Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Konors iemet divus vārtus un bullīti, "Jets" salauž Bostonas pretestību

Konors iemet divus vārtus un bullīti, "Jets" salauž Bostonas pretestību
Divu vārtu autors, "Jets" uzbrucējs Kails Konors. Foto: AP/Scanpix

Šonakt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) "Flyers" ar 1:0 apspēlēja "Rangers", bet "Jets" svinēja uzvaru pār "Bruins" - 4:3.

Vinipegas „Jets” pēcspēles metienu sērijā apspēlēja Bostonas „Bruins” – 4:3. Pēc pirmās trešdaļas Vinipega bija iedzinējos ar 1:2, bet trešā perioda sākumā Kails Konors iemeta divas ripas Bostonas vārtos 24 sekunžu laikā – 3:2. Deviņas minūtes pirms sirēnas „Bruins” uzbrucējs Patriss Beržerons guva savus otros vārtus spēlē – 3:3, pamatlaiks noslēdzās neizšķirti, bet vienīgo bullīti realizēja Konors – 4:3.

„Jets” pakāpās uz otro vietu Rietumos ar 66 punktiem 50 spēlēs, bet Bostona piedzīvoja ceturto zaudējumu pēdējos piecos mačos, un ieņem piekto pozīciju Austrumos ar 60 punktiem 50 mačos.

Filadelfijas „Flyers” pietika ar vieniem vārtiem, lai apspēlētu Ņujorkas „Rangers” – 1:0. Otrajā minūtē precīzs bija Oskars Linhdholms, kurš savāca vārtsarga Henrika Lundkvista atvairīto ripu un iemeta to vārtos. „Flyers” vārtsargs Entonijs Stolarss atvairīja 38 metienus. Filadelfijai tā bija piektā uzvara pēc kārtas, bet komanda ir ārpus „play-off” zonas – 13. vietā Austrumos, arī „Rangers” nav labāko astoņnieka – Ņujorka ieņem 11. pozīciju, apsteidzot šīs dienas pretiniekus par vienu punktu.

NHL spēles, 30. janvāris

SpēleRezultāts
Bruins – Jets3:4 PM
Flyers – Rangers1:0
Blue Jackets – Sabres4:5

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...