Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Polijas centrs Gortats nedēļas labākais NBA Austrumos, Vestbruks – Rietumos

Rolands Eliņš

Polijas centrs Gortats nedēļas labākais NBA Austrumos, Vestbruks – Rietumos
Marcins Gortats
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālā basketbola asociācija paziņojusi aizvadītās nedēļas labākos spēlētājus, par kuriem atzīti Rasels Vestbruks no „Thunder” un Marcins Gortats no „Wizards”.

Vašingtonas „Wizards” aizvadītajā nedēļā uzvarēja visās trīs spēlēs, pieveicot „Kings”, „Grizzlies” un „Nets”. Komandas izrāviena priekšgalā bija Polijas izlases līderis Marcins Gortats, kurš vidēji spēlē sameta 21.3 punktus, savāca 11.7 atlēkušās bumbas un bloķēja 1.7 pretinieku metienus.

31 gadu vecais Gortats NBA aizvada jau devīto sezonu un šosezon vidēji spēlē izcēlies ar 13.8 punktiem un 9.5 atlēkušajām bumbām, kamēr „Wizards” guvusi 14 uzvaras 29 spēlēs. Gortata karjerā šī ir pirmā reize, kad izdevies iegūt tik augsta līmeņa apbalvojumu, un tā ir pirmā reize, kad nedēļas labākā spēlētāja balva nonākusi Polijas spēlētāja rīcībā.

Savukārt Rietumu konferencē par nedēļas MVP atzīts Rasels Vestbruks, kurš šo balvu ieguvis 11. reizi savā karjerā un pirmo reizi šosezon. „Thunder” saspēles vadītājs sarūpēja komandai trīs uzvaras četrās spēlēs, vidēji sametot 28 punktus, izdalot 8.8 piespēles un savācot 7.3 atlēkušās bumbas. Viņam arī vidēji trīs pārtvertas bumbas.

Austrumos uz nedēļas labākā spēlētāja balvu pretendēja arī Džefs Tīgs no Atlantas, Džā Krauders no Bostonas, Maiami spēka uzbrucējs Kriss Bošs, Demārs Derouzens no Toronto, Orlando centrs Nikola Vučevičs un Gortata komandas biedrs Džons Vols. Savukārt Rietumos Vestbrukam konkurenci sastādīja tikai Dreimonds Grīns no „Warriors”, Kevins Durents, Kriss Pols un Entonijs Deiviss.

Izmantotie resursi:
Wizards' Marcin Gortat, Thunder's...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-12-29 12:20, pirms 8 gadiem
meksikaanis rakstīja: No Eiropas labākais.
Meiers pazemoja viņu vasarā.

  -1 [+] [-]

, 2015-12-29 12:52, pirms 8 gadiem
chubaki rakstīja: Meiers pazemoja viņu vasarā.
Jap, Meiers labāks.

  +3 [+] [-]

, 2015-12-29 12:59, pirms 8 gadiem
chubaki rakstīja: Meiers pazemoja viņu vasarā.
Tāpēc jau Gortats ir NBA, bet pasaulē labākais spēlētājs Meiers...

  +1 [+] [-]

, 2015-12-29 13:48, pirms 8 gadiem
kols00 rakstīja: Tāpēc jau Gortats ir NBA, bet pasaulē labākais spēlētājs Meiers...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja