Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Video: "Jūrmala" mazākumā izlaiž uzvaru pret Rīgas "Daugavu"

Krišs Driķis
"SMSCredit" Virslīgas pirmo maču neveiksminieku FC "Jūrmala" un Rīgas "Daugavas" divcīņa Kauguros noslēdzās ar kaujiniecisku neizšķirtu 1:1 - 85. minūtē, jau spēlējot mazākumā, jūrmalnieki ar "pendeli" izvirzījās vadībā, tomēr trešajā kompensācijas minūtē viesi izrāva neizšķirtu.
Vērtējums: +6
Slēpts komentārs: the return of the punkts
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2014-03-30 11:04, pirms 10 gadiem
Padumjsh komentaars no punkta. Vai tad kaads apgalvoja ka Jurmala pilnigi visas speeles atdos?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-03-30 14:57, pirms 10 gadiem
Nu šeit mēs redzam to Jūrmalu, kas spēlē (grib spēlēt) futbolu. Gribētos jau tādu redzēt visas sezonas garumā, bet zinām arī otru komandas seju, un tās ir ļoti viegli atšķirt pēc spēles manieres. Acīmredzams pašatdeves trūkums, kas bija Ziemas kausa mačā pret Gulbeni pret sakarīgu cīņassparu, kas bija šajā mačā. Turēsim Jūrmalu zem lupas un lūkosim, kāds sniegums tiks parādīts nākamajā spēlē!

     [+] [-]

, 2014-03-31 09:16, pirms 10 gadiem
nu es domaju ka vajag jus turet zem lupas ad jums piezvanis vai aiztaisis jusu ........pasataties vakardienas speles adi rezultati un ka speleja pretinieki vini tacu staigaja pa laukumu ,toto laikam jums Latvija spele vissi pat tie kas raksta te tas nav brinums!