Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Sējējs: "Trīs mūsu maiņas parādīja nesliktu hokeju"

Rolands Eliņš

Sējējs: "Trīs mūsu maiņas parādīja nesliktu hokeju"
Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Normunds Sējējs
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Rīgas „Dinamo” galvenais treneris Normunds Sējējs pēc vakardienas zaudējuma „Vityaz” vienībai (2:3) atzina, ka komandai ir ļoti grūti psiholoģiski, taču pēdējos mačus rādītais hokejs jau bijis apmierinošs.

„Gandrīz 40 sekundes spēlējām piecatā pret trim, pēc četras minūtes piecatā pret četriem, taču vārtus šajā situācijā neguvām,” sacīja Normunds Sējējs sarunā ar Krievijas medijiem. „Mača beigās pratām izdarīt spiedienu uz pretiniekiem, taču pavisam nedaudz tomēr pietrūka. Vēlos pateikties tiem puišiem, kuri cīnījās līdz galam. Trīs mūsu maiņas parādīja nesliktu hokeju, taču tā būtu vajadzējis spēlēt jau no paša sākuma.”

Neskaitot astoto zaudējumu pēc kārtas, „Dinamo” rūpes vakardienas spēlē radīja arī pārkāpums pret Timu Sestito, pēc kura viņš bija spiests atstāt spēli. „Nezinu vēl par viņa situāciju, neesmu runājis vēl ar ārstu,” uzreiz pēc spēles norādīja Sējējs. „Tikai zinu, ka viņš nevarēja turpināt spēli. Viņam ir smadzeņu satricinājums vai kaut kas tāds, taču neko konkrēti vēl nevaru pateikt.”

Sējējs atzina, ka komanda nokļuvusi ļoti smagā psiholoģiskajā stāvoklī, taču uzsvēra, ka turpina gatavoties katram mačam un turpina censties uzvarēt katrā nākamajā spēlē: „Katra spēle mums ir cīņa, taču kaut kur pietrūkst, kaut kur nepaveicas. Vārtu gūšanas momentus radām, taču nesanāk iemest un noturēt rezultātu. Pēdējās spēlēs jau esam rādījuši konkurētspējīgu sniegumu un vairākas reizes arī zaudējām tikai bullīšos.”

Savukārt „Dinamo” uzbrucējs Miks Indrašis kluba mājaslapai norādīja, ka pret „Vityaz” pietrūka veiksmes un ripa spītīgi nav gājusi pretinieku vārtos: „Diemžēl, bet atkal jāsaka, ka zaudējums ar vienu vārtu starpību. Ar pašatdevi mums viss kārtībā, to visi redz. Mēģinu lauzt spēli. Šī ir mana sliktākā sezona, kāda bijusi. Ir jāveido momenti. Iespējas jau bija, bet arī šodien vārtus gūt neizdevās. Ir tikai jāturpina strādāt un veidot vārtu gūšanas iespējas.”

Indrašis arī izteicās, ka spēles beigās saņēmis noraidījumu netaisnīgi. Šis noraidījums krietni iedragāja „Dinamo” cerības atspēlēties, turklāt Indrašis sacīja, ka pat pretinieku vārtsargs Hari Seteri viņam atzinis, ka tur pārkāpuma nebija: „Pēc spēles „Vitjazj” vārtsargs man pat pienāca klāt un teica, ka tur nebija pārkāpuma. Biju apstājies pirms vārtsarga laukuma un mani uzgrūda virsū. Ir bezjēdzīgi apspriest tiesneša lēmumus. Protams, emociju uzplūdā mēdzam lēmumu apstrīdēt, bet spēles laikā viņš jau to vairs nemainīs.”

Izmantotie resursi:
https://www.championat.com/hockey/n...
dinamoriga.eu

     [+] [-]

, 2016-10-29 12:12, pirms 7 gadiem
Tātad viss ir kārtībā. Play-off spēles arī nav aiz kalniem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-10-29 12:34, pirms 7 gadiem
Bla, bla, bla.... A, kur punkti turnīra tabūlai???
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2016-10-29 13:01, pirms 7 gadiem
Nesaprotu loģiku, kāpēc Sējējs joprojām ir pie ruļļiem, paskaidrojiet lūdzu

  +2 [+] [-]

, 2016-10-29 13:31, pirms 7 gadiem
Analizējam: reformas turpinās nepātraukti- tirgū tiek meklēta IT programma, kura vismaz ar 80 % precizitāti varēs norādīt, kurš no dinamiešiem kļūdīsies nākamais, mājas spēles Rēvelē kā Tallinn Reval Dynamite, jauns GM, kurš ,iespējams, pats arī par to ir informēts, savi cilvēki federācijas valdē, kroga un armrestlinga terapija, piesaistīts kārtējais latviešu spēlētājs ar pieredzi Z-Amerikā, jau kuro reizi gūti vairāk par 1 vārtiem, ko tad vēl var vēlēties izlutinātie fani. Secinājums: komanda iet pareizā virzienā/ bet vai pareizā vilcienā ?..

  +1 [+] [-]

, 2016-10-29 15:25, pirms 7 gadiem
Beidz .irst Normi!

  +1 [+] [-]

, 2016-10-29 15:32, pirms 7 gadiem
Nu ja apmierina spele un ka spele 3 mainas tad jau viss kartiba! Uztraukumam nav pamata un PO zonu sasniegs!

  +2 [+] [-]

, 2016-10-29 16:28, pirms 7 gadiem
Izskatās, ka Dinamo komanda ar Sējēju priekšgalā ir pieņēmusi budisma reliģiju un drīz jau atbrīvoties uz visiem 100%, lai sasniegtu nirvanu.
Spēlējam paši sev. Galvenais nav rezultāts, galvenais ir filozofija. Budisms saka: Iztiku pelni tādā veidā, kas citiem cilvēkiem nenodara ļaunumu. Dinamo kontekstā, tas laikam nozīmē - neuzvari, lai nenestu ļaunumu savam pretiniekam...

     [+] [-]

, 2016-10-29 16:31, pirms 7 gadiem
Spele joprojam Dinamo ir neslikta, ta ir ne laba, ne slikta, ko viena varda var saukt nekada...

     [+] [-]

, 2016-10-29 17:04, pirms 7 gadiem
Līdz tabulas vidusdaļai nemaz nav tālu

     [+] [-]

, 2016-10-29 17:46, pirms 7 gadiem
Ja uzvar tad komanda ja zaudē tad treneris

     [+] [-]

, 2016-10-29 17:59, pirms 7 gadiem
Goda vīrs būtu atkāpies, no tāda kauna rezultātaa ...

  +1 [+] [-]

, 2016-10-29 18:23, pirms 7 gadiem
bet ar ko šeit runāt? paskatieties uz Sējējs uz Nizivija uz Ciprusa uz Ozolinša tiem ir vispār pieredze uz treneru tiltiņa, tie nenobeidza treneru skolu un т д, ardievu dinamo, хк Riga tiktāl pār komandam būs tādi treneri un tādu vadību. ne vienā valstī nav tādu klubu kā Dinamo, es vienkārši šokā

  +1 [+] [-]

, 2016-10-29 18:26, pirms 7 gadiem
Mums tads hokkejs ar pedejam vietam nav vajadzigs, ka Dinamo,ka hk riga

     [+] [-]

, 2016-10-29 21:00, pirms 7 gadiem
hokejists77 rakstīja: Ja uzvar tad komanda ja zaudē tad treneris
normis gan tā nedomā

     [+] [-]

, 2016-10-29 23:56, pirms 7 gadiem
jurixxx rakstīja: normis gan tā nedomā
Diemžēl. Un tā ir viņa lielākā kļūda.