Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"West Ham" atlaiž galveno treneri Pelegrīni

Ints Megnis
Ints Megnis

"West Ham" atlaiž galveno treneri Pelegrīni
Maurisio Pelegrīni. Foto: imago images/Sportimage/Scanpix

Pāris stundu pēc zaudējuma kopvērtējuma vicelīderei "Leicester", no Anglijas futbola Premjerlīgas komandas "West Ham" galvenā trenera amata sestdien tika atlaists pieredzējušais čīliešu speciālists Manuels Pelegrīni.

Sestdien Vesthema piekāpās Lesterai ar 1:2, drīz pēc tam vienības vadībai izplatot paziņojumu, ka nepieciešamas pārmaiņas, lai spētu realizēt šīs sezonas mērķus. Vesthemas komanda uzvarējusi tikai divās no iepriekšējām 14 spēlēm, zaudējot pēdējos četros dueļos savā laukumā, un ir tikai punkta attālumā no izkrišanas zonas.

Pelegrīni komandai pievienojās 2018. gada vasarā. Pirms tam 2017. gada novembrī tika atlaists Slavens Biličs un īslaicīgu kontraktu noslēdza Deivids Moizs, palīdzot saglabāt vietu Premjerlīgā. Tieši Moizs tiek uzskatīts par galveno favorītu uz šo amatu arī pašlaik.

Pelegrīni savā karjerā guvis lielus panākumus, ar "Manchester City" 2014. gadā uzvarot Premjerlīgā, kā arī trenējot Madrides "Real". Pie "West Ham" stūres viņš veica lielus tēriņus jaunu spēlētāju iegādē un pagājušo sezonu komanda pabeidza kopvērtējuma desmitajā pozīcijā. Tomēr šosezon rezultāti bijuši švaki, turklāt septembrī Līgas kausa mačā ar 0:4 tika kapitulēts trešajā līmenī spēlējošajai "Oxford United".

Čīlieša vadībā Vesthema zaudēja 29 no 64 spēlēm.

Izmantotie resursi:
apne.ws