Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Beresņevs Latvijas čempionātā vadīs debitanti HS ''Rīga''

Krišs Upenieks

Beresņevs Latvijas čempionātā vadīs debitanti HS ''Rīga''
Leonīds Beresņevs
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Latvijas hokeja Virslīgas čempionātā gaidāmajā sezonā startēs jauna komanda hokeja skola „Rīga”, ko vadīs galvenais treneris Leonīds Beresņevs. Oficiālā paziņojumā klubs aicina 1997./1998. gadā dzimušos hokejistus uz pirmssezonas atlases nometni.

Jauno komandu kopā ar Leonīdu Beresņevu (A kategorija) vadīs treneris Andrejs Ignatovičs (B kategorija). Jaunā komanda galvenokārt tiek veidota uz 1998.gada dzimušo ''HS Rīga 98'' audzēkņu bāzes. Komanda iepriekšējās divas sezonas galvenā trenera Gunāra Krastiņa un trenera Jura Ozola vadībā sasniegusi augstus sportiskos rezultātus jaunatnes čempionātos - 2013./2014. gada sezonā Latvijas Jaunatnes un bērnu meistarsacīkstēs hokejā (LJBMH) U18 vecuma grupā tika izcīnīts čempionu tituls, savukārt Sanktpēterburgas atklātajā čempionātā iegūta 7.vieta. Pagājušajā sezonā komanda startēja Latvijas čempionāta 1.līgā, regulārajā sezonā izcīnot 1.vietu, taču izslēgšanas mačos aizraujošā finālmačā kapitulēja liepājnieku dublieriem. Tāpat solis uz priekšu tika sperts arī Sanktpēterburgas atklātajā čempionātā – izcīnīta augstā ceturtā vieta!

Hokeja skolas "Rīga” direktors Kārlis Vents par komandu: ''Komandas galvenais uzdevums ir saglabāt treneru ieguldīto darbu un laiku šajos jauniešos, kā arī turpināt attīstīt jauno hokejistu profesionālo izaugsmi. Hokeja skolai "Rīga" ļoti pietrūkst stabilas sportiskās izaugsmes piramīdas virsotnes komandas. Praktiski visās Latvijas hokeja sporta skolās (Liepājai, Jelgavai, Pārdaugavai) ir savas Virslīgas komandas. HK "RĪGA" ir ar labākajiem junioriem, bet tajā ik gadu iekļūst tikai maksimāli pieci jaunie hokejisti. Jauniešiem 17 gadu vecumā ir jātrenējas, jāspēlē un vienlaikus arī jāturpina mācīties. Ir ļoti reti izņēmumi, kad jaunie sportisti, esot prom no vecākiem un stingras treneru rokas, turpina progresēt un strādāt ar maksimālu koncentrēšanos un disciplīnu. Šai idejai mums ir izdevies piesaistīt līdzīgi domājošus hokeja speciālistus – Leonīdu Beresņevu un Andreju Ignatoviču. Šo divu treneru vadībā, puiši varēs aizvadīt sezonu augsta līmeņa treniņu procesā, pierādīt savu varējumu Latvijas Virslīgas čempionātā, bet kas ir pats galvenais – viņi turpinās iesākto darbu, lai katrs sasniegtu sevis izvirzītos hokejista mērķus.”

Galvenā trenera Leonīda Beresņeva komentārs pēc pirmajiem treniņiem, kuri tika aizvadīti no 18. – 22.maijam:
''Ar redzēto esmu apmierināts. Ir ļoti daudz jaunie spēlētāji, kuri ir atstājuši patīkamu iespaidu. Tas noteikti ir pieredzējušā trenera Gunāra Krastiņa profesionālais darbs un attieksmes rezultāts. Mūsu nākamais solis ir nokomplektēt komandas sastāvu un pilnvērtīgi sagatavoties pirmssezonas nometnē Brocēnos. Jauniešiem ir dota iespēja palikt un spēlēt hokeju Latvijā, un aizvadīt kvalitatīvu sezonu, no kuras katrs spēlētājs, cītīgi strādājot, varēs augt un sevi pilnveidot visaugstākajā līmenī.''

HS ''Rīga'' aicina 1997. un 1998.gadā dzimušos hokejistus uz atlases treniņnometni:

Pirmssezonas atlases treniņnometne no 6. – 15. jūlijam Brocēnos (komandas kopējā izbraukšana 6.jūlijā plkst. 9:00 no HH Rīga). Papildus informācija un pieteikšanās pirmssezonas atlases treniņnometnei turpināsies līdz 3.jūlijam, zvanot pa tālruni 29338790 vai 29251709.

Informāciju sagatavoja:
Hokeja skola „Rīga” , Sākums

1 2 43 komentāri

  +2 [+] [-]

, 2015-06-29 08:58, pirms 9 gadiem
Ļoti labi, ka LČ būs vēl viena komanda.

Jācer, ka arī līdzšinējās komandas paliks - un es vairāk to domāju tieši par jauniešu komandām. Cik dzirdēts, HASC plāno piedalīties, par Ogri gan vēl nav sanācis neko dzirdēt.

  +2 [+] [-]

, 2015-06-29 09:07, pirms 9 gadiem
zzk rakstīja: Ļoti labi, ka LČ būs vēl viena komanda.

Jācer, ka arī līdzšinējās komandas paliks - un es vairāk to domāju tieši par jauniešu komandām. Cik dzirdēts, HASC plāno piedalīties, par Ogri gan vēl nav sanācis neko dzirdēt.
Ogre/Sāga nebūs...

  +4 [+] [-]

, 2015-06-29 09:13, pirms 9 gadiem
Beresņevs ir sadirsis visas komandas un vienmēr bijis konfliktos ar spēlētājiem. Ja jau Krastiņam un Ozolam ir labi panākumi Santpeterburgas čempionātā un citos turnīros, kāpēc neļauj turpināt darbu?

Kā vispār par sporta skolas direktoru var iecelt tādu tirliņu, kuram nav nekāda saprašana no hokeja! Kārtējais ieliktenis un peška

  +1 [+] [-]

, 2015-06-29 09:18, pirms 9 gadiem
Vajadzēja paņemt komandā Ivanānu, citādi jau tagad ir skaidrs, kas notiks, kad Kurbads un Mogo sāks zaudēt bērnu komandai. :/

  -4 [+] [-]

, 2015-06-29 10:26, pirms 9 gadiem
Marquis rakstīja: Beresņevs ir sadirsis visas komandas un vienmēr bijis konfliktos ar spēlētājiem. Ja jau Krastiņam un Ozolam ir labi panākumi Santpeterburgas čempionātā un citos turnīros, kāpēc neļauj turpināt darbu?

Kā vispār par sporta skolas direktoru var iecelt tādu tirliņu, kuram nav nekāda saprašana no hokeja! Kārtējais ieliktenis un peška
Cik un kuras komandas Beresņevs ir sadirsis?

  -2 [+] [-]

, 2015-06-29 10:34, pirms 9 gadiem
Prieks, ka LHV piepulcējas vēl viena komanda! Berja kā treneris ir jau "pudu sāli" apēdis un šo to pieredzējis visos līmeņos tapēc kā jauno gurķu koučs, domāju, ka būs pat ļoti ok! Diez kur šiem būs mājas arēna?

  -1 [+] [-]

, 2015-06-29 10:39, pirms 9 gadiem
Tieši LČ kontekstā runājot, man personīgi Beresņevs palicis atmiņā ar to, ka viņš savulaik igauņu Big Diamonds spēja izveidot par konkurētspējīgu komandu visām tā laika mūsu komandām.

     [+] [-]

, 2015-06-29 10:44, pirms 9 gadiem
als rakstīja: Prieks, ka LHV piepulcējas vēl viena komanda! Berja kā treneris ir jau "pudu sāli" apēdis un šo to pieredzējis visos līmeņos tapēc kā jauno gurķu koučs, domāju, ka būs pat ļoti ok! Diez kur šiem būs mājas arēna?
HS Rīga tenējas 55. skolā...

  +1 [+] [-]

, 2015-06-29 10:45, pirms 9 gadiem
huy rakstīja: Cik un kuras komandas Beresņevs ir sadirsis?
Ap Beresņevu Latvijā vnk ir kaut kāda nelabvēlīga aura, lai gan kopumā - tīri ok speciālists, kurš, ja nu kas, ir stāvējis klāt ja ne visām, tad lielai daļai Latvijas jauno laiku hokeja spožāko mirkļu.

  -1 [+] [-]

, 2015-06-29 10:46, pirms 9 gadiem
antuuns rakstīja: Vajadzēja paņemt komandā Ivanānu, citādi jau tagad ir skaidrs, kas notiks, kad Kurbads un Mogo sāks zaudēt bērnu komandai. :/
No Ivanāna vai kāda cita klātesamības komandā, jaunie puikas nepaliks lielāki, spēcīgāki vai agresīvāki. Pašiem ir jāstrādā, nevis jācer, ka kāds viņus glābs.

  -2 [+] [-]

, 2015-06-29 10:46, pirms 9 gadiem
zzk rakstīja: Tieši LČ kontekstā runājot, man personīgi Beresņevs palicis atmiņā ar to, ka viņš savulaik igauņu Big Diamonds spēja izveidot par konkurētspējīgu komandu visām tā laika mūsu komandām.
Tā jau saka ka tā ir viņa stihija, man ar tā komanda labi paikusi atmiņā

  +1 [+] [-]

, 2015-06-29 11:02, pirms 9 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Ap Beresņevu Latvijā vnk ir kaut kāda nelabvēlīga aura, lai gan kopumā - tīri ok speciālists, kurš, ja nu kas, ir stāvējis klāt ja ne visām, tad lielai daļai Latvijas jauno laiku hokeja spožāko mirkļu.
Krievs, nerunā latviski un Turīnas notikumi, kad satirsās ar visu mīlēto Dinamo apskatnieku Sorokinu, kurš viņu "izsmērēja" presē....

  +2 [+] [-]

, 2015-06-29 11:07, pirms 9 gadiem
Vispār jau gan saprot, gan runā latviski, tikai viņam nesanāk tekoši, tāpēc publiskās intervijās runā krieviski.

  +1 [+] [-]

, 2015-06-29 11:09, pirms 9 gadiem
Juris Miņins rakstīja: No Ivanāna vai kāda cita klātesamības komandā, jaunie puikas nepaliks lielāki, spēcīgāki vai agresīvāki. Pašiem ir jāstrādā, nevis jācer, ka kāds viņus glābs.
Neviens jau nesaka, ka Ivanānam tur kāds būs "jāglābj", bet pats fakts, ka komandā pie puikiem būtu tāds Ivanāns daudzus pretiniekus (it seviški Mogo pacanus un ne tikai) mazliet atvēsinātu un būtu mazāk nevajadzīgu traumu vai rupjību un kādam potenciālam jaunam censonim nenāktos priekšlaicīgi beigt savu hokejista karjeru...

     [+] [-]

, 2015-06-29 11:14, pirms 9 gadiem
zzk rakstīja: Vispār jau gan saprot, gan runā latviski, tikai viņam nesanāk tekoši, tāpēc publiskās intervijās runā krieviski.
Vecīt, es jau ne par faktu bet par "ekspertu" domām šai sakarā. Tu tak labi zini, ka arī brāļi Širokovi "po latišski ņe bum bum"

  -1 [+] [-]

, 2015-06-29 11:16, pirms 9 gadiem
als rakstīja: Neviens jau nesaka, ka Ivanānam tur kāds būs "jāglābj", bet pats fakts, ka komandā pie puikiem būtu tāds Ivanāns daudzus pretiniekus (it seviški Mogo pacanus un ne tikai) mazliet atvēsinātu un būtu mazāk nevajadzīgu traumu vai rupjību un kādam potenciālam jaunam censonim nenāktos priekšlaicīgo beigt savu hokejista karjeru...
Vot, ir tāds te kadrs: Edgars Ozolinsh Hockey Stats and Event Cards

Abi lielākie Latvijas hokeja policisti iekš Ziemeļamerikas līgām Ivanāns un Andrejevs savas kaušļa karjeras arī sāka vēl pirms 20 gadu sasniegšanas.

Ko es ar to gribu pateikt? Vajag būt gataviem... vienkārši vajag būt gataviem gan tādai spēlei, gan vajadzībai tādā pat veidā nospēlēt pretī.

Beigu beigās, tas pats Daugaviņš vēl režģī spēlēdams Semjonovam šo to pastāstīja (vai mēģināja to darīt).

     [+] [-]

, 2015-06-29 11:17, pirms 9 gadiem
als rakstīja: Neviens jau nesaka, ka Ivanānam tur kāds būs "jāglābj", bet pats fakts, ka komandā pie puikiem būtu tāds Ivanāns daudzus pretiniekus (it seviški Mogo pacanus un ne tikai) mazliet atvēsinātu un būtu mazāk nevajadzīgu traumu vai rupjību un kādam potenciālam jaunam censonim nenāktos priekšlaicīgi beigt savu hokejista karjeru...
Tas Mogo nav tik briesmīgs - bija brīnumi sezonas sākumā, kad spēle negāja, bet kad aizgāja hokejs, viņi spēlēja to. Nebija vajadzības kādu sist, tāpat visus apspēlēja...Pagājušgad tak spēlēja pret Sāgu un HASC un nekas nenotika, kāpēc tagad jābur drāma, ka HS Rīgu viņi sitīs un jāsauc Ivanāns?

     [+] [-]

, 2015-06-29 11:17, pirms 9 gadiem
Banss rakstīja: Vecīt, es jau ne par faktu bet par "ekspertu" domām šai sakarā. Tu tak labi zini, ka arī brāļi Širokovi "po latišski ņe bum bum"
Tas mīts bija labs! Domāju šogad daudziem, kas tā domāja un skatijās LHV finālu un arī izlasi beidzot tās "klapes" no acīm nokrita!

     [+] [-]

, 2015-06-29 11:22, pirms 9 gadiem
Banss rakstīja: Vecīt, es jau ne par faktu bet par "ekspertu" domām šai sakarā. Tu tak labi zini, ka arī brāļi Širokovi "po latišski ņe bum bum"
kur Tu tādus propogandas ekspertus atrodi un pa kādām saitēm ložņā

     [+] [-]

, 2015-06-29 11:22, pirms 9 gadiem
als rakstīja: Tas mīts bija labs! Domāju šogad daudziem, kas tā domāja un skatijās LHV finālu un arī izlasi beidzot tās "klapes" no acīm nokrita!
Galīgi nebrīnīšos, ja vēl sanāks lasīt komentārus par russkojazičnajiem Širokoviem, kas dzimuši un te auguši nav mācējuši valodu iemācīties

  +1 [+] [-]

, 2015-06-29 11:23, pirms 9 gadiem
zaipis rakstīja: kur Tu tādus propogandas ekspertus atrodi un pa kādām saitēm ložņā
sportacents.com

  +1 [+] [-]

, 2015-06-29 11:24, pirms 9 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Beigu beigās, tas pats Daugaviņš vēl režģī spēlēdams Semjonovam šo to pastāstīja (vai mēģināja to darīt).
Daugava izlases treniņā ar Semjonovu saķērās nevis LČ spēlē...
tagad jau mazāk, bet tāpat pa kādam atsaldenim atrodas komandās, kas gatavs iet klapēt ar nūju pretiniekus no mugurpuses LČ spēlēs aiz bezspēcības...

  +1 [+] [-]

, 2015-06-29 11:26, pirms 9 gadiem
Banss rakstīja: sportacents.com
tad jau laikam izlases rakstos, kad bimbambola troļļiem parauj pļutka hokeja sadaļā

  +1 [+] [-]

, 2015-06-29 11:27, pirms 9 gadiem
zaipis rakstīja: Daugava izlases treniņā ar Semjonovu saķērās nevis LČ spēlē...
tagad jau mazāk, bet tāpat pa kādam atsaldenim atrodas komandās, kas gatavs iet klapēt ar nūju pretiniekus no mugurpuses LČ spēlēs aiz bezspēcības...
Ne vienmēr no bezspēcības, Dinamo apserdzes priekšnieks Paste savā laikā nekautrējās arī uzvarētā spēlē vnk iezvelt ar nūju puikam pa galvu

     [+] [-]

, 2015-06-29 11:28, pirms 9 gadiem
zaipis rakstīja: tad jau laikam izlases rakstos, kad bimbambola troļļiem parauj pļutka hokeja sadaļā
Man liekas bija gan ziemas visū, kad Aļiks atnāca uz Kurbadu, gan arī izlases rakstā Makša sakarā piemināts

     [+] [-]

, 2015-06-29 11:35, pirms 9 gadiem
zaipis rakstīja: Daugava izlases treniņā ar Semjonovu saķērās nevis LČ spēlē...
tagad jau mazāk, bet tāpat pa kādam atsaldenim atrodas komandās, kas gatavs iet klapēt ar nūju pretiniekus no mugurpuses LČ spēlēs aiz bezspēcības...
Nju tas pats Lavrenovs (Mogo laikam)nevar bez tā iztikt un vēl daži labi "kadri" kuri nevar noskatīties ka jaunietis atņem ripu, vai mēģina spēka paņēmienu uz viņa pielietot.
Cerams jau ka beidzot HK Riga būs normāla LAČ blice, nez vai tikai juanieši, vai arī piesaistīs kādu pieredzējušu piecinieku?

     [+] [-]

, 2015-06-29 11:42, pirms 9 gadiem
hecs rakstīja: Cerams jau ka beidzot HK Riga būs normāla LAČ blice, nez vai tikai juanieši, vai arī piesaistīs kādu pieredzējušu piecinieku?
domāju , ka tā arī paliks - komanda balstīsies uz 97/98 audzēkņiem.

  +1 [+] [-]

, 2015-06-29 11:51, pirms 9 gadiem
Banss rakstīja: Tas Mogo nav tik briesmīgs - bija brīnumi sezonas sākumā, kad spēle negāja, bet kad aizgāja hokejs, viņi spēlēja to. Nebija vajadzības kādu sist, tāpat visus apspēlēja...Pagājušgad tak spēlēja pret Sāgu un HASC un nekas nenotika, kāpēc tagad jābur drāma, ka HS Rīgu viņi sitīs un jāsauc Ivanāns?
Nebija jau nebija tas Mogo tik traks un šogad veči spēleja hokeju un labi spēleja! Nav jau zināms kas tur nākamajā sezonā šiem būs pa sastāvu! Skaties atbrauks te atpakaļ kāds tur mūsu joberlīgas "zvaigzne" a šo te kaut kāds HS Rīga "jaunais gurķis" kā tādu bērnu apspēlēs un vecim širmis aizkritīs! Bet, ja nopietni vienkārši gribētos vēl Raiču uz ledus redzēt un varbūt ne kā tafu(ar ko ta viņš te kausies?!) , bet LHV līmenī kā normālu spēka uzbrucēju, kas varētu arī šo to kādiem jaunajiem (ne obligāti HS Rīga, bet kaut vai kādam jaunākam komandas biedram piem. kādā citā LHV komandā) pamācīt, jo nedomāju ka te Raičam būtu baigi ar "policista" pienākumiem jānodarbojas! Povečerovskis varēja spēlēt līdz gandrīz 50 gadiem, tad kapēc Raičam būtu jākar slidas uz nagliņas 36 gados? Gan jau čalis varētu vēl LHV līmenī gan uzspēlēt, gan arī kaut ko vēl dot, iemācīt jaunākiem komandas biedriem! Gan jau arī LHV popularitātei tas pa skadi nebūt nenāktu, bet tieši otrādi!

  +3 [+] [-]

, 2015-06-29 11:53, pirms 9 gadiem
als rakstīja: Nebija jau nebija tas Mogo tik traks un šogad veči spēleja hokeju un labi spēleja! Nav jau zināms kas tur nākamajā sezonā šiem būs pa sastāvu! Skaties atbrauks te atpakaļ kāds tur mūsu joberlīgas "zvaigzne" a šo te kaut kāds HS Rīga "jaunais gurķis" kā tādu bērnu apspēlēs un vecim širmis aizkritīs! Bet, ja nopietni vienkārši gribētos vēl Raiču uz ledus redzēt un varbūt ne kā tafu(ar ko ta viņš te kausies?!) , bet LHV līmenī kā normālu spēka uzbrucēju, kas varētu arī šo to kādiem jaunajiem (ne obligāti HS Rīga, bet kaut vai kādam jaunākam komandas biedram piem. kādā citā LHV komandā) pamācīt, jo nedomāju ka te Raičam būtu baigi ar "policista" pienākumiem jānodarbojas! Povečerovskis varēja spēlēt līdz gandrīz 50 gadiem, tad kapēc Raičam būtu jākar slidas uz nagliņas 36 gados? Gan jau čalis varētu vēl LHV līmenī gan uzspēlēt, gan dot! Gan jau arī LHV popularitātei tas pa skadi nebūt nenāktu, bet tieši otrādi!
Braukt no ASV, kur viņš ir nodzīvojis lielāko dzīves daļu, kur viņam ir ģimene, māja, darbs uz Latviju, laI LHV spēlētu?

     [+] [-]

, 2015-06-29 11:57, pirms 9 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Braukt no ASV, kur viņš ir nodzīvojis lielāko dzīves daļu, kur viņam ir ģimene, māja, darbs uz Latviju, laI LHV spēlētu?
Nu ja! Kā saka "dobrovoļņo v prinuģiķeļnom porjadke!!!

  -1 [+] [-]

, 2015-06-29 12:38, pirms 9 gadiem
Zheel, ka LHV vairs nespeelees treneri Abols, Cipruss un Ankipans.

     [+] [-]

, 2015-06-29 12:49, pirms 9 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Zheel, ka LHV vairs nespeelees treneri Abols, Cipruss un Ankipans.
Ankipāns nav spēlējis LHV kļūstot par treneri...Ābols un Cipruss jau pasen nespēlē...
p.s. lielākā daļa Mogo, Kurbada pieredzējošo spēlētāju trenē bērnus, jauniešus, sievietes - Macijevskis, Bluks, Sorokins u.t.t....tas ir mīts, ka LHV "bomāri" strādā Maximā par krāvējiem.

     [+] [-]

, 2015-06-29 12:50, pirms 9 gadiem
zaipis rakstīja: Ankipāns nav spēlējis LHV kļūstot par treneri...Ābols un Cipruss jau pasen nespēlē...
p.s. lielākā daļa Mogo, Kurbada pieredzējošo spēlētāju trenē bērnus, jauniešus, sievietes - Macijevskis, Bluks, Sorokins u.t.t....tas ir mīts, ka LHV "bomāri" strādā Maximā par krāvējiem.
nebiju neko domajis par Maximaam.

Vnk atceros, ka pirms paaris gadiem manis pieminetais trio speeleeja finaalaa pret LM un zaudeja bez variantiem, turklaat speelejot pensionaru tempaa. Taads finaals bija vnk absurds un pilniigi nebaudaams.

     [+] [-]

, 2015-06-29 13:00, pirms 9 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: nebiju neko domajis par Maximaam.

Vnk atceros, ka pirms paaris gadiem manis pieminetais trio speeleeja finaalaa pret LM un zaudeja bez variantiem, turklaat speelejot pensionaru tempaa. Taads finaals bija vnk absurds un pilniigi nebaudaams.
Ankipāns nav spēlējis monarhos vēlreiz atkārtoju...Cipruss un Ābols...vēl Ignatjevs spēlēja, gan jau ar šo jauc.

     [+] [-]

, 2015-06-29 13:03, pirms 9 gadiem
zaipis rakstīja: Ankipāns nav spēlējis monarhos vēlreiz atkārtoju...Cipruss un Ābols...vēl Ignatjevs spēlēja, gan jau ar šo jauc.
tfu, jaa, mana vaina - veeleejos rakstiit Ignatjevs, bet nez kpc ierakstiiju Ankipans...
1 2 43 komentāri