Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gutkovskim veikta ceļgala operācija, novembra spēles izlasē būs jāizlaiž

Rolands Eliņš

Gutkovskim veikta ceļgala operācija, novembra spēles izlasē būs jāizlaiž
Vladislavs Gutkovskis. Foto: Bruk-Bet Termalica

Latvijas izlases uzbrucējam Vladislavam Gutkovskim veikta operācija labās kājas ceļgalam, kura traumas dēļ nācās izlaist arī lielu daļu iepriekšējās sezonas. Komunikācijā ar portālu Sportacentrs.com pats futbolists vēl nevarēja apstiprināt, vai ceļgala saites ir sarautas vai pārrautas un cik tieši nopietns ir savainojums, taču skaidrs, ka tuvākajā laikā viņš futbola laukumā iziet nevarēs.

Vladislavs Gutkovskis traumu guva pagājušās nedēļas vidū Polijas pirmās līgas spēlē, kad piespiedu maiņu nācās veikt jau spēles sākumā. Nākamo maču nedēļas nogalē viņš izlaida, un šodien 23 gadus vecais uzbrucējs apstiprināja, ka viņam bijusi ceļgala operācija.

„No sākuma vajadzēja tikai iztīrīt ceļgalu, tur bija mazs fragments, ko vajadzēja izņemt,” sacīja Gutkovskis, kurš pagājušajā sezonā pārcieta labā ceļgala meniska operāciju, arī toreiz izlaižot lielu daļu sezonas. „Tagad esmu pēc operācijas, nevaru vēl konkrēti pateikt, vai ir pārrautas ceļgala saites. Vēlāk būs saruna ar ārstu, tad arī pateiks.”

Gutkovskis apstiprināja, ka novembra sasaukumā Latvijas izlasei līdz ar to, visticamāk, nevarēs pievienoties. Latvijai paredzēti noslēdzošie mači Nāciju līgā, kad būs jāsacenšas ar Kazahstānu un Andoru. Gutkovskis piedalījās visās četrās Latvijas pirmajās spēlēs Nāciju līgā, dodoties sākumsastāvā abos mačos pret Gruziju.

Gutkovskis pēc trim sezonas Ekstraklasē šosezon kopā ar Ņecečas „Termalica” spēlē Polijas pirmajā līgā, kurā sezonas ievadā izcēlies ar sešiem vārtu guvumiem. Tas ir dalīts otrais labākais rādītājs līgā, atpaliekot tikai no sava partnera Latvijas izlasē Valērija Šabalas.

  +2 [+] [-]

, 2018-10-29 14:47, pirms 5 gadiem
Žēl.. a kāpēc Valērijs nespēlē La Līgā?

     [+] [-]

, 2018-10-29 14:53, pirms 5 gadiem
Kada starpiba ja nav treneris!Ko Soms var iemacit futbola,panemiet Brazili!

  -1 [+] [-]

, 2018-10-29 15:02, pirms 5 gadiem
Nav nevienus vārtus guvis izlasē. Gan jau, ka pārdzīvos, ka nespēlēs.

  -1 [+] [-]

, 2018-10-29 15:14, pirms 5 gadiem
Papis_Diane rakstīja: Žēl.. a kāpēc Valērijs nespēlē La Līgā?
Balsojums bijis par leģionāriem virslīgā. Varbūt drīz Gutkovskis virslīgā spēlēs.

  +1 [+] [-]

, 2018-10-29 20:19, pirms 5 gadiem
Šķirba nekāda... Lai puisis veseļojas, bet izlase mums tāda, ka ar Gutkovski vai bez - viens pīpis. Cieti.

     [+] [-]

, 2018-10-29 23:27, pirms 5 gadiem
Kaut ko blefo. Bez magnētiskās rezonanses šādu operāciju neviens dakters netaisīs, bet tur viss kā uz delnas - pārrautas vai sastieptas saites. Vai mazliet pārrautas, ja gribās būt optimistam.

     [+] [-]

, 2018-10-31 10:05, pirms 5 gadiem
KINO