Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Eiropas līgas spēle FK "Ventspils" pret "Valur" tiešraidē Sportacentrs.com TV

Eiropas līgas spēle FK "Ventspils" pret "Valur" tiešraidē Sportacentrs.com TV
Foto: Aivars Ķesteris, F64

Jau šovakar, plkst.18.00 FK “Ventspils” aizvadīs UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas turnīra pirmās kārtas spēli pret Islandes “Valur”. Spēles tiešraidi varēs redzēt Sportacentrs.com portālā, kā arī Sportacentrs.com TV kanālā.

“Valur” ieguva tiesības piedalīties UEFA Eiropas līgas kvalifikācijā izcīnot Islandes kausu, bet interesanti ir tas, ka “Valur” nav izcīnījusi medaļas Islandes čempionātā jau 10 gadus. Kaut gan šogad “Valur” spēlē lieliski un pašlaik ieņem pirmo vietu Islandes čempionātā, un noteikti ir gatava arī pacīnīties un ziedot visus spēkus, lai pārvarētu Eiropas līgas pirmo kārtu.

Savukārt “Ventspils” pēc Babītes izslēgšanas no Virslīgas ir noslīdējusi uz pirmspēdējo vietu. Kas ir diezgan pārsteidzoši, jo “Ventspils” spēlē ļoti labi, tikai nespēj gūt vārtus. Šī iemesla dēļ “Ventspils” nav jutusi uzvaras garšu jau sešas spēles pēc kārtas. To, ka “Ventspils” var saņemties un spēlēt labi pierāda izcīnītais Latvijas kauss. Tas, kas varētu palīdzēt Pola Ašvorta vadītajai komandai, ir neesošais leģionāru limits Eirokausos. Šī iemesla dēļ iepriekšējā Virslīgas spēle pret RFS uz soliņa palika krievs Aleksejs Aleksejevs un baltkrievs Artjoms Vasjkovs.

Skaties spēles tiešraidi plkst. 18.00 kanālā Sportacentrs.com TV, kā arī portālā Sportacentrs.com ar vienu no Latvijas labākajiem futbola komentētājiem Krišu Upenieku.

.

     [+] [-]

, 2017-06-29 12:50, pirms 7 gadiem
Varētu ventspils izveidot to apli ko viens ieteica. Visi sadodas rokas un izveido apli. Karlsons apla vidu žonglē ar bumbu. Paļubom vinēsim