Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

"Zenit" gatava maksāt 40 miljonus, lai no "Barcelona" iegādātos Malkomu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Zenit" gatava maksāt 40 miljonus, lai no "Barcelona" iegādātos Malkomu
Malkoms. Foto: Zuma Press/Scanpix

Krievijas čempione Sanktpēterburgas "Zenit" iesaistījusies cīņā par Barselonai piederošo uzbrucēju Malkomu, vēsta Krievijas mediji. Galvenā konkurente esot Dortmundes "Borussia".

Malkoms uz Katalonijas vienību devās tikai pagājušajā vasarā, bet pēc gada neslēpj, ka gribētu pamest komandu. Cīņā par uzbrucēju, kurš sezonā saņem 3,8 miljonus eiro, iesaistījusies arī "Zenit", kas gatava galdā likt 40 miljonus, summu samaksājot trīs atsevišķos maksājumos.

Krievijas medijos izskanējušās runas apstiprinājis arī "Zenit" prezidents Aleksandrs Medvedevs, tiesa, viņš noliedzis, ka piedāvāti 40 miljoni. "Mums patiešām notiek pārrunas ar "Barselona" par Malkoma transfēru. Pārrunas atrodas pašā aktīvākajā posmā," pauda Medvedevs. "40 miljoni – tā ir summa, kas ir tālu no realitātes."

Vēl viena komanda, kas izrādījusi nopietnu interesi par Malkoma pakalpojumiem, ir Vācijas vicečempione Dortmundes "Borussia".

"Barcelona" iegādājās 22 gadus veco futbolistu pagājušajā vasarā, Francijas vienībai "Bordeaux" samaksājot 41 miljonu, tādējādi pastāv cerība par viņu atpakaļ saņemt summu, kas būtu pēc iespējas tuvāk iztērētajai. Spānijas čempionātā Malkoms aizvadīja 15 spēles un guva vienus vārtus. Vēl vienu reizi viņš izcēlās Čempionu līgā.

Izmantotie resursi:
https://betting.team/ru/blog/malkom...
https://www.fontanka.ru/2019/07/29/...