Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Ankipāns: "Esam apmierināti ar vienu punktu, jo komandā ir daudz jauno, kuri cīnās"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Ankipāns: "Esam apmierināti ar vienu punktu, jo komandā ir daudz jauno, kuri cīnās"
Ģirts Ankipāns
Foto: Dinamo Rīga

Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas "Dinamo" vakar pēcspēles metienu sērijā ar 1:2 piekāpās Čeļabinskas "Traktor", tomēr galvenais treneris Ģirts Ankipāns sacīja, ka ir apmierināts arī ar vienu izcīnīto punktu.

"Bija smaga rakstura cīņa. Spēlējām pret labu un interesantu komandu. Mums bija grūti, taču izturējām un nopelnījām vienu punktu. Teiksim tā, esam apmierināti ar punktu. Komandā ir daudz jaunu puišu. Viņi cīnījās un nopelnīja vienu punktu," pēc spēles sacīja Ģirts Ankipāns. Rīgas "Dinamo" gan pamatlaika beigās, gan pagarinājumā izdevās izturēt divas minūtes mazākumā.

Rīdzinieki astoto reizi pēc kārtas piekāpās Čeļabinskas "Traktor", un Akipāns norādīja, ka par sērijas esamību uzzinājis tikai nesen. "Ja godīgi, tikai vakar uzzināju, ka tik daudz esam zaudējuši "Traktor". Ja reiz tā, tad tas nav lāsts. Ja pretinieks ir stiprāks, tad pretinieks ir stiprāks. Viss."

"Spēle nebija no vieglajām. Visa mača garumā pretinieks mūs presēja, tāpēc priecājamies par uzvaru un gatavojamies nākamajai cīņai," lakonisks bija laukuma saimnieku galvenais treneris Anvars Rafailovičs, kurš arī meklēja iemeslu neveiksmēm vairākumā. "Iespējams, beigās pietrūkst koncentrēšanās. Nemetam pa vārtiem, tā vietā meklējam labākus variantus. Pie tā strādājam, meklēsim vainu."

Rīgas "Dinamo" savstarpējā spēlē Čeļabinskas "Traktor" pēdējoreiz pieveica 2014. gada 9. janvārī, viesos svinot uzvaru ar 5:2, kaut pēc pirmās trešdaļas pretinieki bija vadībā ar 2:0. Uzvaras vārtus iemeta Krišjānis Rēdlihs, kurš vakar rezultatīvi asistēja Laurim Dārziņam vairākumā. Savukārt punktu pielika centra uzbrucējs Pols Šehura, kurš otro gadu pēc kārtas ir tieši "Traktor" rezultatīvākais spēlētājs.

Garās zaudējumu sērijas iemesls ir vienkāršs – nevienā no astoņām spēlēm rīdziniekiem nav izdevies iemest vairāk par diviem vārtiem. Tāpat jāizceļ, ka četras reizes pretinieku pārākums atzīts bullīšu sērijā. Vakar pēcspēles metienus nerealizēja Rihards Bukarts, Dārziņš, Miks Indrašis un Ņikita Jevpalovs, kurš pagarinājuma pēdējā sekundē trāpīja pa pārliktni.

Izmantotie resursi:
https://hctraktor.org/media/news/?i...

  +2 [+] [-]

, 2017-11-29 10:20, pirms 6 gadiem
permaks no laimes karstu mīž, ģērē viena pēc otras.

  -2 [+] [-]

, 2017-11-29 11:17, pirms 6 gadiem
Ankipāns reāli ir savācis komandu, 4 maiņa vispār plosās kā zvēri, ja nebūtu tā eksperimenta ar Ozo, domāju ka mūsējie būtu tabulā augstākā vietā, zaudēts ir pārāk daudz.

     [+] [-]

, 2017-11-29 12:05, pirms 6 gadiem
VietējaisMurisDzīvelīgs rakstīja: permaks no laimes karstu mīž, ģērē viena pēc otras.
Nevajag gaudot kā suns. Vai ņaudēt kā kaķim, kas Tev tur attēlā! Ankipāns normāls treneris, ar raksturu un cīņas sparu, kas gatavs cīnīties par katru punktu. Ar Ozoliņu vispār reti kad punktus vācām, ar Ankipānu tas notiek bieži vien, kaut viens punkts ir svarīgs, lai nākamo sezonu iesāktu veiksmīgāk... Ja, protams, pa to laiku neatradīs kādu citu Ankipāna vietā! Āksts Tu!

     [+] [-]

, 2017-11-29 12:28, pirms 6 gadiem
Nu gan treneris, ja samierinās un patīk zaudējumi pagarinājumā. Grozi kā gribi, katrs cienoš treneris vēlas uzvaras un titulus, bet tos neiegūt, zaudējot visiem pagarinājumos. Murgs.

  -2 [+] [-]

, 2017-11-29 13:20, pirms 6 gadiem
Finklijs15 rakstīja: Nu gan treneris, ja samierinās un patīk zaudējumi pagarinājumā. Grozi kā gribi, katrs cienoš treneris vēlas uzvaras un titulus, bet tos neiegūt, zaudējot visiem pagarinājumos. Murgs.
Katrs cienošs treneris vienmēr grib uzvarēt, bet reizē ir arī objektīvs. Ankipāns labi redz spēku samēru DR un Traktor. Redzot kā noritēja spēle punkts ir ieguvums. Vakardienas spēlē mēs drīzāk varējām zaudēt nekā uzvarēt. Protams bija Makmilanam iespēja izraut 3 punktus un Jevpalovam divus, bet spēle kopumā veda uz to ka punkts ir ieguvums.
Labs treneris nelidinās mākoņos ka vienmēr visās spēlēs ir apmierināts tikai ar trim punktiem. Treneris redz tendences, komandas spējas.