Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

NHL drafta loterijā uzvar "Devils"

Andrejs Siliņš

NHL drafta loterijā uzvar "Devils"
"Devils" galvenais treneris Džons Hainss
Foto: AP / Scanpix

Šī gada jūnijā paredzētajā Nacionālās hokeja līgas (NHL) jauno spēlētāju izvēles ceremonijā kā pirmais savu izvēli veiks Ņūdžersijas "Devils" klubs, noskaidrots naktī uz svētdienu notikušajā drafta loterijā.

"Devils" regulāro sezonu pabeidza 27. vietā visā līgā, līdz ar to teorētiski tika pie 8,5% iespējas uzvarēt loterijā, kas bija tikai piektā augstākā iespēja. "Tas ir lieliski mūsu līdzjutējiem un mūsu organizācijai, ņemot vērā to, ko cenšamies paveikt. Mums ir 11 izvēles iespēju draftā un tagad vēl arī pirmais numurs. Tie ir lieliski pamati mūsu kluba attīstībai," sajūsmā par drafta loterijas iznākumu bija "Devils" ģenerālmenedžeris Rejs Šīro.

Iepriekš "Devils" tikai vienu reizi vēsturē tikusi pie pirmās drafta izvēles tiesībām. 1979. gadā Ņūdžersijas klubs to iztērēja, lai rezervētu tiesības uz aizsargu Robu Remedžu.

Lieliska loterija izdevās arī Filadelfijas "Flyers", kam bija tikai 2,2% iespēja uzvarēt, bet iznākumā tika pie otrā numura. Trešā savu izvēli varēs veikt Dalasas "Stars". Nepatīkama loterija jau otro gadu pēc kārtas sanāca Vankūveras "Canucks", kam bija otra lielākā iespēja uzvarēt, taču beigās vien piektās izvēles tiesības.

Jaunajam NHL klubam Vegasas "Golden Knights", kas debitēs nākamajā sezonā, bija trešā labākā iespēja uzvarēt, bet loterijā izdevās tikt pie sestās izvēles.

Šī gada NHL drafts paredzēts 23. un 24. jūnijā Čikāgā.

NHL drafta loterijas rezultāti 2017

#Klubs
1Devils
2Flyers
3Stars
4Avalanche
5Canucks
6Golden Knights
7Coyotes
8Sabres
9Red Wings
10Panthers
11Kings
12Hurricanes
13Jets
14Lightning
15Islanders

     [+] [-]

, 2017-04-30 11:05, pirms 7 gadiem
Kāds var pastāstīt par potenciālajiem top3 pikiem?

     [+] [-]

, 2017-04-30 11:22, pirms 7 gadiem
ā kā tā izlosē norisās , ko dod augstāki procenti ,ka iegūs drafta pirmo numuru?

  +5 [+] [-]

, 2017-04-30 11:26, pirms 7 gadiem
tommy90 rakstīja: Kāds var pastāstīt par potenciālajiem top3 pikiem?
Visur kā pirmā izvēle figurē kanādiešu uzbrucējs Nolans Patriks, 191cm augums, tiek salīdzināts ar Džonatanu Teivzu. Kā otrais visur minēts šveicietis Niko Hišiers, kurš tikko atteica Šveices lielajai izlasei PČ, jo jau šogad spēlēja gan U-18, gan U-20 PČ. Kā trešais numurs minēts vai nu kanādietis Gabriels Vilardi, vai arī amerikānis Keisijs Mitelstads, abi ir uzbrucēji.

  +1 [+] [-]

, 2017-04-30 11:30, pirms 7 gadiem
comon88 rakstīja: ā kā tā izlosē norisās , ko dod augstāki procenti ,ka iegūs drafta pirmo numuru?
Līgas pēdejai vietai lielāks % , bet tas vēl nedod garantiju 1 pickam.

     [+] [-]

, 2017-04-30 12:27, pirms 7 gadiem
noslēpumainais rakstīja: Visur kā pirmā izvēle figurē kanādiešu uzbrucējs Nolans Patriks, 191cm augums, tiek salīdzināts ar Džonatanu Teivzu. Kā otrais visur minēts šveicietis Niko Hišiers, kurš tikko atteica Šveices lielajai izlasei PČ, jo jau šogad spēlēja gan U-18, gan U-20 PČ. Kā trešais numurs minēts vai nu kanādietis Gabriels Vilardi, vai arī amerikānis Keisijs Mitelstads, abi ir uzbrucēji.
ja sezonas sākumā atsevišķi skautu kantori vēl pareģoja konkurenci starp Patriku un zviedru aizsargu Liljegrēnu par #1, tad sezonas gaitā zviedra "akcijas" kritās līdz pirmā desmitnieka otrajai pusei un šobrīd Patrika #1 tiek vērtēts ar 100%, arī šveicieša Hišīra #2 izskatās diezgan stabils. Taču pēc U18 PČ pacēlās dažu somu "akcijas" - piemēram, Sportsnet kā #3 jau liek somu aizsargu Heiskanenu Sportsnet's Top 10 NHL Draft Prospect... .

     [+] [-]

, 2017-04-30 12:37, pirms 7 gadiem
Kāds var pastāstīt kāpēc Flyers un Dallasa tika iezīmēti ar zvaigzi (tie, kas skatījās loteriju)? Es biju jau pusiemidzis un nesapratu kāpēc viņi garantēja izlozes TOP 3.

     [+] [-]

, 2017-04-30 12:51, pirms 7 gadiem
Abrags rakstīja: ja sezonas sākumā atsevišķi skautu kantori vēl pareģoja konkurenci starp Patriku un zviedru aizsargu Liljegrēnu par #1, tad sezonas gaitā zviedra "akcijas" kritās līdz pirmā desmitnieka otrajai pusei un šobrīd Patrika #1 tiek vērtēts ar 100%, arī šveicieša Hišīra #2 izskatās diezgan stabils. Taču pēc U18 PČ pacēlās dažu somu "akcijas" - piemēram, Sportsnet kā #3 jau liek somu aizsargu Heiskanenu Sportsnet's Top 10 NHL Draft Prospect... .
Lai gan Patriks joprojām ir biežāk dzirdāms kā nr.1, arvien biežāk šajā sakarā tiek skandināts arī Hišīra vārds. Attiecīgi Patrika pozīcija nav 100%. Neskatoties, ka gan Metjūzam, gan Makdeividam bija ļoti nopietni konkurenti Laines un Aikela personās, viņu nr.1 pozīcijas tomēr bija stabilākas kā šobrīd Patrikam. Tagad zinot, ka pirmais numurs tiek Devils, manuparāt, Patrika izredzes palielinās, jo krietni labāk atbilst Devils spēles filosofijai (tas gan mans subjektīvs viedoklis).

Daudziem top prospektiem daudz ko pabojājuši nopietni savainojumi,
Patriks jau divārt tādā iedzīvojās, bet kad bija vesels un spēlē, tad izskatās ļoti pārliecinoši kā rezultātā spējis arī noturēties topa augšā.
Zviedrs Liljgrēns ļoti nepārliecinoši izskatījies pēc savainojuma visās līgās un turnīros, kur spēlējis.
Melnais zirdziņš var izrādīties arī krievs Kostins, kurš pirms savainojuma arī tika minēts starp top eiropiešiem.
Patrick, Hischier in tight race for No. 1 in...

     [+] [-]

, 2017-04-30 12:54, pirms 7 gadiem
familyguy rakstīja: Kāds var pastāstīt kāpēc Flyers un Dallasa tika iezīmēti ar zvaigzi (tie, kas skatījās loteriju)? Es biju jau pusiemidzis un nesapratu kāpēc viņi garantēja izlozes TOP 3.
Pati ioze jau bija notikusi, tobrīd tika vienkārši paziņoti rezultāti secībā no vēlākiem uz top pikiem, lai lielāku intigru saglabātu. Attiecīgi, ja komanda savā vietā pēc standings netiek nosaukta, tad viņi ir starp 3 komandām, kas ir izlozētas (zvaigzne).

     [+] [-]

, 2017-04-30 12:58, pirms 7 gadiem
edzinss rakstīja: Pati ioze jau bija notikusi, tobrīd tika vienkārši paziņoti rezultāti secībā no vēlākiem uz top pikiem, lai lielāku intigru saglabātu. Attiecīgi, ja komanda savā vietā pēc standings netiek nosaukta, tad viņi ir starp 3 komandām, kas ir izlozētas (zvaigzne).
Paldies! Prieks par Flyers, žēl, ka pirmo piku nedabūja.

     [+] [-]

, 2017-04-30 15:36, pirms 7 gadiem
Tie procenti nozīmē, varbūtību, ka dabūs 1 izvēli
Pieņemsim vienkāršāku situāciju, iedomājies ir 100 bumbiņas grozā un uz visām ir atzīmēta kāda komanda un to bumbiņu kuru izvelk tai ir pirmā izvēle. Tad nu tie procenti nozīmē cik bumbiņas ir ar katru komandu piemēram 10% tad 10 bumbiņas 5% 5 bumbiņas
Kaut protams tur notiek tas viss datorizēti, bet princips ir tāds pats

     [+] [-]

, 2017-04-30 16:12, pirms 7 gadiem
edzinss rakstīja: ...

Daudziem top prospektiem daudz ko pabojājuši nopietni savainojumi,
Patriks jau divārt tādā iedzīvojās, bet kad bija vesels un spēlē, tad izskatās ļoti pārliecinoši kā rezultātā spējis arī noturēties topa augšā.
Zviedrs Liljgrēns ļoti nepārliecinoši izskatījies pēc savainojuma visās līgās un turnīros, kur spēlējis.
Melnais zirdziņš var izrādīties arī krievs Kostins, kurš pirms savainojuma arī tika minēts starp top eiropiešiem.
http://www.tsn.ca/patrick-hischier-in-tight-race-for-no-1-in-tsn-draft-ranking-1.736258
iespējams. Bet kaut kā neticas... ar katru mēnesi Kostins visos prospektu rangos brauc uz leju. Drīzāk kāds soms būs "tumšais zirdziņš".