Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2904, Did:0, useCase: 3

Sampaoli: "Nē, Mesi neizvēlas Argentīnas taktiku vai sastāvu"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Sampaoli: "Nē, Mesi neizvēlas Argentīnas taktiku vai sastāvu"
Lionels Mesi un Horhe Sampaoli
Foto: Reuters/Scanpix

Argentīnas izlase ar Lionelu Mesi pirms četriem gadiem spēlēja Pasaules kausa finālā, bet šonedēļ tikai caur adatas aci izdevās izkļūt no grupas. Pēc uzvaras pret Nigēriju parādījās video, kurā komandas galvenais treneris Horhe Sampaoli it kā prasa Mesi, vai laist laukumā Serhio Agvero, tomēr pats Sampaoli noliedza šādu sarunas saturu.

Lai sasniegtu izslēgšanas spēles, Argentīnas izlasei bija obligāti jāapspēlē Nigērija (2:1), taču vēl desmit minūtes pirms spēles beigām rezultāts bija neizšķirts. Minētajā video Lionels Mesi vienā no pauzēm devās pie trenera, kurš komandas kapteinim uzdeva jautājumu. Argentīnā runāja un rakstīja, ka Horhe Sampaoli jautājis Mesi par uzbrucēja Serhio Agvero laišanu laukumā, tomēr preses konferencē pirms dueļa pret Franciju galvenais treneris noliedza, ka būtu uzdevis šādu jautājumu.

"Nē, izteiktie minējumi neatbilst patiesībai. Tā bija ļoti svarīga spēle, tāpēc mums bija izstrādāti vairāki rīcības plānus, kurus apskatījām. Bija jāpieņem lēmums. Tā bija mūsu savstarpējā komunikācija. Teicu, ka izmantosim stratēģiju, kuru pirms tam izmēģinājām, laukumā laižot vēl vairākus uzbrucējus. Tā bija vienkārša saruna ar vienu no maniem futbolistiem, tas arī viss," teica Sampaoli.

"Spēlēsim, it kā starp mūsu zobiem būtu nazis. Šie spēlētāji ir lepni pārstāvēt savu valsti, spēlēt ar Argentīnas kreklu mugurā. Tieši viņu apņēmība padara mūs par bīstamu komandu jebkuram pretiniekam," pirms gaidāmā astotdaļfināla pret vienu no galvenajām favorītēm Franciju teica Sampaoli. "Pēc spēles analīze būs atkarīga no rezultāta. Ja uzvarēsim, visi teiks, ka esmu izcils treneris. Ja zaudēsim, tad būšu ļoti slikts treneris."

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

  +1 [+] [-]

, 2018-06-30 12:32, pirms 6 gadiem
Sampaoli: "Nē, Mesi neizvēlas Argentīnas taktiku vai sastāvu"

Bet varbūt vajadzētu?

ARG trenneris laukuma malā šobrīd vairāk atgādina nervozu krievu bidlu, kas drudžaini staigā no vienas istabas malas uz otru, baidoties, ka tik bratani neierodās šo eliminēt. Protams, āriene ir tikai āriene, bet visa tā ķermeņa valoda kopumā liek domāt, ka tam džekam īsti nav nekāda nojausma par mūsdienu futbola komandas vadīšanu. Principā laukumā ir palaists bariņš profesionālu, kuri pagaidām savu līmeni notur uz savas pieredzes un profesionalitātes rēķina, bet bez konkrēta, saturīga spēles plāna no malas.

     [+] [-]

, 2018-06-30 13:05, pirms 6 gadiem
ja ne Mesi, tad kurš? Maskerano?

     [+] [-]

, 2018-06-30 13:06, pirms 6 gadiem
Tas, ka vins neizveelas taktiku ir skaidrs, jo lidz vinam bumba rikpat ka nenonaak.

     [+] [-]

, 2018-06-30 14:15, pirms 6 gadiem
Aha tik tas moments, kad Messi pateica, lai Aguero taisās un nāk laukumā trenerim palicis nemanīts?

  +3 [+] [-]

, 2018-06-30 15:14, pirms 6 gadiem
protams Sampaoli lohs,kas neko nesaprot no futbola...Čīles teicamais sniegums 2014 PK un sekojošais Copa America tituls ar viņu pie stūres laikam bija pārpratums

  +1 [+] [-]

, 2018-06-30 16:22, pirms 6 gadiem
agdam rakstīja: protams Sampaoli lohs,kas neko nesaprot no futbola...Čīles teicamais sniegums 2014 PK un sekojošais Copa America tituls ar viņu pie stūres laikam bija pārpratums
Precīzi- pārpratums!😵
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja