Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Ostapenko: "Esmu mierīgāka un mentāli spēcīgāka"

Andrejs Siliņš

Ostapenko: "Esmu mierīgāka un mentāli spēcīgāka"
Aļona Ostapenko
Foto: Sipa USA / Scanpix

"Otrā seta sākumu nospēlēju labi, atņēmu viņai servi un tad jau viss aizgāja man izdevīgu ceļu," pēc uzvaras Maiami notiekošā "Premier Mandatory" turnīra pusfinālā pār ASV tenisisti Danielu Kolinsu sacīja pasaules piektā rakete Aļona Ostapenko.

"Viņai bija setbumba pirmajā setā, bet es to spēju nosargāt, smagi cīnījos. Zināju, ka mačs būs grūts, jo redzēju pāris iepriekšējās viņas spēles, un viņa spēlēja ļoti augstā līmenī, tāpēc gaidīju, ka viņa nospēlēs tik labi," pēc mača pretiniecei Danielai Kolinsai komplimentus sacīja Ostapenko. "Atceros, ka jau junioros viņai bija spēcīgs sitiens. Protams, pa šo laiku viņa ir ļoti progresējusi, un šodien viņa servēja labi, veica labus sitienus un mani nepārsteidza tas, kā viņa spēlēja."

"Zināju, ka otrā seta sākums jānospēlē ļoti labi, lai viss nesagrieztos kājām gaisā. Domāju, ka otrā seta sākumu nospēlēju labi, atņēmu viņai servi un tad jau viss aizgāja man izdevīgu ceļu," atslēgas momentu atminējās Aļona, kurai otrajā setā situācija ātri kļuva komfortabla. "Domāju, ka esmu mierīgāka un mentāli esmu stiprāka. Esmu pārliecinātāka, spēlēju konsekventāk, nebaidos netrāpīt bumbu pēc saviem sitieniem."

"Šis ir lielisks turnīrs un man izdevies tikt pirmajā finālā šosezon," prieku par sasniegto Floridā pauda Ostapenko. "Domāju, ka arī finālā man jāspēlē agresīvi."

"Cenšos klausīties, ko viņš saka un pēc tam to parādīt laukumā," par savu sadarbību ar treneri Deividu Teiloru sacīja Ostapenko. "Šodien viņš bija ļoti pozitīvs, viņš neteica neko negatīvu. Viņš bija apmierināts ar manu sniegumu. Pasaucu viņu laukumā tāpēc, lai redzētu, ko viņš var man ieteikt."

     [+] [-]

, 2018-03-30 22:49, pirms 6 gadiem
Treneris ir gudrs, jo kortā ne vien iesaka Aļonai, ko darīt labāk vai savādāk, bet arī daudz viņu slavē, un tas viņai ir patīkami un ceļ pašapziņu. Par Kolinsu domāju, ka viņai nevajadzēja sacensties ar Aļonu spēka spēlē, kurā viņai nav konkurentu, bet dot vairāk grieztās bumbiņas. Par trešo titulu!

     [+] [-]

, 2018-03-31 17:10, pirms 6 gadiem
Lai Lienītei šovakar uzvara!