Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Nazarovs: "No Bārtuļa negaidu punktus"

Nazarovs: "No Bārtuļa negaidu punktus"
Oskars Bārtulis
Foto: hcbarys.kz

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Astanas "Barys" galvenais treneris Andrejs Nazarovs atklāja, ka negaida no latviešu aizsarga Oskara Bārtuļa gūtos punktus, bet gan palīdzību komandas jaunajiem hokejistiem.

"Oskars Bārtulis ir īstākais aizsardzības stila spēlētājs. Protams, vārtus un punktus no viņa negaidām. Viņam jāpalīdz jaunajiem hokejistiem un jāskaidro, kā noskaņoties spēlei un pret to izturēties," sacīja Andrejs Nazarovs. Trīs spēlēs Bārtulis nav ticis pie punktiem un ir nopelnījis divas soda minūtes.

Bārtulis komandai pievienojās laikā, kad savainojuma dēļ ārpus ierindas ir kanādietis ar Kazahstānas pasi Kevins Dālmens "Tāda līmeņa hokejista zaudējums jebkurai komandai būtu jūtams. Paņemiet Kovaļčuku no SKA, Radulovu no CSKA vai Mozjakinu no "Metallurg" – šādus spēlētājus aizvietot ir teju neiespējami. Atliek tikai gaidīt, kad viņš atgriezīsies," komentēja Nazarovs.

"Uz Kevina pleciem būvējām visu komandu – viss vairākums un visa saspēle notika caur viņa rokām. Viņš savas prasmes var apliecināt ne tikai vārdos, bet arī uz ledus. Tagad mums Dālmena pietrūkst, taču viņš jau atlabst," piebilda Nazarovs.

Izmantotie resursi:
Шайба.KZ - хоккей в Казахстане: все новости...

  -1 [+] [-]

, 2014-09-29 16:35, pirms 10 gadiem
Admin, kļūda tekstā (Navarovs)!

     [+] [-]

, 2014-09-29 16:55, pirms 10 gadiem
Oskars nonācis teicama trenera rokās!

     [+] [-]

, 2014-09-29 17:10, pirms 10 gadiem
pernambucano rakstīja: Oskars nonācis teicama trenera rokās!
Teicama vai ne tik teicama, bet normāla... 40 gadu vecumā šī viņam ir jau devītā sezona kādai komandai pie stūres. Ir bijis kā ģenerālmenedžeris, tā galvenais treneris, arī izleses trenera postenī tika.

Nazarovs kā treneris nav stulbs. Tas, ka viņš ir ļoti viegli aizkaitināms un ar spēlētāja karjeras laikā nedaudz apdauzītu galvu, tas, protams, ir redzams atsevišķās stresa situācijās, taču, ja viņš augs profesionālā jomā, jo viņš vēl ir ĻOTI jauns priekš hedkouča, būs interesants kadrs vēl nākamos gadus 20 toč.