Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Tvumasi ieinteresējis Beļģijas augstākās līgas klubu

Agris Suveizda

Tvumasi ieinteresējis Beļģijas augstākās līgas klubu
Patriks Tvumasi pret "Ilūksti"
Foto: Pāvels Formanickis

Viens no SMScredit.lv Virslīgas rezultatīvākajiem spēlētājiem Patriks Tvumasi neveiksmīgi atrādījās Krievijas Premjerlīgas klubā "Krylia Sovetov", taču talantīgo ganieti ir noskatījis Beļģijas spēcīgākās līgas klubs "Oud-Heverlee Leuven". Tikmēr Tvumasi pārstāvētais Jūrmalas "Spartaks", iespējams, sastāvu papildinās ar salvadoriešu uzbrucēju.

Viens no perspektīvākajiem SMScredit.lv Virslīgas spēlētājiem Patriks Tvumasi nesen devās uz pārbaudi Krievijas Premjerlīgas otrā ešelona klubā "Krylia Sovetov". Tvumasi aizvadīja pārbaudes spēli kopā ar Samaras kluba dublieriem un citiem pārbaudāmajiem spēlētājiem, taču mačā un treniņos acīmredzot nespēja pārliecināt trenerus par savu noderību komandai. "Krylia Sovetov" galvenais treneris Gadži Gadžijevs presē apstiprināja, ka Tvumasi un viens cits pārbaudāmais komandai nav noderējuši.

Taču, kā vēsta Beļgijas mediji, Tvumasi nākamā pietura būšot Beļģijas desmitais spēcīgākais klubs OHL. Tā galvenais treneris Ronijs van Genēgs sarunā ar "Nieuwsblad" sacīja, ka ir visai optimistisks par Patrika iegūšanu - ja vien ganietis klātienē spēs pierādīt to, ko Beļģijas kluba treneri jau ir redzējuši. Tvumasi jau šovakar vajadzētu piedalīties pārbaudes spēlē pret Beļģijas trešās līgas komandu "Koninklijke Diegem Sport".

Tvumasi "Spartaka" sastāvā spēlē jau otro sezonu. Pagājušajā gadā Patriks 22 Virslīgas spēlēs atzīmējās ar desmit vārtu guvumiem, bet šosezon 19 gadus vecā ganieša kontā deviņos mačos ir seši precīzi sitieni. Saskaņā ar neoficiālu informāciju ziemā Tvumasi bija piesaistījis Kazaņas "Rubin" uzmanību.

Savukārt drīzumā "Spartaka" rindas varētu papildināt salvadoriešu uzbrucējs Rikardo Uljua, vēsta El Grafico.com. Uljuam esot bijuši varianti arī Somijā un Lietuvā, taču vienošanos neizdevās panākt. Uljuam oficiāli par "Spartaka" spēlētāju vajadzētu kļūt pirmajā jūlijā, un viņš tikšot īrēts līdz decembrim. Rikardo, kuram otrajā jūlijā apritēs 23 gadi, ir aizvadījis trīs spēles Salvadoras izlasē, visās izejot uz maiņu. Pēdējoreiz viņš februārī aizvadīja nepilnas 40 minūtes pret Paragvaju. Pasaules kausa atlases ciklā Uljua nav spēlējis. Līdz šim Uljua pārstāvēja Salvadoras klubu FAS, kā labā aizvadītajā sezonā 20 spēlēs izcēlās ar septiņiem vārtu guvumiem. 2010./11.g. sezonā desmit mačos Uljua guva astoņus vārtus.

Izmantotie resursi:
Het Nieuwsblad
Official website Oud-Heverlee Leuven
El Gráfico - Lo hacemos por deporte

  -2 [+] [-]

, 2013-06-29 14:15, pirms 11 gadiem
Tvumasi vietā atrasts spēcīgs aizstājējs. Pirmais salvadorietis Virslīgā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2013-06-29 14:20, pirms 11 gadiem
wilmaars rakstīja: Tvumasi vareeja Belggijaa uzspeeleet.
kapēc varēja? Varēs!

  -4 [+] [-]

, 2013-06-29 14:21, pirms 11 gadiem
kaads veel OHL???!!! Ontario Hockey League??? klubs saucaas Oud-Heverlee no Leuvenes. OHL - jeezin. Kameer nebiju izlasiijis liidz galam rakstu un neredzeeju raksta linku, nevareeju saprast par kaadu komandu iet runa.
Tad davai sauksim Anderlecht par RSCA, Genk par KRCG vai Brugge par CBKV. sarunaajushi???
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-06-29 14:28, pirms 11 gadiem
wilmaars rakstīja: Nav jau teikts, ka vinnss tur ar speelees.
Gan jau Beļģija Patrikam ir pa spēkam.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-06-29 14:36, pirms 11 gadiem
wilmaars rakstīja: Krilja Sovetov netika, nav teikts, ka belggiem patikts.
RPL tomēr ir daudz spēcīgāka.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2013-06-29 14:44, pirms 11 gadiem
būtu jau labi ja tas nebūtu parody account
https://twitter.com/TransfurMan/sta...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-06-29 15:10, pirms 11 gadiem
Kurzemes Dubriks rakstīja: Diezin ko teiksi, ja būs kārtējais kaķis maisā?
Spartakam vai tad ir bijis kāds ,, kaķis maisā ,, ?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-06-29 16:20, pirms 11 gadiem
Kas vienam trenerim nepatiik, citam varbuut patiik. Krievijaa netika jo neiepatikaas treneriem / neiedereejaas sastaavaa, nav tachu mineets ka buutu bijis sliktaaks par citiem. Belgijaa gan jau cits speeles stils un visai reaala iespeeja tikt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-06-29 16:49, pirms 11 gadiem
Nu interesants klubs interesējas par Tvumasi.
Cik nu paskatījos šajā portālā - Oud-Heverlee Leuven - Football club -...
tad Tvumasim priekšā jau 5 uzbrucēji, kur trīs ir pat ļoti nopietni vīri. Tiesa, vārtus sit tikai viens uzbrucējs Ibou, kurš jau iespējis iesist 17 vārtus. Bet nu, forši būs, ja izdosies pārdot. Lai izdodas!

  +4 [+] [-]

, 2013-06-29 19:33, pirms 11 gadiem
"Spartakam" ir bijuši pat daudzi kaķi maisā, kas aizsūtīti prom pēc pirmās spēles (piem., pagājšgadējie brazīlieši) vai dažām spēlēm.

  +1 [+] [-]

, 2013-06-29 22:54, pirms 11 gadiem
Ceru, ka Tvumasi izdosies sevi apliecināt Beļģijā. Talantīgs, laba karjera var sanākt pie zināmiem apstākļiem, tāpēc svarīgi būtu tikt kādā labā Eiropas līgā un Beļģijā tāda ir. Varbūt pat labāk nekā Krievijā pa Samāras dublieriem ņemties, kur aizvadīja pārbaudi.

Spartaka papildinājums arī izklausās diezgan nopietns, lai gan notikumiem pa priekšu neskriesim. Statistika Salvadorā arī ir laba, bet jautājums, kāpēc neizdevās izturēt pārbaudi Lietuvā? Zināms, ka Spartaks prot atrast labus leģionārus - Moskera, Buitrago, Rua, Kortess, Tvumasi - visi šie spēlētāji ir rādījuši skatāmu futbolu Virslīgā un viņi nav vienīgie.