Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Sevastovas "US Open" mačs pārcelts uz ceturtdienu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Sevastovas "US Open" mačs pārcelts uz ceturtdienu
Foto: AFP/Scanpix

Lietus dēļ trešdien nenotika Anastasijas Sevastovas un 18 gadus vecās polietes Igas Švjontekas plānotais "US Open" 2. kārtas mačs.

Pagājušā gada pusfinālistei Sevastovai, kura pašreiz rangā atrodas 11. vietā, ar 49. pozīcijas īpašnieci Švjonteku bija paredzēts tikties aptuveni plkst. 22:00 pēc Latvijas laika. Trīs stundas vēlāk tika paziņots, ka lietus dēļ mačs plānotajā dienā nenotiks.

Neilgi pirms tam tika sākti trīs mači, kuros paspēja izspēlēt dažus geimus vai punktus. Ja līt atsāktu dažas minūtes vēlāk, Sevastova un Švjonteka būtu tikušas līdz iesildīšanās procedūrai.

"US Open" tenisa kompleksā jumts ir divām galvenajām arēnām, tāpēc dažus mačus trešdien paspēja izspēlēt, pie tādas iespējas tiekot pasaules lielākajām zvaigznēm, ieskaitot māsas Viljamsas, Medisonu Kīsu un Ešliju Bārtiju.

Tā kā tika pārcelts Sevastovas mačs, ceturtdien 2. kārtas cīņas spēlēs abas Latvijas tenisistes – Aļona Ostapenko (WTA 77.) tiksies ar ranga 36. vietā esošo amerikānieti Elisonu Riski.

Kortā Nr. 9 gaidāmais Sevastovas un Švjontekas mačs pārcelts uz plkst. 18:00, bet Ostapenko ar Riski varētu sacensties ap plkst. 22:00. Pirms viņām "Grandstand" kortā dosies Sofija Kenina un Laura Zīgemunda, kā arī Daniils Medvedevs un Ugo Deljens.

  +1 [+] [-]

, 2019-08-29 07:30, pirms 5 gadiem
Jācer, ka meiteņu sniegumu šis nekādi neietekmēs, bet no mūsu puses skatoties, vismaz pateicīgi laiki mačiem.

     [+] [-]

, 2019-08-29 09:50, pirms 5 gadiem
Jurichs4 rakstīja: Jācer, ka meiteņu sniegumu šis nekādi neietekmēs, bet no mūsu puses skatoties, vismaz pateicīgi laiki mačiem.
Jā, tikai Sevastovas spēlē pārklāsies ar basketbolu, U16 meitenēm šodien 17:30 svarīga spēlē pret Itāliju. Cerams, ka līdz futbolam 19:45 būs jau beigusies (ar Nastjas uzvaru).