Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Sestito smadzeņu satricinājuma nav, bet, visticamāk, jāizlaiž nākamā spēle

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Sestito smadzeņu satricinājuma nav, bet, visticamāk, jāizlaiž nākamā spēle
Tims Sestito
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Kontinentālās hokeja līgas klubam Rīgas "Dinamo", kas cietis astoņus zaudējumus pēc kārtas, nākamajā spēlē, visticamāk, nepalīdzēs centra uzbrucējs Tims Sestito.

Rīgas "Dinamo" vakar ielaida vārtus gan vairākumā, gan mazākumā, izbraukumā ar 2:3 piekāpjoties Podoļskas "Vityaz". Lai gan kapteinis Gints Meija iemeta pirmo reizi kopš 18. februāra, mazākumā aizskrienot pretuzbrukumā, komandai neizdevās izmantot lielo pārsvaru izdarītajos metienos – 45 pret 29.

Otrās trešdaļas beigās Rīgas "Dinamo" izdarīja 18 metienus desmit minūšu laikā, un par to parūpējās spēlēšana vairākumā. 33. minūtē pēc Miķeļa Rēdliha metiena no labās malas vārtu priekšā pie atlēkušās ripas tika Tims Sestito. Ar pirmo metienu amerikāņu uzbrucējam neizdevās gūt vārtus, bet mēģināt vēlreiz viņam neļāva pretinieka pārkāpums.

Pirms metiena viņu mugurā iegrūda pretinieku aizsargs Jegors Voronkovs, kurš saņēma 5+20 soda minūtes, un Sestito ar galvu ietriecās vārtu stabā. Viņš vairākas minūtes palika uz ledus, līdz ar komandas biedru palīdzību pameta laukumu un taisnā ceļā devās uz ģērbtuvēm. Mačā pret Podoļskas "Vityaz" Sestito spēlēja 10:37 minūtes, izdarīja vienu metienu un divus spēka paņēmienus, kā arī atradās laukumā brīdī, kad Podoļskas "Vityaz" guva pirmos divus vārtus, tādējādi nopelnot negatīvu lietderības koeficientu -2.

Sestito, kurš Rīgas "Dinamo" pavada otro sezonu un pērn ar 19 vārtu guvumiem kļuva par komandas labāko snaiperi, laukumā devies 24 mačos, izceļoties ar sešiem rezultativitātes punktiem. Viņš guvis trīs vārtus, bet pēdējās 14 spēlēs sāncenšu vārtsargus pārspējis tikai vienu reizi. Tāpat Sestito nesen diskvalifikācijas dēļ par otro kautiņu sezonā nācās izlaist maču.

"Visticamāk, nāksies izlaist nākamo spēli," sarunā ar portālu Sportacentrs.com par savainojuma sekām stāstīja Sestito, kurš gan norādīja, ka smadzeņu satricinājums nav konstatēts. "Vairāk satraucos par kaklu. Nevaru pagriezt galvu, lai gan ceru, ka tas nav nekas nopietns. Šodien cīnos ar galvassāpēm, bet ir daudz labāk, nekā bija vakar."

Rīgas "Dinamo" nākamo spēli aizvadīs otrdien, kad savā laukumā uzņems Minskas "Dinamo", kas ieņem septīto vietu Rietumu konferencē, taču pēdējās piecās spēlēs trīs reizes zaudējusi. Sekos septiņu dienu pauze, kuras laikā trīs mačus aizvadīs Latvijas valstsvienība, bet 8. oktobrī Latvijā pirmo reizi viesosies Pekinas "Kunlun Red Star".

  +2 [+] [-]

, 2016-10-29 17:00, pirms 7 gadiem
Pirmdien Ozo bus ar Dinamo ;-)

     [+] [-]

, 2016-10-29 17:39, pirms 7 gadiem
Alens rakstīja: Pirmdien Ozo bus ar Dinamo ;-)
Dzirdēts. Nu un?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-10-29 19:46, pirms 7 gadiem
Jautājums tiem kas zin vairāk( nevis domā ka zin). Kapēc Vilkoits nederēja, nepatika, neiedzīvojās, nenoturējās RD?

     [+] [-]

, 2016-10-29 20:30, pirms 7 gadiem
Smadzeņu satricinājuma nav, ja katrs izlaistu spēli par sasitumu, spēlēt nebūtu kam.

     [+] [-]

, 2016-10-29 21:11, pirms 7 gadiem
VilhelmsL rakstīja: Smadzeņu satricinājuma nav, ja katrs izlaistu spēli par sasitumu, spēlēt nebūtu kam.
nezinu tu troļļojies vai nē bet ja skatījies spēli tad gan bija traki.

     [+] [-]

, 2016-10-29 22:05, pirms 7 gadiem
Vilkoitam kkas ar veselību nebuja lai spēlētu tādā līmenī. Sirds laikam, ja nemaldos.

     [+] [-]

, 2016-10-29 22:11, pirms 7 gadiem
Alens rakstīja: Pirmdien Ozo bus ar Dinamo ;-)
ko šis tur???

     [+] [-]

, 2016-10-29 23:02, pirms 7 gadiem
Artjuhins esot pilnā gaitā ar galvu ieskrējis ledus tīrāmajā mašīnā, turklāt bez ķiveres. Mašīnistam esot konstatēts smadzeņu satricinājums.