Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

DK brīdina Šišhanovu par "Ventspils" trenēšanu un atjauno "Mettas" sodu

Rolands Eliņš

DK brīdina Šišhanovu par "Ventspils" trenēšanu un atjauno "Mettas" sodu
Foto: Harijs Toms/Virslīga

Latvijas Futbola federācijas Disciplinārlietu komisija šodienas sēdē nolēmusi, ka „Ventspils” prezidents Adlans Šišhanovs ir tikai jābrīdina par trenera funkciju neatļautu veikšanu. Brīdināts ticis arī Jūrmalas „Spartaks” par nepietiekamu bumbu padevēju skaitu, kamēr „Mettas” iepriekš saņemtais sods par kluba pārstāvja Aleksandrs Mihelsona neētisko uzvedību spēlē pret „Daugavpili” ticis atjaunots.

Pēc „Ventspils” iepriekšējā galvenā trenera Dejana Vukičeviča aiziešanas kluba prezidents Adlans Šišhanovs arvien aktīvāk bija iesaistījies komandas vadīšanā, ieskaitot spēļu laikā. Kluba pārstāvju nostāja bija, ka tas ir tikai emocionāls atbalsts, taču DK pēc Izglītības nodaļas un Sacensību nodaļas sniegtās informācijas un iepazīšanās ar „Metta”-„Ventspils” spēles videoierakstu konstatējusi, ka Šišhanovs sniedz spēlētājiem „tehniski taktikas norādes”.

DK to klasificē kā galvenā trenera funkciju veikšanu, kurām Šišhanovam nav atbilstošas trenera licences, un attiecīgi DK izsaka brīdinājumu „Ventspils” prezidentam.

Jāpiemin, ka drīzumā raidījumā „Futbolbumbas” būs pieejama plašāka saruna ar „Ventspils” prezidentu.

Tāpat DK vēsta, ka Godīgas spēles un Ētikas komisija sniegusi savu lēmumu lietā par „Metta” pārstāvja Aleksandra Mihelsona lietu. Mihelsons, „Mettas” prezidenta Ģirta Mihelsona tēvs, devītajā maijā tika sodīts par neētiska rakstura izteikumiem „Daugavpils” uzbrucēja Vugara Askerova virzienā. Sods tika piespriests 350 eiro apmērā, bet pēc Mihelsona iesnieguma sods tika iesaldēts līdz Godīgas spēles un Ētikas komisijas lēmumam.

Šī komisija rekomendējusi DK pārkvalificēt minēto pārkāpumu, kā arī aicināt „Mettu” veikt pārrunas ar Mihelsonu par viņa uzvedību, taču DK nolēma atjaunot iepriekšējo sodu, attiecīgi ”Mettai” tomēr par Askerova aizvainošanu būs jāsamaksā 350 eiro.

Bez DK uzmanības nav palicis arī Jūrmalas „Spartaks”, kas saņēmis brīdinājumu par nepietiekamu skaitu bumbu padevēju mačā pret „Mettu” pirms četrām dienām.

Virslīgas sakarā jāpiemin arī diviem spēlētājiem piešķirtās diskvalifikācijas uz vienu spēli. Nākamo maču būs spiests izlaist „Daugavpils” leģionārs Aleksis Ossa un „Liepājas” futbolists Seidia Keitā.

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/zinas/11854/lff-dk-2...

  +2 [+] [-]

, 2019-05-29 20:51, pirms 5 gadiem
Vukičevičs jau tāpēc aizgāja. Šišhanovs toto vīrs, kurš regulē procesu.

  -4 [+] [-]

, 2019-05-29 23:09, pirms 5 gadiem
Kamēr citiem dod 0-3 šos brīdina! Gorkšs saņemies!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2019-05-30 00:06, pirms 5 gadiem
Ferdinands Lieliskaisss rakstīja: Kamēr citiem dod 0-3 šos brīdina! Gorkšs saņemies!!!
Kam iedeva 0-3???

  +1 [+] [-]

, 2019-05-30 00:47, pirms 5 gadiem
Es vienīgais virsrakstu izlasiju tā, ka Metta bija pieprasijusi sodu par Šishanovu un to atjaunoja ?

  -1 [+] [-]

, 2019-05-30 01:30, pirms 5 gadiem
Bronsons rakstīja: Kam iedeva 0-3???
Ar ko šis gadījums atšķiras no iemesla, par ko šomēnes diskvalificēja kaudzi 2. Līgas komandu?

     [+] [-]

, 2019-05-30 01:39, pirms 5 gadiem
Dainis1998 rakstīja: Ar ko šis gadījums atšķiras no iemesla, par ko šomēnes diskvalificēja kaudzi 2. Līgas komandu?
Tapēc prasu kam un par ko iedeva....

  -2 [+] [-]

, 2019-05-30 01:56, pirms 5 gadiem
Alberts, Cēsis, Kalupe un Kuivižu Spartaks saņēma tehniskos zāģus par trenera neesamību uz spēli. Pret Mettu Ventspilij protokolā tika ierakstīts tikai komandas pārstāvis Adlans, bet galvenā trenera vieta palika tukša. Šajā ziņā sanāk dubulti standarti..

  +1 [+] [-]

, 2019-05-30 07:47, pirms 5 gadiem
>>>Dainis 1998
Ja uzmanīgi paskatīsies protokolus,tad pamanīsi,ka arī Riga FC komandai nav ierakstīts galvenais treneris,jo acīm redzot šajos publicētajos LFF spēļu protokolos netiek ierakstīts galvenā trenera vietas izpildītājs,bet orģinālajā protokolā ierakstīts-Interim head coach Koņevs Mihails.Tā pat bija Ventspils spēlēs,pēc Vukičeviča aiziešanas,kamēr Kļosovs nebija oficiāli apstiprināts par galveno treneri.Par ko brīdinājumu saņēma Šišhanovs,rakstā ir minēts,jo spēles oficiālajā protokolā viņš ierakstīts kā -Club representative.Tātad spēli vadīt viņš nedrīkst,bet uz soliņa tajā brīdī atradās Kļosovs,kuram ir tiesības vadīt virslīgu.Otrās līgas komandas saņēma zāģus par to,ka uz komandas acīm redzot vadīja cilvēki,kuriem nav attiecīgās licenzes.Tā kā šeit nevar likt vienlīdzības zīmi,ne tā? Un viss no LFF puses ir korekti.Es tā to saprotu.

     [+] [-]

, 2019-05-30 08:54, pirms 5 gadiem
Dainis1998 rakstīja: Alberts, Cēsis, Kalupe un Kuivižu Spartaks saņēma tehniskos zāģus par trenera neesamību uz spēli. Pret Mettu Ventspilij protokolā tika ierakstīts tikai komandas pārstāvis Adlans, bet galvenā trenera vieta palika tukša. Šajā ziņā sanāk dubulti standarti..
Nu re...pirms ko raksti pārliecinies vai tiešām tā ir ..alguns šeit ļoti labi visu izskaidro...un nav pamata viņa rakstītam neticēt jo cik novērots viņš šai lietā nav pirmo dienu ar pīpi uz jumta...

     [+] [-]

, 2019-05-30 10:22, pirms 5 gadiem
Dainis1998 rakstīja: Alberts, Cēsis, Kalupe un Kuivižu Spartaks saņēma tehniskos zāģus par trenera neesamību uz spēli. Pret Mettu Ventspilij protokolā tika ierakstīts tikai komandas pārstāvis Adlans, bet galvenā trenera vieta palika tukša. Šajā ziņā sanāk dubulti standarti..
Kāpēc ir jāraksta tādas muļķības, ja protokolu acīmredzot nemaz neesi redzējis?