Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

U19 meiteņu izlase sagrauj Igauniju, U17 izlase atspēlējas no 0:2

Rolands Eliņš

U19 meiteņu izlase sagrauj Igauniju, U17 izlase atspēlējas no 0:2
Foto: LFF

Latvijas U19 un U17 meiteņu futbola izlases šodien aizvadīja pārbaudes spēles pret savām vienaudzēm no Igaunijas. U19 izlase ar 4:0 izcīnīja uzvaru, bet U17 izlase atspēlējās no 0:2 un cīnījās neizšķirti 2:2.

Latvijas U17 meiteņu izlase Arkādijas stadionā šodien jau pašā sākumā nokļuva iedzinējos ar 0:2, ielaižot divus vārtus pirmajās piecās minūtēs, ieskaitot nelaimīgu Emīlijas Druviņas sitienu savos vārtos. Taču pirmajā puslaikā izdevās atgūt vienus vārtus, pateicoties Signijas Šenbergas vārtu guvumam, bet otrajā puslaikā neizšķirtu panāca Diāna Suvitra, kas tā arī palika mača beigu rezultāts.

Turnīra otrajā spēļu dienā - 1. jūlijā - savā starpā tiksies mūsu kaimiņienes, savukārt galvenā trenera Romāna Kvačova vadītā komanda pirmdien, 2. jūlijā, tiksies ar Lietuvas futbolistēm.

Baltijas kausa šodien sāka arī Latvijas U19 meiteņu izlase, kas arī aizvadīja spēli pret Igauniju. Spēles rezultāts gan šeit bija pavisam citāds, Latvijai svinot drošu uzvaru ar 4:0. Divus vārtus guva Karlīna Miksone, bet vēl pa reizei izcēlās Viktorija Zaičikova un Paula Linda Liniņa. Pēc pirmā puslaika rezultāts bija vēl tikai 1:0 Latvijas labā, taču jau pašā otrā puslaika sākumā Latvijai izdevās palielināt pārsvaru un pēc tam arī nokārtot iespaidīgo rezultātu.

Arī U19 izlasei rītdien būs brīvdiena, bet parīt tiks aizvadīta spēle pret Lietuvas U19 valstsvienību.

Abu turnīru spēļu tiešraides būs pieejamas portālā Sportacentrs.com.

Izmantotie resursi:
Latvijas WU-17 izlase atspēlējas un nospēlē...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja