Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Vordam un "Hurricanes" sausā uzvara pret "Blackhawks"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vordam un "Hurricanes" sausā uzvara pret "Blackhawks"
Kems Vords
Foto: AP/Scanpix

Trīs zaudējumu sēriju Nacionālajā Hokeja līgā (NHL) pārtraukusi Karolīnas "Hurricanes", kas ar 3:0 savā arēnā "sausā" atstāja Čikāgas "Blackhawks".

Vārtus "Hurricanes" sastāvā guva Tims Brents, Brendons Saters un Jirži Tlustijs, savukārt visus 30 pretinieku metienus atvairīja Kems Vords, pirmo reizi sezonā nostāvot "sausā". Viens no spilgtākajiem seiviem bija Džonatana Tēvza viens pret vienu izgājiena novēršana. 30 metienus šajā spēlē atvairīja arī Čikāgas vārtsargs Korijs Krofords, taču tika pārspēts trīs reizes.

"Blackhawks" pamatlaikā nebija zaudējusi kopš sezonas pirmās spēles (1:2 Dalasā), bet "Hurricanes" laukumā nevar uzvarēt jau 13 gadus. "Hurricanes" līdz ar šo uzvaru pārtraukusi trīs zaudējumu sēriju.

Lieliska vārtsarga spēle arī "Oilers" vārtu vīram Devanam Dubnikam, kurš mačā ar "Avalanche" (3:1) atvairīja 40 metienus. Edmontonas sastāvā visos trīs vārtu guvumos piedalījās Raiens Smits (1+2).

NHL regulārā sezona, 29. oktobris

SpēleRez.
Avalanche – Oilers1:3
Flames – Blues3:1
Hurricances – Blackhwaks3:0
Red Wings – Sharks2:4

Izmantotie resursi:
ESPN

  +2 [+] [-]

, 2011-10-29 08:38, pirms 12 gadiem
Blackhawks pamatīgi neiet Karolīnā 13 gadus nevar uzvarēt!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-10-29 09:58, pirms 12 gadiem
Oilers kārtējā uzvara un līdz ar to pirmā vieta rietumos. Šoreiz uzvaru kaldinājuši pieredzējušie naftinieki,abiem zviedriem gan neveiksmīgs sezonas sākums ,abi pa nullēm un negatīvs koificents.Rets gadījums sezonas ieskrējienā neviens krievs nav ticis starp 30 līgas rezultatīvākajiem spēlētājiem. Un tabulu skatoties ,tad jāsaka abi Stenlija kausa finālisti sākuši sezonu ne visai Bruins pēdējie austrumos,bet Canucks priekšpēdējie rietumos.

     [+] [-]

, 2011-10-29 11:54, pirms 12 gadiem
Detroita papala Haizivs rīklē, bet spēle bija skatāma, pat ļoti
šeit labs piemērs mūsu Dināmo Rīga censoņiem aizsardzībā kā vajadzētu spēlēt, nevis tikai noskatīties kā vartusargu nomētā ar ripām
NHL VideoCenter

     [+] [-]

, 2011-10-29 13:06, pirms 12 gadiem
coffijs rakstīja: Oilers kārtējā uzvara un līdz ar to pirmā vieta rietumos. Šoreiz uzvaru kaldinājuši pieredzējušie naftinieki,abiem zviedriem gan neveiksmīgs sezonas sākums ,abi pa nullēm un negatīvs koificents.Rets gadījums sezonas ieskrējienā neviens krievs nav ticis starp 30 līgas rezultatīvākajiem spēlētājiem. Un tabulu skatoties ,tad jāsaka abi Stenlija kausa finālisti sākuši sezonu ne visai Bruins pēdējie austrumos,bet Canucks priekšpēdējie rietumos.
Jā, Oilers pārsteidz. Biju gaidījis, ka šosezon būs labāki, bet ne jau nu šitik
Nu, sezona jau vēl gara, tad redzēs. Brīnos par viņu aizsardzības līniju. Kā var izvilkt, jo tādu spožu aizsargu viņiem patiesībā nemaz nav.

  +2 [+] [-]

, 2011-10-29 13:30, pirms 12 gadiem
Go Canes! Gribētos, lai šogad iekļūtu play-off.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja