Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Ržiha kritizē savējos: "Puse komandas nestrādā..."

Jānis Pārums

Ržiha kritizē savējos: "Puse komandas nestrādā..."
Milošs Ržiha
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) kluba Sanktpēterburgas "SKA" galvenais treneris Milošs Ržiha pēc komandas trešā zaudējuma pēc kārtas (3:4 pēcspēles metienos pret Novokuzņeckas "Metallurg") asi kritizēja savu komandu.

"Laukuma saimnieki uz šo spēli noskaņojās ne tā kā uz spēli pret "Atlant". Bija redzams, ka viņiem ir milzīga motivācija, viņi devās cīņā, bija izsalkuši. Mēs savukārt domājām, ka vienkārši nospēlēsim šo spēli... Tāpēc esmu neapmierināts ar puišu darbību laukumā," sacīja Milošs Ržiha. "Ja mēs nestrādāsim ar pilnu atdevi, tad nevarēsim spēlēt ne pret vienu komandu. Mums jāatgriežas pie tā, kā strādājām agrāk, pie agrākās attieksmes. Tikai tad varēsim domāt par kaut kādu rezultātu. Šobrīd mēs palīdzam tiem, kuriem vajag palīdzēt... "Sibir" zaudēja septiņas spēles, bet mēs viņiem atdevām divus punktus. Šodien palīdzējām "Metallurg", kas pirms mums piedzīvojuši vairākas neveiksmes."

"Vienu spēli zaudējām ar vienu vārtu starpību pamatlaikā, pārējās divas pēcspēles metienos. Vienkārši puse komandas nestrādā... Strādā tikai četri cilvēki, taču viņi nevar būt laukumā visas 60 minūtes. Tāpēc mums jāatgriežas pie tā, kas bija agrāk. Tagad izdarīsim secinājumus," piebilda Ržiha.

Novokuzņeckas "Metallurg" galvenais treneris Anatolijs Jemeļins, gluži pretēji kolēģim, savu komandu slavēja: "Mēs aizvadījām patiešām labu spēli. Bija ļoti augsta pašatdeve, puiši ļoti centās. Beidzot uzvarējām pēcspēles metienu sērijā. "

Izmantotie resursi:
sport-nk.ru

  +6 [+] [-]

, 2011-11-29 19:31, pirms 12 gadiem
Ar Ržigas atnākšanu SKA viennozīmīgi palicis simpātiskāks.

  -1 [+] [-]

, 2011-11-29 20:36, pirms 12 gadiem
modriitis rakstīja: Ar Ržigas atnākšanu SKA viennozīmīgi palicis simpātiskāks.
Tapec, ka savakta tiesam iespaidiga komanda?

  +4 [+] [-]

, 2011-11-29 20:44, pirms 12 gadiem
profesorsk rakstīja: Tapec, ka savakta tiesam iespaidiga komanda?
arī...un protams visi pensionāri un nelaimes putni ir prom...

     [+] [-]

, 2011-11-29 21:09, pirms 12 gadiem
sushinskis arii pitspurgas pingviinus izvilktu no playoff