Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Jānis Baumanis turpinās startēt pasaules rallijkrosa čempionātā

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Jānis Baumanis turpinās startēt pasaules rallijkrosa čempionātā
Jānis Baumanis.
Foto: Facebook.com/janisbaumanisrx

Latvijas rallijkrosa braucējs Jānis Baumanis pagarinājis līgumu ar STARD komandu, kas nozīmē to, ka Baumanis turpinās startēt pasaules rallijkrosa čempionātā.

Šosezon Jānis STARD komandas sastāvā sezonas kopvērtējumā izcīnīja devīto vietu, kas bija otrs labākais rezultāts starp braucējiem, kuri startēja bez rūpnīcas atbalsta.

Šodien Austrijas rallijkrosa komanda STARD paziņojusi, ka tā nākamsezon startēs ar divām jaunām mašīnām, kur viens no komandas pilotiem būs Jānis Baumanis.

''Mēs ar nepacietību gaidām jauno aizraujošo Pasaules RX sezonu. Esmu ļoti priecīgs, ka varēsim turpināt mūsu sadarbību ar Jāni Baumani, kurš 2018.gadā paveica satriecošu darbu. Viņš noteikti kļuva par pasaules līmeņa pilotu, tāpēc viņa sniegums 2018.gada sezonā bija daļa no mūsu panākumiem. Vēlamies spert soli uz priekšu, it īpaši pēc tam, kad septiņiem no astoņiem braucējiem, kuri šosezon finišēja pirms Baumaņa, vairs nebūs ražotāju atbalsts. Mums un pārējiem nākamais būs ļoti interesants gads,'' tā STARD komandas vadītājs Manfrēds Štols.

Arī Baumanis piekrīt, ka nākamā solās būt ļoti aizraujoša sezona. ''Man ir tas gods jau trešo gadu pēc kārtas turpināt pārstāvēt šo komandu un strādāt kopā ar tās fantastiskajiem inženieriem un mehāniķiem," iesāk Jānis Baumanis ''Pēdējos divos gados bija grūti cīnīties ar rūpnīcu atbalstītajām komandām, tāpēc tagad redzu lielisku iespēju, lai 2019.gadā sasniegtu ļoti labus rezultātus. Esmu ļoti motivēts uz nākamo sezonu kopā ar savu komandu un jauno mašīnu.''

Izmantotie resursi:
FIA World Rallycross Championship

     [+] [-]

, 2018-12-29 19:02, pirms 5 gadiem
Prieks par Jāni. Lai sanāk nākošā sezona!