Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Cavaliers" likstas turpinās: Lavs varētu nespēlēt vairāk nekā mēnesi

"Cavaliers" likstas turpinās: Lavs varētu nespēlēt vairāk nekā mēnesi
Kevins Lavs. Foto: AFP/Scanpix

NBA komandas Klīvlendas "Cavaliers" līderis Kevins Lavs kreisās kājas pirksta savainojuma dēļ varētu izlaist vairāk nekā mēnesi.

"Cavaliers" un Lavs konsultējas ar ārstiem, lai rastu īstermiņa risinājumus, taču pieaugošās sāpes un sezonas sākuma bilance 0-6 mazina loģiku tajā, ka basketbolists varētu spēlēt par spīti traumai. Tieši atpūta ir risinājums savainojumam, kas par sevi liek manīt jau kopš pirmssezonas.

Aizvadītajā vasarā Lavs parakstīja jaunu līgumu ar "Cavaliers" uz četrām sezonām par 120 miljoniem ASV dolāru. Palikšana bez uzbrukuma līdera varētu tikai pastiprināt krīzi komandā. Lavs nav piedalījies pēdējās divās spēlēs, bet iepriekšējos četros mačos viņa kontā vidēji ir 19,0 punkti un 13,5 atlēkušās bumbas, taču no spēles viņš realizējis tikai 32% metienu un no tālās distances tikai 29%.

Atgādinām, ka svētdien "Cavaliers" atbrīvoja no amata galveno treneri Taironu Lū, kura vietu uz pagaidu termiņu ieņēmis viņa asistents Lerijs Drjū.

Izmantotie resursi:
espn.com/nba

     [+] [-]

, 2018-10-29 18:31, pirms 5 gadiem
traumatisks spēlētājs, kas nav 120 ļ vērts. minesotā vēl kaut ko darīja.... ne līderis, ne palīgs. cavs no reālas čempiones ar lebi un erwingu rindā, būs nolaidusies līdz bomžu līmenim. tur ne hils, ne smits, ne lovs, ne tomsons vispār neko izdarīt nevar. par korveru nemaz nerunājot

     [+] [-]

, 2018-10-29 23:49, pirms 5 gadiem
Vai arī iekāpa tankā un iet uz piku?