Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Agvero ribas lūzums, Mendī nespēlēs līdz aprīlim, Pogbā ilgtermiņa trauma

Rolands Eliņš

Agvero ribas lūzums, Mendī nespēlēs līdz aprīlim, Pogbā ilgtermiņa trauma
Serhio Agvero
Foto: PA Wire/PA Images/Scanpix

Mančestras „United” galvenais treneris Žuzē Morinju, lai arī neminēja konkrētu periodu, britu medijiem atklāja, ka Pola Pogbā savainojums izrādījies nopietnāks nekā sākotnēji licies, un viņš nevarēs spēlēt ilgāku laiku. Savukārt otra Mančestras Premjerlīgas komanda "City" apstiprinājusi, ka Serhio Agvero avārijā lauzis ribu.

Jau ziņots par Serhio Agvero satiksmes negadījumu, kad viņš Amsterdamā ar taksometru devās uz lidostu, bet cieta avārijā, šoferim nesavaldot mašīnu pagriezienā. Viņa pārstāvētā kluba Mančestras „City” galvenais treneris Peps Gvardiola apstiprināja, ka Agvero avārijas rezultātā ir lauzis ribu.

Gvardiola nevarēja medijiem nosaukt kaut aptuvenu Agvero atveseļošanās periodu, taču norādīja, ka pats tikai šorīt uzzinājis, ka Agvero devies uz Nīderlandi, kur viņš apmeklēja koncertu. Treneris gan arī izteicās, ka nesaskata tajā nekādu problēmu.

„Tā bija viņa brīvdiena,” sacīja Gvardiola. „Galvenais, ka ar viņu pašu viss kārtībā. Protams, sestdien pret „Chelsea” Agvero nespēlēs. Taču savās brīvdienās spēlētāji var darīt, ko vēlas. Domāju, ka viņiem ir nepieciešama atpūta gan fiziski, gan psiholoģiski. Ja viņi izvēles starp spēlēm un treniņiem doties uz ārzemēm, man tas problēmas nerada.”

Agvero, visticamāk, nāksies izlaist arī nākamās Argentīnas izlases spēles, kas paredzētas oktobra sākumā – piektajā datumā pret Peru un desmitajā pret Ekvadoru. Argentīnas izlasei šīs spēles PK 2018 atlasē būs ļoti svarīgas, jo Dienvidamerikas zonā tā pagaidām ieņem tikai piekto vietu, kas dotu vietu pārspēlēs, bet ne automātisku kvalificēšanos finālturnīram.

Nedienas arī citam „City” spēlētājam – klubs apstiprinājis, ka Benžamins Mendī krustenisko saišu plīsuma dēļ nevarēs spēlēt līdz aprīlim. Gvardiola apstiprināja, ka Mendī šodien veikta operācija Barselonā un ka viņš nevarēs spēlēt līdz laikam, kad Čempionu līgā sāksies pusfināli. Mendī pievienojās „City” tikai šovasar par pārejas maksu vairāk nekā 50 miljoniem eiro, pārceļoties no „Monaco”.

Ilgāku laiku nevarēs spēlēt arī franču pussargs Pols Pogbā, kurš izsists no Mančestras „United” ierindas. Pogbā traumu guva ČL spēlē pret „Basel” un pēc tam izlaidis četrus mačus. „United” treneris Žuzē Morinju apstiprināja, ka viņš nespēlēs arī tuvākajā laikā, tiesa, precīzu termiņu neminot. Sākotnēji tika paredzēts, ka Pogbā varētu nākties izlaist 4-6 nedēļas, kas viņam liktu palikt ārpus sastāva līdz apmēram oktobra vidum.

Savukārt „Tottenham” jaunais spēlētājs Dele Alli ir saņēmis 4200 eiro vērtu naudas sodu no FIFA, kā arī vienas spēles diskvalifikāciju par necienīga žesta veikšanu PK atlases spēlē pret Slovākiju. Alli spēles izskaņā parādīja vidējo pirkstu, un sākotnēji tas tika iztulkots kā žests galvenā tiesneša virzienā. Alli gan atrunājās, ka šo žestu veltījis savam komandas biedram Kailam Volkeram, taču arī par to saņēmis sodu.

Alli nāksies izlaist PK atlases spēli pret Slovēniju, taču viņš pēc tam būs tiesīgs piedalīties cikla noslēdzošajā mačā pret Lietuvu.

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage

     [+] [-]

, 2017-09-29 21:09, pirms 7 gadiem
Žēl Mendy, baigi ilgi. Un par Alli, kas tas par sodu 4,2k? Galīgi nejūt

     [+] [-]

, 2017-09-29 21:23, pirms 7 gadiem
#Maluma baby!