Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Adetokunbo nokārto Milvoki uzvaru, Fulcs nespēlēs vēl vismaz trīs nedēļas

Rolands Eliņš

Adetokunbo nokārto Milvoki uzvaru, Fulcs nespēlēs vēl vismaz trīs nedēļas
Jannis Adetokunbo pret Denisu Šrēderu
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas spēlē Milvoki „Bucks” droši uzvarēja „Hawks” ar 117:106, gūstot savu ceturto uzvaru sešās spēlēs. Tikmēr „76ers” paziņojusi, ka šovasar draftā ar pirmo numuru izraudzītais Markels Fulcs nav gatavs spēlēm un viņa atgriešanās laukumā tiks izvērtēta tikai pēc trim nedēļām.

Veiksmīgi sezonu sākusī Milvoki „Bucks” vienība šovakar pret „Hawks” ātri izvirzījās ievērības cienīgā vadībā, pirmo ceturtdaļu pabeidzot ar 28:16. Grieķijas jaunais spēlētājs Jannis Adetokunbo guva „Bucks” pirmos deviņus punktus šajā spēlē un palīdzēja pēc tam noturēt pārsvaru.

Trešajā ceturtdaļā „Bucks” atrāvās arī 23 punktu attālumā, pēdējo ceturtdaļu sagaidot ar rezultātu 92:73. Taču tad sekoja Atlantas izrāviens 12:4, kas atjaunoja nelielu intrigu par mača uzvarētāju. Pašās beigās tomēr Atlanta tiešā tuvumā pretiniekiem rezultāta ziņā netika un piedzīvoja savu sesto zaudējumu septiņās spēlēs ar 106:117.

Adetokunbo guva 33 punktus, turklāt ar lielisku precizitāti (metienos no spēles 14/21). Viņam arī 12 atlēkušās bumbas un piecas rezultatīvas piespēles, kamēr lieliska spēle arī Krisam Midltonam, kurš sameta 27 punktus un veica deviņas rezultatīvas piespēles. Midltonam arī bija pārliecinoši labākais +/- rādītājs komandā (+26, nevienam citam nebija vairāk par +11). Bet Atlantas sastāvā ar 21 punktu un astoņām piespēlēm labākais bija Vācijas saspēles vadītājs Deniss Šrēders.

Nelāgas ziņas tikmēr bijusi spiesta paziņot Filadelfijas „76ers”, kurai ar savainojumiem ļoti neveicies jau iepriekšējās sezonās, bet šīs sezonas sākumā bažas raisījis Markela Fulca pleca savainojums. „76ers” pavēstījusi, ka šīs vasaras drafta pirmais numurs uz nenoteiktu laiku izsists no ierindas un nevarēs palīdzēt komandai. Jautājumu par viņa atgriešanos laukumā „76ers” apsvērs tikai pēc trim nedēļām, kas nozīmē, ka atgriešanās var iekavēties vēl uz ilgāku laiku.

Fulcs jau sezonas sākumā spēlēja par spīti pleca traumai, kas viņam traucēja pacelt rokas metiena izpildei, taču Fulcs centās savus punktus gūt ar caurgājienu palīdzību. 19 gadus spēlētājam plecā pēc papildu medicīniskajām pārbaudēm strukturāli bojājumi nav konstatēti, taču plecs tāpat sāp. Fulcs sezonas sākumā aizvadīja četrus mačus, vidēji gūstot sešus punktus, bet iepriekšējos divus mačus izlaida.

Savukārt par piektdienas nakts mača konfliktu NBA sodījusi divus „Wizards” spēlētājus ar vienas spēles diskvalifikāciju – šo sodu saņēmuši Keriks Fēlikss un Markīfs Moriss par to, ka asumu brīdī atstājuši rezervistu soliņu, ko, saskaņā ar NBA noteikumiem, ir stingri aizliegts darīt, lai novērstu konflikta eskalāciju. Tikmēr pašā konfliktā iesaistītie – Vašingtonas aizsargs Bredlijs Bīls un „Warriors” uzbrucējs Dreimonds Grīns – saņēmuši naudas sodus. Bīlam būs jāšķiras no 50 tūkstošiem dolāru, Grīnam – no 25 tūkstošiem. Tāpat naudas sodu (15 tūkstošu dolāru) saņēma Vašingtonas spēlētājs Kellijs Oubre par agresīvu iejaukšanos starp Bīlu un Grīnu.

Izmantotie resursi:
Markelle Fultz of Philadelphia 76ers out...

  -1 [+] [-]

, 2017-10-30 00:15, pirms 6 gadiem
driiz jau visi dzeki pirms drafta luugs Dievu lai drafta dienaa vinjus nepanjemtu 76ers,kaa izveelas kaadu,taa trauma klaat

  +3 [+] [-]

, 2017-10-30 00:39, pirms 6 gadiem
Nafig 76ixeri vispār ļāva Fulcam spēlēt ar tādu plecu. Ļoti joīgi, ņemot vērā ka iepriekš redshirtoja visus, kam tik mazākā sāpīte parādījās.

     [+] [-]

, 2017-10-30 01:07, pirms 6 gadiem
NilsK rakstīja: driiz jau visi dzeki pirms drafta luugs Dievu lai drafta dienaa vinjus nepanjemtu 76ers,kaa izveelas kaadu,taa trauma klaat
Piekrītu,protams tas tā nav bet izskatās pēc lāsta reāli!! 😁
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2017-10-30 02:13, pirms 6 gadiem
A
detokunbo
12 atlēkušās bumbas un piecas rezultatīvas bumbas? VTF?

     [+] [-]

, 2017-10-30 08:01, pirms 6 gadiem
Nekur nav teikts , ka nav vienkārši gatavs spēlei -- tas bieži par traumu ir acu aizmālēšana virtuvi jau reti kurš zina

     [+] [-]

, 2017-10-30 11:28, pirms 6 gadiem
LEdgars rakstīja: A
detokunbo
12 atlēkušās bumbas un piecas rezultatīvas bumbas? VTF?
Viss bumbās! 5 piespēles!