Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Bārtulim 20 minūtes uzvarā Ķīnā, SKA otrais zaudējums pēc kārtas

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Bārtulim 20 minūtes uzvarā Ķīnā, SKA otrais zaudējums pēc kārtas
Oskars Bārtulis
Foto: hcadmiral.ru

Kontinentālajā hokeja līgā tikai trešo uzvaru pēdējās desmit spēlēs izcīnīja Vladivostokas "Admiral", kas izbraukumā ar 4:1 pieveica Pekinas "Kunlun Red Star". Oskars Bārtulis laukumā pavadīja vairāk nekā 20 minūtes.

Rezultātu astotajā minūtē atklāja Pekinas "Kunlun Red Star" uzbrucējs Šons Kolinss, kurš saņēma ripu labajā malā un gandrīz bez pretestības tika līdz vārtu priekšai. Tomēr 43 sekundes vēlāk kapitulēja arī laukuma saimnieki, izlīdzinājumu panākot Jegoram Jakovļevam, kurš aizturētā soda laikā bija izveicīgākais vārtu priekšā cīņā par atlēkušo ripu.

Vladivostokas "Admiral" vadības grožus pārņēma četras minūtes līdz pirmās trešdaļas beigām, kad izcēlās Maksims Kazakovs. Viņš ievadīja pretuzbrukumu, kuram partneri nespēja pielikt punktu, bet pašam Kazakovam izdevās iebakstīt ripu vārtos no tuvas distances pēc piespēles no aizvārtes – 2:1.

Viesi pārsvaru dubultoja sešas minūtes līdz pamatlaika noslēgumam, kad izgājienu divatā pret vienu aizsargu realizēja Džeimss Raits. Viņš saņēma ripu, noguldīja vārtsargu un ripu vārtos ieslidināja no neērtā satvēriena. Savukārt punktu 58. minūtē pielika Roberts Saboličs – Vladivostokas "Admiral" uzvara ar 4:1.

Oskars Bārtulis spēlēja Vladivostokas "Admiral" pirmajā aizsargu pārī, laukumā pavadot 20:31 minūtes, kas bija ceturtais ilgākais laiks komandā un otrais ilgākais starp aizsargiem. Latvietis izdarīja vienu metienu pa vārtiem un vienu reizi pret viņu tika pārkāpti noteikumi.

Viņa pārstāvētā komanda ar 46 mačos sakrātajiem 64 punktiem ieņem astoto vietu Austrumu konferencē, par četriem punktiem apsteidzot vienu spēli mazāk aizvadījušo Novosibirskas "Sibir". Priekšā atrodas tieši Pekinas "Kunlun Red Star", kas arī savākusi 64 punktus, tomēr aizvadījusi 44 mačus un izcīnījusi par vienu panākumu pamatlaikā vairāk.

Savukārt Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītā Sanktpēterburgas SKA pēc deviņu uzvaru sērijas cieta otro zaudējumu pēc kārtas, šodien savā laukumā ar 1:2 pamatlaikā piekāpjoties „Lokomotiv”. Jaroslavļas komanda izvirzījās vadībā jau ceturtajā minūtē pēc Petri Kontiolas precīzā metiena, bet otrā perioda izskaņā dubultoja pārsvaru.

SKA vienīgos vārtus šajā mačā guva Iļja Kovaļčuks, paveicot to trešā perioda 20. sekundē, taču atlikušās 19 minūtēs SKA atspēlēties neizdevās. Sanktpēterburgas komanda šajā mačā neizmantoja nevienu no sešiem vairākumiem, kamēr pati mazākumā palika tikai divreiz. Gandrīz izcilu spēli aizvadīja „Lokomotiv” vārtsargs Aleksejs Murigins, kurš atvairīja 46 no 47 SKA metieniem.

„Lokomotiv” šī ir trešā uzvara pēc kārtas un ceturtā vieta Rietumu konferences kopvērtējumā, kamēr SKA saglabā līgas līderpozīcijas, tiesa, Maskavas CSKA ir vairs tikai trīs punktu attālumā.

KHL spēļu rezultāti, 29. decembris

KomandasRez.
Kunlun-Admiral1:4
Salava Yulaev-Metallurg M3:5
Ak Bars-Severstal3:2
Vityaz-Neftekhimik2:5
SKA-Lokomotiv1:2

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...

  +1 [+] [-]

, 2016-12-29 21:40, pirms 7 gadiem
Ka tik pēc šādas neveiksmju dibultsērijas ZnaRoku un VītOliņu varenais klubs neatskaita
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-12-29 22:36, pirms 7 gadiem
SKA izdarīja 47 metienus, vai tad nav skaidrs, ka džeki kapājas kā traki- vārtsargs nosargāja