Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Šehovičs pirms spēles pret Latviju: "Ceru, ka spēsim vienoties vienam uzdevumam"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Šehovičs pirms spēles pret Latviju: "Ceru, ka spēsim vienoties vienam uzdevumam"
Suads Šehovičs. Foto: AFP/Scanpix

FIBA 2019. gada Pasaules kausa kvalifikācijas mačā Latvijas basketbolisti šovakar pulksten 19:30 savā laukumā uzņems Melnkalni. Mūsējo bilance ir labāka, tomēr zaudējums būtu liels trieciens. Melnkalnes pārstāvji pauduši cerību cīnīties par uzvaru.

"Vakar mums bija brīvdiena. Lai gan dienas lielāko daļu pavadījām ceļā, bija iespēja atpūsties. Rīta treniņš bija viegls, atkārtojām sadarbības no iepriekšējām reizēm. Ļoti svarīgi, ka Dereks Nīdhems ir atlabis un gatavs doties laukumā. Tās ir patīkamas ziņas, kas palīdzēs cīnīties par mērķi – uzvaru," pēc vakardienas treniņa teica aizsargs Nikola Ivanovičs, kurš ir viens no Eirolīgas kluba "Buducnost" četriem basketbolistiem izlasē.

"Svarīgi, lai mums izdotos parādīt tikpat labu sniegumu, kā iepriekšējā izlases pārtraukumā. Ceru, ka spēsim vienoties vienam uzdevumam. Visi esam veseli un gatavi cīnīties, nav traumu, un tas ir jāizmanto laukumā," pauda Suads Šehovičs.

Interesanti, ka Melnkalnes federācijas mājaslapā norādīts, ka mačs tiks aizvadīts "Arēnā Rīga", kurā esot vietas 20 tūkstošiem līdzjutēju, taču sagaidāms, ka tribīnēs būšot ne vairāk par desmit tūkstošiem. Pirmo treniņu Melnkalnes basketbolisti aizvadīja "Elektrum" Olimpiskajā centrā.

VKomandaUZPAP
1.Spānija71+5815
2.Turcija62+6714
3.Latvija53+3213
4.Melnkalne44+712
5.Ukraina44-512
6.Slovēnija26-2810

Izmantotie resursi:
Košarkaški savez Crne Gore

  +1 [+] [-]

, 2018-11-29 14:44, pirms 5 gadiem
Pēdējais brīdis ŠNEPAM un CO atlikt atpakaļ iepriekšējās cenas ,lai zāle tiešām būtu pilna.