Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Oficiāli: Tuhels atlaists no PSG galvenā trenera amata; zināms aizvietotājs

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Oficiāli: Tuhels atlaists no PSG galvenā trenera amata; zināms aizvietotājs
Tomass Tuhels. Foto: Reuters/Scanpix

Otrdien Francijas čempionvienība un pagājušās sezonas UEFA Čempionu līgas fināliste Parīzes "Saint-Germain" paziņojusi par līgumsaistību pārtraukšanu ar līdzšinējo komandas galveno treneri vācieti Tomasu Tuhelu. Zināms, ka amatu, visticamāk, pārņems argentīniešu speciālists Maurisio Početīno, kurš iepriekš līdz Čempionu līgas finālam aizveda Totenhemas "Hotspur".

47 gadus vecais Tuhels PSG stūri pārņēma 2018. gada vasarā. Iepriekš Tuhels galvenā trenera amatu ieņēma tādos Vācijas Bundeslīgas klubos kā "Mainz '05" un Dortmundes "Borussia". Kā nākamais divkārtējā Francijas čempiona Tuhela galamērķis tiek minēts Londonas "Chelsea", kas sezonu uzsākusi salīdzinoši neveiksmīgi, pēdējās trīs spēlēs netiekot pie uzvarām un tādējādi sašūpojpot galvenā trenera Frenka Lamparda krēslu.

Parīzes kluba prezidents Nasers Al-Helaifi pateicās Tuhelam par komandas labā paveikto un aicināja atcerēties "kopā piedzīvotos labos laikus".

PSG jau vismaz pēdējās divas nedēļas veic pārrunas ar Početīno, kurš iepriekš augstākajā līmenī trenējis ne tikai Totenhemu [no kuras tika atbrīvots 2019. gada novembrī - aut. piez.], bet arī citu Anglijas Premjerlīgas klubu "Southampton" un Spānijas komandu Barselonas "Espanyol".

Traumu nomocītā PSG Francijas "Ligue 1" čempionāta kopvērtējumā pēc aizvadītām 17 kārtām ar 35 punktiem atrodas trešajā pozīcijā, par punktu atpaliekot no līderēm Lionas "Olympique" un "Lille". Čempionu līgā parīziešiem februārī gaidāms principiāls astotdaļfināla duelis pret "Barcelona".

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2020-12-29 22:20, pirms 3 gadiem
..nedomāju, ka Lempardam draud atlaišana, drīzāk jau Arsenal, ja turpinās grimt. šodien uzvara, bet kas būs tālāk?!