Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Kanālā Viasat Sport Baltic Eirolīgas spēles

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kanālā Viasat Sport Baltic Eirolīgas spēles
Ainars Bagatskis
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Šonedēļ Viasat sporta kanāls Viasat Sport Baltic pārraidīs Turkish Airlines Eirolīgas piecpadsmitās kārtas spēles: Anadolu Efes – Madrides Real, Emporio Armani – Kauņas Žalgiris, Baskonia – Telavivas Maccabi, Galatasaray – Brose Bamberg un Barcelona – Darussafaka. Baudi basketbolu kanālā Viasat Sport Baltic!

Kā saka komentētājs Māris Lindenbaums, šis ir Latvijas basketbolam vēsturisks brīdis – Ainars Bagatskis pēc 10 gadu pārtraukuma atgriezies pie Eirolīgas kluba stūres. Turklāt latvietis par galveno treneri kļuvis komandai, kura vairākkārt uzvarējusi Eirolīgā un jau vairākus gadu desmitus pieder varenāko Eiropas basketbola klubu saimei! Pirmajā Eirolīgas mačā ar jauno galveno treneri Maccabi izbraukumā spēlēs ar Vitorijas Baskonia. Izbraukumā spēlēs arī abu Latvijas basketbolistu pārstāvētās komandas. Jāņa Strēlnieka Brose Bamberg viesosies pie Stambulas Galatasaray, Daira Bertāna Stambulas Darussafaka – pie Barcelona.

Madars Bergmanis, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Anadolu Efes un Madrides Real ir rezultatīvāko komandu trijniekā Eirolīgā un abi treneri Perasovičs un Laso savulaik spēlējuši kopā vienā klubā. Pēdējās nedēļās gan ar stabilitāti nevar lepoties ne vieni, ne otri. Real decembrī jau divas reizes zaudējuši Stambulā citām Turcijas komandām.”

Raimonds Zeps, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Modes galvaspilsētas klubam šobrīd ir garākā zaudēto spēļu sērija Eirolīgā (septiņi mači pēc kārtas), ko būs iespēja nodzēst Mediolanum Forum arēnā spēlē pret Kauņas Žalgiris. Abi klubi joprojām turpina cīņu par aizķeršanos labāko astotniekā regulārās sezonas noslēgumā, taču tieši Milānas komandai zaudējums pret Žalgiris varētu šo mērķi ļoti ievērojami apgrūtināt.”

Māris Lindenbaums, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Protams, Latvijas basketbolam vēsturisks brīdis. Pirmo reizi latvietis par galveno treneri kļuvis komandai, kura vairākkārt uzvarējusi Eirolīgā un jau vairākus gadu desmitus pieder varenāko Eiropas basketbola klubu saimei! Ainars Bagatskis Maccabi vadīšanu uzņēmies komandai ļoti kritiskā brīdī, jo šobrīd uz Telavivas klubu, attiecinot teicienu “zemāk vairs nav kur krist”, būs trāpīts visai precīzi (kopvērtējuma tabulā 14. vieta 16 komandu konkurencē). Papildu cerības pozitīvām pārmaiņām var dot fakts, ka spēlei gatavs būšot arī Kvinsijs Millers, kurš šosezon laukumā vēl nav bijis, lai gan talanta daudzums uzbrukumā Maccabi ir pārpārēm. Pretinieki Baskonia pēdējās četras spēles aizvadījuši bez sava dārgākā (un, iespējams, traumatiskākā) spēlētāja Andrea Barnjani, trijās no tām, izcīnot uzvaras!”

Raimonds Zeps, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Jānis Strēlnieks nupat kā realizējis fantastisku tālmetienu pēdējā pamatlaika sekundē Vācijas čempionāta spēlē, kas ļāva viņa komandai svinēt uzvaru pagarinājumā un nedēļas turpinājumā ir gatavs papildināt savas komandas uzvaru skaitu Eirolīgā, Turcijā tiekoties ar Stambulas Galatasaray. Pretinieks šādam uzdevumam ir pateicīgs - spēle Turcijas klubam nevedas un šobrīd ieņemta pēdējā vieta ar 14 mačos izcīnītām 4 uzvarām.”

Kaspars Dvinskis, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Eirolīgas sezona straujiem soļiem ir nonākusi jau pusē. Neliels pārsteigums noteikti ir tas, ka Barcelona turnīrā ir bijusi vismazāk rezultatīvā komanda. Taču pateicoties labai aizsardzībai komanda ir izcīnījusī 6 uzvaras, un no kārotā astotnieka atrodas tikai vienas uzvaras attālumā. Šonedēļ Katalonijas klubam būs lieliska iespēja ķert turnīra tabulā augstāk esošas komandas, jo jātiekas ar Darussafaka vienību, kurai šī būs pirmā spēlē bez Ainara Bagatska uz komandtiltiņa. Turcijas klubs Bagatski aizstājis ar Latvijas līdzjutējiem labi zināmo Lietuvas speciālistu Ķestūti Kemzuru, kurš savulaik vadīja mūsu nacionālo izlasi. To vai Kemzuras vēsmas pie Deivida Blata pleciem redzēsim laukumā jau šonedēļ, noskaidrosim piektdienas vakarā.”

Turkish Airlines Eirolīgas spēles kanālā Viasat Sport Baltic:
• Ceturtdien, 29.decembrī 18:55 Anadolu Efes – Madrides Real
• Ceturtdien, 29.decembrī 21:30 Emporio Armani – Kauņas Žalgiris
• Ceturtdien, 29.decembrī 23:45 Baskonia – Telavivas Maccabi
• Piektdien, 30.decembrī 18:45 Galatasaray – Brose Bamberg
• Piektdien, 30.decembrī 21:45 Barcelona – Darussafaka

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa
Viasat sabiedrisko attiecību vadītāja

  +1 [+] [-]

, 2016-12-29 15:07, pirms 7 gadiem
Tiešām desmit gadi ir pagājuši?

     [+] [-]

, 2016-12-29 16:54, pirms 7 gadiem
skuc rakstīja: Tiešām desmit gadi ir pagājuši?
Manuprāt, nē. Un nevar būt 10, jo vēl dažus gadus atpakaļ BUdivelnik ar Bagatski pie stūres spēlēja Eirolīgā. Kā tur bija ar Ņižniju?