Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:372, Did:0, useCase: 3

Baikova un Siliņš kvalificējas Eiropas jaunatnes čempionāta pusfinālam

Krišs Upenieks

Baikova un Siliņš kvalificējas Eiropas jaunatnes čempionāta pusfinālam
Foto: Latvijas Peldēšanas federācija

Šodien, 30. jūnijā, Latvijas juniori Arina Baikova un Jānis Vitauts Siliņš veiksmīgi startējuši Eiropas Junioru čempionāta priekšsacīkstēs un kvalificējušies startam pusfinālā.

Jūrmalniece Arina Baikova Netaņā 50m uz muguras veica 29.35 sekundēs, kas priekšpeldējumos bija devītais labākais rezultāts un ļāva pārliecinoši kvalificēties pusfinālam.

Savukārt valmierietis Jānis Vitauts Siliņš savu otro pusfinālu sasniedza 50m brasā. Sportists distanci veica 29.47 sekundēs un kā pēdējais nodrošināja iespēju turpināt cīņu par iekļūšanu finālā.

Cīņa par iekļūšanu finālā abiem mūsu sportistiem paredzēta jau šovakar, savukārt, veiksmīga starta gadījumā, fināls paredzēts sacensību dienas noslēgumā. Čempionāta vakara sesiju iespējams vērot interneta tiešraidē.

Izmantotie resursi:
Baikova un Siliņš kvalificējas EJČ pusfinālam...