Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Video: Riherts: "Paldies LU jaunajam rektoram par atbalstu futbolā"

Reinis Blūms
Reinis Blūms
Pēcspēles komentāri pēc SMScredit.lv FK Spartaks - FS METTA/LU spēles Rīgā, 2015. gada 29. augustā.
Vērtējums: +3

     [+] [-]

, 2015-08-30 15:21, pirms 9 gadiem
Rektors vai kas cits, bet Mettas spēlētāji momentu izveidē spēlēja ļoti brīvi un kreatīvi, kas nav ierasta lieta un deva rezultātu. Kalniņam un Ndekrem individuāli ļoti laba spēle, jo viņi arī bija tie, kas veidoja spēli. Un neticu, ka Stuglis vai Punculs šobrīd nav gatavi fiziskai cīņai, kā saka Koļinko. Pie Piļipčuka abi ļoti labi spēlēja, tagad viņiem vairs netiek dota iespēja. Domāju, ka Takī vajadzēja nomainīt un ļaut svaigākiem spēkiem doties laukumā. Pēc Gaurača noraidījuma skaidrs, ka par uzbrukumu mazākumā bija grūtāk domāt.

     [+] [-]

, 2015-08-30 20:49, pirms 9 gadiem
Kārtējie suņa murgi, Koļinko!!!Acīmredzot, Koļinko šī nav tava īstā vieta!Tā tu ātri vien nogremdēsi Jūrmalu!Te jau viņam nav pareizā attieksme pret latviešiem!Jau pagājušajā intervijā Koļinko kaut ko muldēja,ka redziet vina teikto nesaprot! Mācies valsts valodu,ja gribi trenēt mūsu puikas!!!!! Nebrīnīšos,ka drīz vien šie talantīgie futbolisti Stuglis un Punculs, atradīs klubu,kurā ciena arī futbolistus latviešus!!!