Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Vēl vienas traumas dēļ atlikta Džokoviča atgriešanās tenisa kortā

Agris Suveizda

Vēl vienas traumas dēļ atlikta Džokoviča atgriešanās tenisa kortā
Novaks Džokovičs
Foto: PA Wire/Scanpix

LETA. Vēl vienas traumas dēļ piektdien tika atlikta slavenā serbu tenisista Novaka Džokoviča atgriešanās kortā.

30 gadus vecajam Džokovičam piektdien Abū Dabī bija iecerēts paraugmačs pret spāni Roverto Bautistu Agutu, tomēr elkoņa traumas dēļ serbs spēlē nepiedalīsies. Džokovičs arī izteicās, ka elkoņa trauma var ietekmēt viņa sezonas sākuma plānus. Viņš bija iecerējis sezonu sākt nākamnedēļ gaidāmajā Kataras ATP turnīrā.

Džokovičs nav spēlējis kopš jūlijā notikušā Vimbldonas čempionāta, kad tieši ieilgusi elkoņa trauma viņa lika priekšlaicīgi noslēgt šī gada sezonu. Šī iemesla dēļ serbs ATP rangā noslīdējis uz 12.vietu, kas ir viņa zemākā pozīcija desmit gadu laikā.

Līdz ar to Džokovičs rudenī nepiedalījās ASV atklātajā čempionātā, izlaižot pirmo "Grand Slam" turnīru kopš 2004.gada. Līdz tam viņš bija piedalījies 51 šāda līmeņa sacensībās pēc kārtas. Karjeras laikā serbs par "Grand Slam" turnīru čempionu kļuvis 12 reižu.

Sestdien paraugmaču Abū Dabī aizvadīs Latvijas pārstāve Aļona Ostapenko, kura spēkosies pret slaveno amerikānieti Serēnu Viljamsu.

Izmantotie resursi:
LETA