Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Vītola debija, Bērziņa atgriešanās: Latvija svarīgā cīņā uzņems Melnkalni

Andrejs Siliņš

Vītola debija, Bērziņa atgriešanās: Latvija svarīgā cīņā uzņems Melnkalni
Jānis Blūms, Artūrs Ausējs,Rihards Lomažs. Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Šovakar pēdējo spēli savā laukumā 2018. gadā aizvadīs Latvijas vīru basketbola valstsvienība, kas FIBA Pasaules kausa kvalifikācijas turnīra I grupas spēlē Arēnā Rīga pulksten 19:30 uzņems Melnkalnes izlasi. Spēles tiešraide kanālā TV6.

I grupa: četras pretendentes uz divām vietām

Pēc divām spēļu kārtām grupu turnīra otrajā fāzē Latvija atrodas izdevīgā pozīcijā, lai pirmo reizi vēsturē kvalificētos Pasaules kausam. Tomēr darbs ne tuvu nav paveikts, gluži otrādi - svarīgākās cīņas joprojām tikai priekšā. Pirmā no tām jau šovakar, uzņemot Melnkalni, kas tabulā min uz papēžiem. Arī ukraiņiem, kas atrodas priekšpēdējā piektajā vietā, ir tikai par uzvaru mazāk, taču savstarpējās cīņās pret Ukrainu mums ir pozitīva punktu attiecība (+8), līdz ar to vienādas bilances gadījumā Latvija tabulā ieņems augstāku pozīciju. Pēc krituma vasarā rudens spēlēs gan ukraiņi atkal apliecināja savu potenciālu, mājās uzveicot Spāniju un izbraukumā tikai sīvā galotnē piekāpjoties Melnkalnei. Pirmajā vietā ir spāņi un diezin vai tas mainīsies, bet, ņemot vērā, ka arī otrajā vietā esošie turki nav demonstrējuši stabilu sniegumu, šobrīd uz vajadzīgo otro un trešo vietu reāli konkurē četras komandas.

VKomandaUZPAP
1.Spānija71+5815
2.Turcija62+6714
3.Latvija53+3213
4.Melnkalne44+712
5.Ukraina44-512
6.Slovēnija26-2810

Apslāpēt Melnkalnes uzrāvienu

Pagājušā gada Eiropas čempionātā Melnkalne sasniedza labāko bilanci savā finālturnīru vēsturē (3-3), tomēr čempionāts beidzās ar rūgtu pēcgaršu, jo no tā nācās atvadīties ar pamatīgu sagrāvi - astotdaļfinālā melnkalniešiem pāri pārskrēja Latvijas buldozers (68:100). Pēc turnīra trenera gaitas 70 gadu vecumā noslēdza leģendārais Bogdans Taņevičs, un viņa vietā par galveno treneri tika apstiprināts Zvezdans Mitrovičs. 48 gadus vecais melnkalniešu speciālists 12 gadus pavadījis, vadot dažādus ukraiņu klubus, bet kopš 2015. gada nobāzējies Francijā, kur vispirms ar "Monaco" uzvarēja otrajā līgā, bet šī gada pavasarī aizveda komandu līdz FIBA Čempionu līgas bronzai. No šīs sezonas Mitrovičs vada citu Francijas klubu ASVEL, ar ko aizvada solīdu sezonu ULEB Eiropas kausā un nākamajā sezonā, ja vien paliks amatā (spēkā līgums vēl uz diviem gadiem) debitēs ULEB Eirolīgā.

Uz savas dzimtenes svarīgākās komandas - izlases - komandtiltiņa Mitrovičs pirmo reizi kāpa 2013. gada Eiropas čempionātā Slovēnijā, bet par galveno iecelts tikai pagājušā gada rudenī. Taņeviča treneru štābā Mitroviča nebija un, iespējams, arī tas ir skaidrojums sliktajam Melnkalnes startam Pasaules kausa kvalifikācijā, Pēc četrām spēlēm ar vienu uzvaru šķita, ka Melnkalnes kuģis grimst, tomēr, pamazām pieraduši pie Mitroviča prasībām, melnkalniešu basketbolisti ar katru maču uzlaboja sniegumu un pēdējās četrās cīņās bilance ir tieši pretēja - trīs uzvaras un tikai viens zaudējums.

Septembrī Melnkalne ar 69:79 Ankarā piekāpās Turcijai, bet trīs dienas vēlāk mājās Nikšičā ar 90:84 izdevās uzveikt Ukrainu. Bojans Dubļevičs pret turkiem sameta 22 punktus un izcīnīja deviņas bumbas, bet pārējos melnkalniešus Turcija mācēja labi ierobežot. Trīs dienas vēlāk pret Ukrainu notika divas izmaiņas starta pieciniekā, kas pastiprināja pienesumu no rezervistu soliņa (Aleksa Popovičam 12+7+3, Nemaņam Djurisičam 11), un savas spilgtākās spēles turnīrā aizvadīja abi līderi. Dubļevičs iemeta četrus tālmetienus un guva 26 punktus, bet Nikola Ivanovičam pieci precīzi trejači un 30 punkti, kā arī sešas rezultatīvas piespēles.

Snaiperis Ivanovičs ir viens no četriem Eirolīgā spēlējošā Melnkalnes kluba "Budučnost" spēlētājiem šī sasaukuma izlasē, bet pārējie trīs - Petars Popovičs, Suads Šehovičs un Filips Barovičs -, tāpat kā klubā, arī izlasē vairāk ir melnā darba darītāji, nekā punktu nesēji. Tiesa, Šehovičs, lai arī šajā atlases ciklā un arī klubā šosezon nav bijis īpaši rezultatīvs (izlasē vidēji 5,0 punkti, klubā - 4,1), bez savām teicamajām aizsardzības prasmēm apveltīts arī ar labu roku un noteikti jāmēģina ierobežot metienos no distances. Naturalizētais amerikānis Dereks Nīdhems šajā atlases ciklā spēlējis piecos mačos, pārsvarā iesaistoties kā rezervists un vidēji gūstot 7,2 punktus, kā arī atdodot 2,6 piespēles.

Vairāk par aktualitātēm Melnkalnes izlasē var lasīt šeit: Eirolīgas čempions, uz komandu tendēts amerikānis: ko gaidīt no Melnkalnes?

Melnkalniešu "Eirolīgas četriniekam" grafiks šonedēļ saspringts - pirmdien spēle Adrijas līgā, otrdien ceļš uz Rīgu, trešdien pirmais treniņš ar izlasi, ceturtdien spēle, piektdienas rītā lidojums uz Atēnām, piektdienas vakarā spēle Pirejās pret "Olympiacos", sestdien ceļš uz Podgoricu un svētdien spēle pret Turciju. Mitrovičs pirms darba cikla sākšanās paspēja pasūdzēties par saspringto situāciju, tomēr, objektīvi vērtējot, citām komandām ir pat vēl sliktāk.

Vītola debija, Bērziņa atgriešanās

Piemēram, Latvijai, kam nav sava Eirolīgas kluba, līdz ar to cerība ieraudzīt kādu Eiropas prestižākā klubu turnīra dalībnieku arī izlasē sezonas laikā ir minimāla. Šajā sabraukumā, pateicoties paša spēlētāja entuziasmam un Basketbola savienības darbam, šī minimālā iespēja izmantota, jo vismaz uz vienu maču (svētdien pret Slovēniju) no Milānas ieradīsies Dairis Bertāns, taču diemžēl FIBA un Eirolīgas kašķa dēļ Latvijai tas ir rets izņēmums, nevis norma. Spēlējot bez deviņiem potenciālajiem izlases spēlētājiem (seši Eirolīgā un trīs NBA) un veselības problēmu dēļ izkrītot vēl vairākiem, Latvijai rezerves jāmeklē dziļāk nekā ierasts.

Līdz ar Aigara Šķēles un Inga Jakoviča izkrišanu no kandidātu saraksta savainojumu dēļ sastāvā iekļauts Mārcis Vītols, kuram šī vakara mačs būs debija valstsvienībā. Mārcis divreiz uzspēlējis U20 izlasēs, pēc tam nepilnas trīs sezonas Latvijas Universitātē un tikai tad pirmā pieredze pilnvērtīga profesionāļa statusā. Pagājušajā sezonā Mārcis "Ogres" rindās jau bija viens no labākajiem Latvijas čempionāta saspēles vadītājiem un viens no labākajiem snaiperiem, bet šosezon pirmo reizi izmēģina spēkus leģionāra statusā, kopā ar Arnoldu Helmani un Andreju Šeļakovu pārstāvot Ukrainas superlīgas klubu "Odessa". Debijas reizē Mārcim uzreiz nopietns uzdevums - jāveic otrā saspēles vadītāja pienākumi.

Pirmo reizi kopš 2016. gada 8. jūlija Latvijas izlases formu oficiālā mačā mugurā vilks spēka uzbrucējs Kaspars Bērziņš. 33 gadus vecais basketbolists ilgus gadus bija viens no Latvijas valstsvienības aizsardzības balstiem, bet šo sezonu pavada dzimtās Ogres pilsētas komandā, esot labākais savas pozīcijas spēlētājs Latvijas-Igaunijas līgā. "Ar gadiem basketbolu iemīlu arvien vairāk un sirds deg karstāk. Ticu, ka varu būt sajūgs starp garajiem un mazajiem, pozitīvā veidā iedvesmot citus spēlētājus un jaunos basketbolistus. Tikai gaidu šo iespēju. Uzkrājot pieredzi, esmu iemācījies nedusmoties un ikvienu pozitīvi iedrošināt," atgriežoties valsts galvenajā komandā, sacīja Kaspars.

Savainojums liedza ar pilnu jaudu trenēties Ronaldam Zaķim, kurš labi sevi apliecināja septembra mačos, tāpēc šoreiz ventspilnieks palicis ārpus pieteikuma, bet ar Melnkalnes spēcīgāko ieroci - uzbrucēju un centru spēli groza tuvumā - būs jātiek galā Bērziņam, Rolandam Freimanim, Andrejam Gražulim un Mārtiņam Meieram, tāpat nav izslēgts, ka brīžiem ceturtā numura pozīcijā būs jāpieslēdzas Ojāram Siliņam un Artūram Strautiņam, kurš ir galvenais pretendents uz Itālijas A sērijas labākā jaunā spēlētāja balvu un šovakar pirmo reizi oficiālā spēlē pielaikos Trīs zvaigžņu rotāto kreklu (līdz šim piedalījies divās pārbaudes spēlēs).

Lai kāda būtu abu komandu situācija ar sastāviem, skaidrs ir viens - lai šovakar cīnītos par uzvaru, Latvijai jānodemonstrē tāda pati apņēmība, agresivitāte, atdeve un vīrišķība, kāda tā bija mačā pret Slovēniju septembrī. Uz to basket.lv norāda arī Latvijas valstsvienības galvenais treneris Arnis Vecvagars: "Treniņos salikām taktiskos akcentus un centāmies atjaunot vai iedibināt saiknes starp spēlētājiem. Laika bija maz, lai noslīpētu nianses, tāpēc īpaša nozīme būs noskaņojumam un raksturam visu 40 minūšu garumā."

Spēles sākums 19:30, tiešraide kanālā TV6.

Latvijas valstsvienība

#SpēlētājsPozīcijaAugumsDz.gadsKlubs
2Artūrs AusējsAizsargs192 cm1990VEF Rīga
3Rolands FreimanisUzbrucējs208 cm1988Lemnos (Grieķija)
4Ojārs SiliņšUzbrucējs204 cm1993Alma Trieste (Itālija)
7Jānis BlūmsAizsargs190 cm1982Parma (Krievija)
12Artūrs StrautiņšUzbrucējs198 cm1998Alma Trieste (Itālija)
14Kaspars BērziņšCentrs213 cm1985BK Ogre
15Artis AteAizsargs192 cm1989VEF Rīga
19Rihards LomažsAizsargs190 cm1996BK Ventspils
20Kaspars VecvagarsAizsargs193 cm1993Szcecin (Polija)
24Andrejs GražulisUzbrucējs202 cm1993VEF Rīga
25Mārcis VītolsAizsargs183 cm1992Odessa (Ukraina)
33Mārtiņš MeiersCentrs208 cm1991Enisey (Krievija)

Melnkalnes izlase

#SpēlētājsPozīcijaAugumsDz.gadsKlubs
4Ogņens ČarapičsAizsargs190 cm1998Mega Bemax (Serbija)
5Dereks NīdhemsAizsargs180 cm1990Monaco (Francija)
6Suads ŠehovičsAizsargs197 cm1987Budučnost Voli
8Dino RadončičsUzbrucējs202 cm1999Burgos (Spānija)
9Blagota SekuličsCentrs209 cm1982Gipuzkoa Basket (Spānija)
10Aleksa PopovičsUzbrucējs201 cm1987Lovčen
14Bojans DubļevičsUzbrucējs207 cm1991Valencia (Spānija)
15Filips BarovičsCentrs207 cm1990Budučnost Voli
20Nikola IvanovičsAizsargs190 cm1994Budučnost Voli
21Nemaņa VraņešsAizsargs191 cm1988Mornar
30Petars PopovičsAizsargs189 cm1996Budučnost Voli
42Nemaņa DjurišičsUzbrucējs203 cm1992Oostende (Beļģija)
1 2 3 86 komentāri

  +6 [+] [-]

, 2018-11-29 11:05, pirms 5 gadiem
Lomažs, Blūms, Siliņš, Bērziņš, Meiers ?!

  -2 [+] [-]

, 2018-11-29 11:06, pirms 5 gadiem
Cik spēles tagad vispār palikušas ?

  +5 [+] [-]

, 2018-11-29 11:09, pirms 5 gadiem
Šito ir jāņem, davaj letiņi sarauj 👍

  -3 [+] [-]

, 2018-11-29 11:12, pirms 5 gadiem
furcuks rakstīja: Cik spēles tagad vispār palikušas ?
Sita pret Melnkalni un 2 decembri pret sloveniju!!

  -2 [+] [-]

, 2018-11-29 11:15, pirms 5 gadiem
man jau liekas ,ka Melnkalne paņēms uzvaru šovakar tikai tāpēc ,ka mums ir baigi hujovijs sastāvs , vienīgais + ka spēlējam mājas

  +3 [+] [-]

, 2018-11-29 11:19, pirms 5 gadiem
gugito rakstīja: Sita pret Melnkalni un 2 decembri pret sloveniju!!
vispār jau vēl pret Spaņiem 22 Februāri jākapā mājās un 25 pret Melnkalni izbraukumā

  +3 [+] [-]

, 2018-11-29 11:20, pirms 5 gadiem
Būs grūti, bet nu šim sastāvam jārāda labākais sniegums , ko var un jācīnās par uzvaru! Jāatrodas arī kādam līderim, iespējams, tas varētu būt Lomažs! Lai džekiem veicas! Par uzvaru! Mūsu zeme LATVIJA!

  +3 [+] [-]

, 2018-11-29 11:28, pirms 5 gadiem
It kā sīkums, bet sports sastāv no daudziem sīkumiem - mums talkā nāk arī laika apstākļi. Sals un vējš var palīdzēt pretiniekus izsist no komforta zonas.

Februāra salā turki Stokholmā un Rīgā bija tālu no sava labākā snieguma.

  +4 [+] [-]

, 2018-11-29 11:28, pirms 5 gadiem
Ja Šķēle nebūtu izkritis, tad būtu cerīgāk. Tagad lielas cerības uz Lomažu, tāpat Meieram un Bērziņam ir svarīgs uzdevums būt vilcējiem gan aizsardzībā gan uzbrukumā. Cerams Blūms vēl var izšaut kādu trīnīti, varbūt Freimanim aiziet spēle vai tas pats Strautiņš var atvērties. Būs smagi, bet iespējas uzvarēt ir

  +3 [+] [-]

, 2018-11-29 11:31, pirms 5 gadiem
Būs smagi bet uzvara jau varētu ielikt pus pēdu PČ

     [+] [-]

, 2018-11-29 11:35, pirms 5 gadiem
Juriiic rakstīja: Lomažs, Blūms, Siliņš, Bērziņš, Meiers ?!
Vecvagars/Vītols, Lomažs/Blūms, Strautiņš/Siliņš, Freimanis/Gražulis,Meiers/Bērziņš

  +1 [+] [-]

, 2018-11-29 11:44, pirms 5 gadiem
Teiksim tā, 50 uz 50. Bet liela sajūta, ka būs kāsiens, jo sastāvs mūsejiem - pašķidrs...

  +4 [+] [-]

, 2018-11-29 11:45, pirms 5 gadiem
Aii, sapnis tik tuvu un jāspēlē ar labi ja otro izlasi, ja ne trešo. Lai vai kā tur sanāks, šodien basketbola svētki Arēnā!

  +8 [+] [-]

, 2018-11-29 11:59, pirms 5 gadiem
furcuks rakstīja: Cik spēles tagad vispār palikušas ?
29.nov. LAT-MNE
2.dec. SLO-LAT
22.feb. LAT-ESP
25.feb. MNE-LAT

  +2 [+] [-]

, 2018-11-29 12:09, pirms 5 gadiem
Ja šodien zaudē tad jācer 25 februārī optimālajā sastāvā būt lai varētu viņu mājās viņus uzvarēt tā varētu būt iz''sķirošā spēle bet jācer visu nokārtot šajā sabraukumā ja Melnkalne abas zaud un Ukraina kaut vienu spēli zaudē mēs tad esam jau PK.

  +1 [+] [-]

, 2018-11-29 12:18, pirms 5 gadiem
Šodien laikam neko vairāk kā cerēt uz veiksmi nevaram, jo pieprasīt uzvaru nebūtu īsti korekti pret esošo sastāvu. Tāpēc, ceru un ticu! Par Lielu Latviju!

  -3 [+] [-]

, 2018-11-29 12:20, pirms 5 gadiem
Sastavs pagalam pliks, neredzu daudzx variantus sovakar uzvaret. 20% max, bet jacer, ka kludos un sovakar bus jauzslave izlase. Vecvagars ka treneris ir apala 0 !

  +1 [+] [-]

, 2018-11-29 12:20, pirms 5 gadiem
tādsnesportists rakstīja: Vecvagars/Vītols, Lomažs/Blūms, Strautiņš/Siliņš, Freimanis/Gražulis,Meiers/Bērziņš
Es pat domāju, ka šī būs "skrējēju izlase", spēlējot ar salīdzinoši mazāku, bet ļoti ātru sastāvu, lai mazinātu Melnkalnes smago centru lietderību.
Neticu, ka Vītols tiks pie reāla spēles laika. 1/2 numuri rotēs savā starpā. Ate būs sastāvā, varbūt pat pamatā. Spēlēs gan 2, gan 3.pozīcijā.

Vecvagars/Blūms Lomažs/Ate Siliņš/Strautiņš Freimanis/Gražulis Meiers/Bērzs

  -1 [+] [-]

, 2018-11-29 12:24, pirms 5 gadiem
Būs smagi. Melnkalnei ir relatīvi viegls uzdevums, nepresēt pg līnīju, jo ja bumbosies Lomažs ar Blūmu, tad laba daļa uzbrukuma tik vienkārsi norakta un beigās vai nu metien pāri rokām vai komandas biedra pamešana zem tanka....Es ceru, ka mūsu garie izvilks spēli!

     [+] [-]

, 2018-11-29 12:26, pirms 5 gadiem
Heilijs rakstīja: Es pat domāju, ka šī būs "skrējēju izlase", spēlējot ar salīdzinoši mazāku, bet ļoti ātru sastāvu, lai mazinātu Melnkalnes smago centru lietderību.
Neticu, ka Vītols tiks pie reāla spēles laika. 1/2 numuri rotēs savā starpā. Ate būs sastāvā, varbūt pat pamatā. Spēlēs gan 2, gan 3.pozīcijā.

Vecvagars/Blūms Lomažs/Ate Siliņš/Strautiņš Freimanis/Gražulis Meiers/Bērzs
Personīgi domāju, ka Vītols tiks kaut kādas minūtes paspēlēt, jo pārējiem 2jiem numuriem ir problēmas ar saspēles vadīšanu

  +2 [+] [-]

, 2018-11-29 12:32, pirms 5 gadiem
Heilijs rakstīja: Es pat domāju, ka šī būs "skrējēju izlase", spēlējot ar salīdzinoši mazāku, bet ļoti ātru sastāvu, lai mazinātu Melnkalnes smago centru lietderību.
Neticu, ka Vītols tiks pie reāla spēles laika. 1/2 numuri rotēs savā starpā. Ate būs sastāvā, varbūt pat pamatā. Spēlēs gan 2, gan 3.pozīcijā.

Vecvagars/Blūms Lomažs/Ate Siliņš/Strautiņš Freimanis/Gražulis Meiers/Bērzs
Par skrējēju komandu es varētu piekrist, bet variantam pat Blūmu, kā maiņu Vecavagaram saspēlniekos nevaru un negribu, jo stipri neloģiski. Sen ir redzams, ka Blūms, kurš driblējās, tā ir liela problēma visai komandai, bet Blūms, kurš izskrien pēc aizsega, var radīt lielas problēmas pretinieku komandai. Tur izvēle ir skaidrāka par skaidru. Tāpēc, iespēja, ka Vītols tiks uzspēlēt ir visai liela. Daudz labāk par Blūmu saspēli un bumbas kustību var diktèt Lomažs, tas ir ticams scenārijs. Biju piemirsis par Ati, jo viņš pēc laba sākuma turpinājumā ir bijis visai kluss. Ļoti ceru, ka Strautiņš beidzot pārvarēs debitanta stressu un sevi parādīs no labākas puses. Ja Freimanis un KB reanimēs sevi izlases rindās pašā labākajā nozīmē, tad mums ir visai labas cerības uz līdzvērtīgu cīņu. Uz Vecvagara taktiku gan īpaši paļauties nav vērts, jo viņam tās īsti nav.

     [+] [-]

, 2018-11-29 12:34, pirms 5 gadiem
Veči, neesmu LV. Kur varēs redzēt spēli netā?

  +1 [+] [-]

, 2018-11-29 12:35, pirms 5 gadiem
Real Rebel rakstīja: Būs smagi. Melnkalnei ir relatīvi viegls uzdevums, nepresēt pg līnīju, jo ja bumbosies Lomažs ar Blūmu, tad laba daļa uzbrukuma tik vienkārsi norakta un beigās vai nu metien pāri rokām vai komandas biedra pamešana zem tanka....Es ceru, ka mūsu garie izvilks spēli!
Es domāju, ka Tev taisnība tikai tik tālu, cik par Blūmu, jo Blūms+dribls=problēmas. Ja tas ir Lomažs, tad skats ir stipri cerīgāks, jo Lomažam ir lieliska bumbas kontrole.

  +1 [+] [-]

, 2018-11-29 12:37, pirms 5 gadiem
Būs smagi.

     [+] [-]

, 2018-11-29 12:45, pirms 5 gadiem
tādsnesportists rakstīja: Es domāju, ka Tev taisnība tikai tik tālu, cik par Blūmu, jo Blūms+dribls=problēmas. Ja tas ir Lomažs, tad skats ir stipri cerīgāks, jo Lomažam ir lieliska bumbas kontrole.
Par Lomažu daļēji piekrītu. Kamēr viņam spēcīgā puse nav nosegta, viņš var aiziet caurgajienā, atmest utt. Arī BKV spēlēs es reizēm redzu, ka ja ir liels presings uz viņu, tad arī viņam problēmas rodas, jo viņa loma nav saspēles vadīšana

  +3 [+] [-]

, 2018-11-29 12:48, pirms 5 gadiem
Real Rebel rakstīja: Par Lomažu daļēji piekrītu. Kamēr viņam spēcīgā puse nav nosegta, viņš var aiziet caurgajienā, atmest utt. Arī BKV spēlēs es reizēm redzu, ka ja ir liels presings uz viņu, tad arī viņam problēmas rodas, jo viņa loma nav saspēles vadīšana
Īstenībā, viss ir sīkumi, mēs tak nupat skaidri redzējām, kas Bērzs mierīgi var uzreiz no sava groza iet taisnā līnijā uzbrukumā pretinieku grozam. Nebūs jādriblējas ne Blūmam, ne Lomažam

     [+] [-]

, 2018-11-29 12:50, pirms 5 gadiem
Calvin rakstīja: Veči, neesmu LV. Kur varēs redzēt spēli netā?
Te varētu būt, tikai nezinu, kādā valodā būs, jo pats skatīšos TV6:

Watch Live Latvia vs Montenegro Online Video...

     [+] [-]

, 2018-11-29 12:53, pirms 5 gadiem
tādsnesportists rakstīja: Īstenībā, viss ir sīkumi, mēs tak nupat skaidri redzējām, kas Bērzs mierīgi var uzreiz no sava groza iet taisnā līnijā uzbrukumā pretinieku grozam. Nebūs jādriblējas ne Blūmam, ne Lomažam
Protams, ka tā, bet atkal, tā jau nav vairs saspēles veidošana un ja garie ievada uzbrukumu, nereti tiek tā laiks novilcināts

  +4 [+] [-]

, 2018-11-29 12:57, pirms 5 gadiem
Real Rebel rakstīja: Protams, ka tā, bet atkal, tā jau nav vairs saspēles veidošana un ja garie ievada uzbrukumu, nereti tiek tā laiks novilcināts
Man prieks, ka Tu tik nopietni uztvēri manis rakstīto pat KB driblēšanu pāri visam laukumam

  +1 [+] [-]

, 2018-11-29 12:58, pirms 5 gadiem
Calvin rakstīja: Veči, neesmu LV. Kur varēs redzēt spēli netā?
Tvplay ar hola.

  -2 [+] [-]

, 2018-11-29 12:59, pirms 5 gadiem
tādsnesportists rakstīja: Man prieks, ka Tu tik nopietni uztvēri manis rakstīto pat KB driblēšanu pāri visam laukumam
Tā ir izlase un es pārsvarā visu ar to saistīto nopietni uztveru.

  +1 [+] [-]

, 2018-11-29 12:59, pirms 5 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Te varētu būt, tikai nezinu, kādā valodā būs, jo pats skatīšos TV6:

http://www.sportingvideo.com/20181129/vv5bff62f71f3719.45663953-2098567.html
paldies!

  +1 [+] [-]

, 2018-11-29 13:00, pirms 5 gadiem
AlanRich rakstīja: Tvplay ar hola.
Paldies!

     [+] [-]

, 2018-11-29 13:06, pirms 5 gadiem
BK Ventspils 🇱🇻

@bkventspils

.@RihardsLomazs ir nonācis @BasketballCL prožektoru gaismā un ir iespējams nobalsot par viņu kā par turnīra MVP līdz šim. Balsojam! Who should be the #BasketballCL MVP? Vote now!...

     [+] [-]

, 2018-11-29 13:07, pirms 5 gadiem
Real Rebel rakstīja: Tā ir izlase un es pārsvarā visu ar to saistīto nopietni uztveru.
Protams, es tevi saprotu, sevišķi pie šībrīža sastāva.
1 2 3 86 komentāri