Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Marko Roiss: ''Sančo paliks Dortmundē''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Marko Roiss: ''Sančo paliks Dortmundē''
Marko Roiss Foto: imago/Scanpix

Vācijas Bundeslīgas Dortmundes ''Borussia'' vācu pussargs Marko Roiss paziņojis, ka viņa komandas biedrs Džeidons Sančo, par kura iegādi pastiprinātu interesi izrādīja Anglijas Premjerlīgas ''Manchester United'', šogad turpinās spēlēt ''Borussia'' rindās.

Šajā starpsezonā ''Manchester United'' par savu prioritāti uzskatīja 20 gadus vecā Dortmundes ''Borussia'' pussarga Džeidona Sančo iegādi. Futbolists pagājušajā sezonā Bundeslīgā guva 17 vārtus, bet Eirokausos trīs. Dortmunde pieprasīja diezgan augstu transfēra summu - 120 miljonus eiro, kamēr ''Manchester United'' nebija gatavi maksāt vairāk par 55 miljoniem. Britu mediji ziņoja, ka starp klubu un Sančo pārstāvjiem panākts progress sarunās par algu un aģentu kompensācijām, bet ''Borussia'' par ''Manchester United'' izvēlēto taktiku nebija sajūsmā.

''Borussia'' pussargs Marko Roiss intervijā ''Sky Germany'' apgalvojis, ka Sančo paliks Dortmundē vēl visu šo sezonu: ''Mums tās bija labas ziņas. Visi bijām priecīgi, ka viņš turpinās spēlēt mūsu komandā arī šo sezonu. Sančo vārti un piespēles ir svarīgas mums, jo gala rezultātā izcīnām punktus. Atslēgas spēlētājs viņš ir ''Borussia''. Vai viņš sasniegs tādu līmeni kā Krištianu Ronaldu? Laiks rādīs, nepieciešams uzkrāt pieredzi. Noteikti, ka viņa karjerā būs brīži, kad notikumi neritēs kā plānots un tad redzēsim, kā Sančo ar to tiks galā. Domāju gan, ka pārliecība pār saviem spēkiem un meistarība ļaus ātri ar to tikt galā.''

Dortmundes ''Borussia'' un ''Manchester United'' savu valstu līgās pirmajās divās spēlēs uzvaras un zaudējumus dalījušās uz pusēm un ar trim punktiem ierindojas attiecīgi 10. un 14.vietā.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

     [+] [-]

, 2020-09-29 21:35, pirms 4 gadiem
Sančo vājš futbolists. Tikai Krollis ļoti labs futbolists!

     [+] [-]

, 2020-09-30 02:03, pirms 4 gadiem
Ko nozīmē MU nebija gatavi maksāt vairāk par 55 miljoniem? Pilnīgi katrs šīsvasaras piedāvājums ir bijis augstāks par 55m.
Nemaz nerunājot, ka raksta beigās vēl pat ielikta bilde, kurā teikts, ka Dortmunde noraidījusi MU 100mp piedāvajumu. Izmantotajos resursos arī nav nekas teikts par kaut kādiem 55 miljoniem, tā ka no kurienes radies šāds apgalvojums- nav īsti skaidrs.