spert lielus soļus savā attīstībā."

"Vīruss noteikti ietekmējis kluba iespējas transfēru tirgū, " Klops atzina. "Tomēr apskatieties uz šo ("Liverpool") sastāvu – tas nav sastāvs, kuru būtu jāmaina. Mums nav tikai starta vienpadsmitnieks, mums ir vēl pieci vai seši spēlētāji, kas varētu jeb kurā brīdī aizstāt kādu no tiem, kas iziet pamatsastāvā."

"Mēs gribām pastiprināt sastāvu, gribām, lai sastāvs ir patiešām spēcīgs," Klops izteicās. "Protams, ka to var izdarīt ar naudas palīdzību, bet nauda nav vienīgais, kas vajadzīgs. Ir jābūt radošiem, ir jāmeklē jaunie talanti savā akadēmijā. Mums ir vairāki spēlētāji, kas var ievērojami progresēt tuvākajā laikā."

Pēdējais lielais "Liverpool" pirkums bija 2018. gada vasarā, kad tā no "Roma" par nepilniem 63 miljoniem eiro iegādājās Alisonu Bekeru. Aizvadītajā vasarā klubs spēlētāju iegādēs tērēja maz.

"Liverpool" treneris arī atzīmēja, ka nedomā par titula izcīnīšanu arī nākamsezon: "Cilvēki saka, ka tas būs tikai normāli, ja uzvarēsim arī nākamsezon. Kad uzvarēju Vācijā, trenējot "Borussia", neviens tā nerunāja. Cilvēki noteikti gaidīs titulu arī pēc gada, bet teikšu godīgi – es nedomāju par to, ka nākamgad uzvarēsim. Tas gan nenozīmē, ka mēs to negribam. Vienkārši uz to jāiet pakāpeniski."

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

     [+] [-]

, 2020-06-30 12:40, pirms 4 gadiem
Skaidrs, ka Milners vairs ilgi nespēlēs...vajag tādu universālo kareivi, kurš labi spēlē un cīnās visās pozīcijās

     [+] [-]

, 2020-06-30 20:35, pirms 4 gadiem
..nākamgad jau komandas atgūsies no krīzes un ja ne ziemā, tad vasarā visi kaut ko sev kārotu paņems.