Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Klops: "Nekad finālā neesmu spēlējis kopā ar labāku komandu"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Klops: "Nekad finālā neesmu spēlējis kopā ar labāku komandu"
Jirgens Klops. Foto: SIPA/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas vicečempione "Liverpool" otro reizi pēc kārtas sasniegusi UEFA Čempionu līgas finālu. Galvenais treneris Jirgens Klops izteicies, ka šī ir labākā komanda, kuru viņš jebkad vadījis.

Klops finālā spēlēs septīto reizi, taču viņam nekad nav izdevies uzvarēt. Divi no iepriekšējiem fināliem bijuši Čempionu līgas ietvaros, bet 2013. gadā ar Dortmundes "Borussia" un pērn ar "Liverpool" laukumu nācās pamest kā zaudētājam. Tāpat ar Liverpūli zaudēts 2016. gada Eiropas līgā un Anglijas līgas kausā.

"Nekad finālā neesmu spēlējis kopā ar labāku komandu," padotos slavēja Klops. Viņš norādīja, ka brazīliešu uzbrucējs Robertu Firmīnu būs gatavs doties laukumā. "Man tas nav pārsteigums, jo mūsu puiši ir potenciāla savienojums ar attieksmi labākajā veidā, kādu esmu pieredzējis. Vienlaikus gribu pateikt, ka nevainoju citas komandas. Mīlu visas, un visas laukumā atdeva visus spēkus."

"Atceros, kā stāvējām rindā Kijevas lidostā, bijām treniņtērpos, nokārtām galvām, visi bija vīlušies," pagājušā gada zaudējumu pret Madrides "Real" atcerējās Klops. "Bija daudz un dažādu emociju, bet plāns bija skaidrs – mēs šeit atgriezīsimies."

"Piecās vai sešās dienās starp abām spēlēm pret "Barcelona" neviens mums neticēja vairāk kā mēs paši ticējām sev. Tieši tāpēc atrodamies šeit. Ļoti, ļoti gribējām atkal spēlēt finālā," teica Klops. "Liverpool" izbraukumā zaudēja ar 0:3, taču savā laukumā revanšējās un sakāva Lionela Mesi komandu ar 4:0.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

  -3 [+] [-]

, 2019-05-29 14:02, pirms 5 gadiem
Tas tāpēc, ka pirms septiņiem gadiem Klops noraidīja FC Daugava piedāvājumu. Ja toreiz viņš būtu piekritis, tad šodien Jurgens šādus vārdus neteiktu!

     [+] [-]

, 2019-05-29 14:32, pirms 5 gadiem
8 reizes uz 0!🤣🤣🤣

     [+] [-]

, 2019-05-30 17:02, pirms 5 gadiem
Dortmunde toreiz bija vismaz līdzvērtīga.

     [+] [-]

, 2019-05-30 17:04, pirms 5 gadiem
Anglijas līgas kausa "finālu" likt vienā statistikā ar ČL finālu neliekas adekvāti.

Tad jau vēl Community Shield arī varēja atcerēties.