Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Jagodinskis Ungārijā nepaliks, D. Ikaunieks sāk sezonu ar zaudējumu

Reinis Alksnājs
Reinis Alksnājs

Jagodinskis Ungārijā nepaliks, D. Ikaunieks sāk sezonu ar zaudējumu
Vitālijs Jagodinskis jau pēc vienas sezonas visticamāk pametīs Ungāriju
Foto: BR-Sport agency

Romāns Bezzubovs populārajā mikroblogošanas vietnē twitter.com paziņoja, ka viņa klients Vitālijs Jagodinskis meklē jaunu klubu, kas noteikti nebūs Ungārijā. Tikmēr Čehijas Augstākajā līgā sezonu sācis Dāvis Ikaunieks, kurš ar savu komandu Jihlavas "Vysočina" zaudēja pret pērnās sezonas 10. vietu ''Karvina'' (0:2).

Atbildē uz twitter.com konta ''LV_futbols‏'' jautājumu: ''Ko šobrīd dara Vitālijs Jagodinskis?'', aģents publicēja ziņu, ka aizsargs ir jauna kluba meklējumos, īpaši uzsverot, ka Ungārijā viņš nepalikšot.

Jagodinskis pērn pameta slaveno Kijevas ''Dynamo'', lai pievienotos Ungārijas klubam ''Diósgyőri'', kas 2014. gadā sezonu noslēdza Eiropas līgas pozīcijā. Cik ātri latvietis nostabilizējās komandas pamatsastāvā, tik pat ātri pazuda no tā. Pēc neaizmirstamās debijas, kurā Jagodinskis glāba komandu ar vārtiem otrā puslaika kompensācijas laikā (4:4), viņš desmit līgas mačus pēc kārtas nospēlēja no zvana līdz zvanam, tomēr aprīlī aizsargs mocījās ar savainojumiem, pēc kuriem vairs vietu komandā nespēja atgūt.

Šosezon ''Diósgyőri'' sākusi labi, nopelnot četrus punktus pirmajās divās spēlēs. Ne šajās, ne arī trīs pārbaudes spēlēs laukumā neizgāja Jagodinskis, kas licis uzvirmot jautājumiem par latvieša nākotni. Latvijas izlases aizsargs izlaida arī šīs dienas spēli pret ''Haladas''.

Tikmēr Dāvis Ikaunieks ar "Vysočina" nespēja sākt sezonu veiksmīgi, ciešot zaudējumu viesos pret ''Karvina'' (0:2). Pirmie vārti tika gūti 34. minūtē, kad pēc diskutabla pārkāpuma soda laukumā mājinieki nopelnīja un precīzi izpildīja pendeli. Savukārt otrajā puslaikā no tuvas distances, bet ļoti sarežģīta leņķa vārtos šāva Jans Kalabiska. Ikaunieks aizvadīja pilnu spēli.

Izmantotie resursi: