Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Cauņa nāk uz maiņu 5:0 uzvarā, daudzi citi mūsējie nespēlē

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Cauņa nāk uz maiņu 5:0 uzvarā, daudzi citi mūsējie nespēlē
Aleksandrs Cauņa
Foto: pfc-cska.com

Par Artjoma Rudņeva rezultatīvo piespēli Vācijas Bundeslīgā jau rakstījām. Šobrīd varat iepazīties arī ar citu Latvijas futbola leģionāru iespēto un neiespēto.

Aleksandrs Cauņa otrdien izgāja Maskavas CSKA pamatsastāvā Čempionu līgas grupu turnīra spēlē pret "Roma" (1:1), bet šodien atkal "atkrita" uz rezervistu soliņa. Mūsu pussargs mājas spēlē pret "Ufa" nāca uz maiņu 72.minūtē, kad rezultāts bija jau 4:0. CSKA šo maču uzvarēja ar 5:0. Cauņa sev atvēlētajā laikā vienreiz izcēlās ar teicamu piespēli (partnera bīstamu sitienu vārtsargs ar pūlēm atvairīja), bet pāris reizes arī kļūdījās laukuma vidusdaļā. CSKA atrodas 2.vietā (kārta gan vēl nav noslēgusies un, iespējams, nāksies mazliet atkāpties) un pietuvojusies līderei "Zenit" līdz septiņu punktu attālumam - Sanktpēterburgas komanda šodien piedzīvoja negaidītu zaudējumu pret "Mordovia".

Šveices Superlīgā pagājušajā kārtā, pateicoties komandas biedra savainojumam, 15.minūtē uz maiņu nāca Nauris Bulvītis, bet šodien latviešu aizsargs pie teikšanas netika. "Aarau" mājās ar 0:3 piekāpās "Luzern", saglabājot 7.vietu (no 10). Šovakar vēl spēlēs Andra Vaņina "Sion", taču, kā zināms, mūsu vārtsargs ir savainots - gluži tāpat kā "Aarau" uzbrucējs Edgars Gauračs.

Polijas Ekstraklasē atkal ārpus Belhatuvas GKS pieteikuma palika Daniils Turkovs, bet 1.līgā, kur šodien tika izspēlēta pēdējā kārta pirms garā ziemas pārtraukuma (čempionāts atsāksies tikai martā), spēlēja gan Sergejs Kožans, gan Maksims Rafaļskis. Kožanam 90 minūtes Tihu GKS 0:1 zaudējumā pret Olštinas "Stomil", bet Rafaļskim arī 90 minūtes un dzeltenā kartīte Suvalku "Wigry" izbraukuma 1:2 zaudējumā pret Bitovas "Bytovia". Ziemas pārtraukumā Rafaļska komanda devusies 13., bet Kožana komanda 17.vietā (no 18).

Moldovas čempionātā šodien nespēlēja Aleksejs Višņakovs, kura "Zimbru" nospēlēja 0:0 ar "Saxan Ceadir-Lunga". Ungārijas čempionātā savainojuma dēļ nespēlēja Vadims Žuļevs, kura "Lombard Papa" bezcerīgi ar 0:5 savu skatītāju priekšā zaudēja līderei "Videoton".

Vācijas 4.līgā Kārlis Plendišķis palīdzēja savai "Oldenburg" komandai izbraukumā ar 2:1 pārspēt Bundeslīgas kluba "Hamburger SV" dublierus, kuri ieņem pārliecinošu 1.vietu. Mūsu aizsargs iznāca sākumsastāvā un nospēlēja līdz 77.minūtei, pametot laukumu pie 1:1. "Oldenburg" 18 komandu konkurencē ar 25 punktiem ieņem 12.vietu, bet līdz 4.pozīcijai tikai četri punkti. Pirmajās trīs vietās dublieru komandas - "Hamburger SV II", "Werder II" un "Wolfsburg II".

Portugāles 2.līgā Igora Labuta "Atletico CP" viesos nospēlēja 2:2 ar "U. Madeira", izlaižot 2:0 pārsvaru un otros vārtus ielaižot 90.minūtē. "Atletico CP" ieņem 18.vietu (no 24).

Lietuvas čempionātā Antona Jemeļina "Atlantas" šodien pēdējā kārtā ieguva bronzu, kvalificējoties nākamā gada Eiropas līgai. Paralēlajā mačā uzvarēja konkurente "Traku", bet to pašu paveica arī "Atlantas", nosargājot 3.vietu. "Atlantas" ar 1:0 pārspēja vicečempioni "Kruoja". Jemeļins maču uzsāka rezervē. Mihaila Ziziļeva "Granitas" pēdējā kārtā ar 1:4 zaudēja "Sūduva", finišējot 8.vietā (no 10). Ziziļevs nāca uz maiņu 72.minūtē pie 1:2.

     [+] [-]

, 2014-11-29 22:03, pirms 9 gadiem
Off topics. Edgars Gauracs (@egauracs) | Twitter kā otrajam aiz Gorkša ir verified konts

  +1 [+] [-]

, 2014-11-30 14:32, pirms 9 gadiem
Būtu labi uzzināt, kā Vaņinam rit atveseļošanās process. Pats, kad guva savainojumu, teica, ka droši vien būs gatavs piedalīties oktobra izlases spēlēs, bet nu jau klāt decembris un vēl aizvien Andris nav ierindā. Par Gaurača aktivitātēm laiku pa laikam ļauj uzzināt sociālie portāli.