Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Rautakallio: "Jāspēlē, nevis jādomā par situāciju tabulā"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Rautakallio: "Jāspēlē, nevis jādomā par situāciju tabulā"
Artis Ābols un Peka Rautakallio
Foto: AP/Scanpix

Pēc šodien Kontinentālajā hokeja līgā piedzīvotā zaudējuma Maskavā pret vietējo "Dynamo" mūsu komandas Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Peka Rautakallio uzsvēra, ka spēlētājiem mazāk jādomā par situāciju tabulā, bet vairāk jākoncentrējas uz spēli, citādi sniegums iznāk smagnējs. Tāpat Rautakallio atklāja kuriozu saistībā ar Miķeļa Rēdliha nespēlēšanu 2. periodā.

Peka Rautakallio, "Dinamo" treneris: "Apsveicu pretiniekus ar uzvaru. Šodien uzvarēja labākā no abām komandām. Mēs ļoti smagi iegājām spēlē - tā, it kā dzīvotu pēc Rīgas laika jeb divas stundas vēlāk. Pēdējā trešdaļā mums izdevās parādīt zināmu līmeni un atgriezties spēlē, taču, ielaižot četras ripas pret tādu komandu kā "Dynamo", uzvarēt ir praktiski neiespējami. Tas nebija mūsu vakars, taču esmu priecīgs, ka ar katru periodu spēlējām labāk. Tā ir laba zīme.

Kāpēc 2. periodā nespēlēja Miķelis Rēdlihs? Viņam bija tehniskas dabas problēmas ar formu [kreklu], ekipējuma vīriem nācās pastrādāt. Miķelim uz krekla bija asinis, bet mēs uz izbraukumu paņēmām tikai vienu formu komplektu. Cik svarīgi mums tikt prom no 8. vietas? Mūsu mērķis ir 8. vieta vai augstāk. Mēs pārāk daudz par to domājam, tāpēc mums tik smagi iet. Jāspēlē, nevis jāaizsit galvu ar šādām lietām."

Oļegs Znaroks, "Dynamo" treneris: "Piekrītu kolēģim. Sākām neslikti, taču mazliet netikām galā ar spēli savā aizsardzības zonā 3. periodā. Neprotam iztikt bez nervu bojāšanas. Stāvu aiz apmales un domāju: "Kam mums tas vajadzīgs?" 4:0 ir labs rezultāts, var spēlēt mierīgi savu spēli, un arī attiecīgais taktiskais uzdevums tika iedots. Pēdējā trešdaļā mazliet nenostrādājām, taču esmu pateicīgs puišiem, ka izturēja. Malači. Vai priecājos, ka "play-off" 1. kārtā nebūs jāspēlē pret Rīgu? "Play-off" jebkurš pretinieks ir sarežģīts. Mums vispār visādi sanāk. Pirms diviem gadiem viss bija kārtībā pret Rīgu, pirms gada zaudējām. Tagad laikam mūsu kārta uzvarēt."

Izmantotie resursi:
Объединенный хоккейный клуб...

Slēpts komentārs: NAMEJS 9999
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2012-01-30 22:13, pirms 12 gadiem
"Tagad laikam mūsu kārta uzvarēt."
Noup, dabūs pa mizu tā, ka Komarovam asariņa nobirs.

  -3 [+] [-]

, 2012-01-30 22:31, pirms 12 gadiem
...... Mums vispār visādi sanāk. Pirms diviem gadiem viss bija kārtībā pret Rīgu, pirms gada zaudējām. Tagad laikam mūsu kārta uzvarēt."
nu tad pienācis laiks pazaudēt septītajā spēlē

  +3 [+] [-]

, 2012-01-30 23:05, pirms 12 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Sekojošo citātu Pekausis jau šosezon ir teicis vismaz 14 pēcspēles preses konferencēs:
.......taču esmu priecīgs, ka ar katru periodu spēlējām labāk. Tā ir laba zīme.
Un ko Tu gaidiji no tām preses konferencēm? Būtu takā laiks pierast ka tā ir tukša formalitāte uz kurieni jāiet ķeksīša pēc.

  +1 [+] [-]

, 2012-01-30 23:18, pirms 12 gadiem
Visi jau tik pārliecināti runā par Rīgu playoffā, bet Lev ir tikai 4 uzvaru attālumā. Ja turpinās šādi spēlēt jau sapņojot par playoff, ka tik nesanāk aplauzties.

  +2 [+] [-]

, 2012-01-30 23:59, pirms 12 gadiem
speele nebij slikta, zel par pirmo per!!!

cerams nakamas speles aizsardzibaa un uzbrukuma pieliksim un paris uzvaras atvedis maajas!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-01-31 14:15, pirms 12 gadiem
sodien no rita bija raksts Rautokalio : no 0:4 Maskava gandriz nejiespejami atspeleties. kka ta. Bet vai kads aceras pagajusas sezonas speli Maskava ? Kad museji no 0:3 speja atspeleties un uzvareja ar 5:4
linku ari varu iedot Dynamo Moscow vs Dinamo Riga 4:5
- YouTube
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja