Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Karsumam rezultatīva piespēle, Daugaviņš nerealizē pēcspēles bullīti pret CSKA

Rolands Eliņš

Karsumam rezultatīva piespēle, Daugaviņš nerealizē pēcspēles bullīti pret CSKA
Mārtiņš Karsums
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Kontinetālajā hokeja līgā (KHL) ar rezultatīvu piespēli izcēlies Mārtiņš Karsums, ar ko gan nepietika, lai Maskavas "Dynamo" svinētu uzvaru pār CSKA (3:4 pēcspēles metienos), turklāt savu bullīša iespēju neizmantoja arī Kaspars Daugaviņš.

Harija Vītoliņa trenētā Maskavas "Dynamo" pilsētas derbijā uzņēma CSKA vienību un pirmo periodu prata noslēgt ar pārsvaru 1:0. Līdz trešā perioda sākumam CSKA gan bija panākusi 2:1 savā labā, taču uzreiz tā sākumā labā metiena pozīcijā tika Mārtiņš Karsums. Viņa metiens gan vārtos neielidoja, taču atlēkušo ripu tur raidīja partneris, sagādājot Karsumam rezultativitātes punktu.

Atlikušajā pamatlaika daļā abas Maskavas komandas apmainījās ar vārtu guvumiem, turklāt lieliska iespēja izraut uzvaru 59. minūtē bija Kasparam Daugaviņam. Taču metiens pāri vārtiem, un rezultāts nemainījās arī papildlaikā. Visu nācās nsokaidrot pēcspēles metienos, kuros dinamiešu rindās kļūdījās Daugaviņš un Maksims Pestuško, bet abi CSKA mēģinājumi bija precīzi, un uzvara 4:3.

Karsums laukumā pavadīja 16:24 minūtes, statistikā fiksētus metienus pa vārtiem neizdarīja, taču pielietoja sešus spēka paņēmienus un vienreiz bloķēja pretinieku metienu. Šodien gūtais punkts viņam bija devītais sezonā. Savukārt Daugaviņš 18:32 minūtēs bloķēja vienu metienu un arī vārtu rāmī metienu raidīt nespēja.

Zaudējumu šodien cita arī Oskars Bārtulis un Astanas "Barys", papildlaikā piekāpjoties "Admiral" (4:5). Bārtulis nospēlēja 20:35 minūtes, nopelnīja divas soda minūtes un trīsreiz bloķēja pretinieku metienus. Veiksmīga diena nebija arī Pētera Skudras trenētajai "Torpedo", kas ar 1:4 atzina līgas debitantes "Sochi" pārākumu

KHL spēles 29. novembrī

KomandasRez.KomandasRez.
Barys-Admiral4:5 PTraktor-Metallurg M2:3 P
Yugra-Avtomobolist4:0Vitjaz-Severstal2:5
Dynamo M-CSKA3:4 PMNeftekhimik-Ak Bars1:4
SKA-Sibir5:4Dinamo Min-Medvescak4:3
Dinamo R- Metallurg N1:0Sochi-Torpedo4:1
Slovan-Atlant

Izmantotie resursi:
Континентальная хоккейная лига : Чемпионат...

     [+] [-]

, 2014-11-29 19:40, pirms 9 gadiem
Šo spēli Jebareks tiesāja....

     [+] [-]

, 2014-11-29 19:53, pirms 9 gadiem
hockeyfan1070 rakstīja: Šo spēli Jebareks tiesāja....
un?

     [+] [-]

, 2014-11-29 22:15, pirms 9 gadiem
Rodriguez 2 rakstīja: un?
ko un? vinsh ir muda*s