Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Zjuzins un Lukjanovs pamatsastāvā, Koliņko paliek malā

Agris Suveizda

Zjuzins un Lukjanovs pamatsastāvā, Koliņko paliek malā
Artūrs Zjuzins ar bumbu
Foto: fc-baltika.ru

Latvijas izlases futbolistu Artūra Zjuzina un Aleksandra Koliņko pārstāvētā Kaļiņingradas "Baltika" 1400 skatītāju klātbūtnē mājās pieveica Krievijas pēc spēka 2. līgas priekšpēdējās vietas īpašnieci Voskresenskas "Khimik" (1:0). Savukārt Ivana Lukjanova Astrahaņas "Volgar" 1000 skatītāju priekšā savā laukumā apspēlēja Vladivostokas "Luch-Energiya" (2:1).

Kaļņingradas "Baltika" vienīgos vārtus guva 22. minūtē, kad izcēlās Sergejs Cukanovs. Artūrs Zjuzins, tāpat kā nesenajā kausa spēlē pret vienu no Krievijas Premjerlīgas līderēm Krasnodaras "Kuban" (1:2), aizvadīja visas 90 minūtes, savukārt Aleksandrs Koliņko palika rezervē.

23 gadus vecajam Zjuzinam tā bija 11. spēle šajā Krievijas 2. līgas sezonā, un visas viņš ir sācis pamatsastāvā, gūstot arī vienus vārtus. Savukārt Koliņko šosezon piedalījies tikai četros mačos, pie lielākā spēles laika tiekot Georgijam Šelijam. "Baltika", ieskaitot kausa spēli, līdz šim mačam bija piedzīvojusi četrus zaudējumus pēc kārtas, visos ielaižot pa diviem vārtiem.

Trīs neuzvarētu spēļu sēriju pārtrauca arī Astrahaņas "Volgar", kas savā laukumā tika galā ar Vladivostokas "Luch-Energiya" (2:1). Ivans Lukjanovs devās komandas pamatsastāvā un 57. minūtē pie rezultāta 2:1 tika nomainīts. Tā komandai bija pirmā spēlētāju maiņa. Lukjanovs šosezon piedalījies 11 cīņās, septiņas no tām sākot starta sastāvā, un guvis vienus vārtus.

Astrahaņas "Volgar" ar 20 punktiem 12 spēlēs 18 komandu konkurencē ieņem sesto vietu savukārt, Kaļiņingradas "Baltika" ar 16 punktiem atrodas 11. vietā. Tikpat punktu ir arī Oļega Laizāna pārstāvētajai Krasnojarskas "Yenisey".

Izmantotie resursi:
Футбольная национальная лига

  +1 [+] [-]

, 2014-09-30 11:18, pirms 9 gadiem
Nesaprotu kāpēc Pahars neņem Lukjanovu uz izlasi, mums ar malejiem pussargiem problēmas tiešī!

     [+] [-]

, 2014-09-30 17:09, pirms 9 gadiem
dzeko rakstīja: Nesaprotu kāpēc Pahars neņem Lukjanovu uz izlasi, mums ar malejiem pussargiem problēmas tiešī!
Tas pats jautājums. Uz oktobra spēlēm gan sastāvā iekļauts A. Višņakovs, kas ir laba alternatīva malējā pussarga pozīcijā.