Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:229, Did:0, useCase: 3

78 gadus vecais IWF prezidents pārvēlēts uz nākamo termiņu

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

78 gadus vecais IWF prezidents pārvēlēts uz nākamo termiņu
IWF prezidents Tamāšs Ajans
Foto: iwf.net

Starptautiskās svarcelšanas federācijas ilggadējais prezidents, ungārs Tamāšs Ajans (78) šodien organizācijas kongresā tika pārvēlēts uz vēl četriem gadiem.

Taizemes galvaspilsētā Bankokā notiekošajā kongresā risinājās cīņa par prezidenta krēslu. Līdzšinējam vadītājam šoreiz bija spēcīgs konkurents, kurš izvērsa ievērojamu kampaņu un cerēja uzvarēt. Ajanu atbalstīja 86 delegāti, bet itālis Antonio Urso saņēma 61 balsi. Ajans ir IWF prezidents kopš 2000. gada, un tagad pārvēlēts jau uz piekto termiņu - līdz 2021. gadam.

ASV pārstāve Ursula Papandrea ievēlēta par viceprezidenti - šādā amatā viņa ir pirmā sieviete federācijas 112 gadu vēsturē. Prezidentam būs jāstrādā, lai nosargātu svarcelšanas vietu olimpisko spēļu programmā, dopinga skandālu dēļ šīs sporta viens ir krietni vien cietis. Par svarcelšanas olimpisko nākotni spriedīs septembrī, taču tiek lēsts, ka briesmas nedraud.

Neskatoties uz dopinga skandāliem, IWF finanšu situācija ir "ļoti spēcīga" un pārspēj 2012. gadā sasniegtos rādītājus. Pēdējos četros gados gūtie ienākumi pārspējuši prognozes. Tādējādi federācija spēs nodrošināt attīstības nepārtrauktību attīstībā pat grūtos laikos, sola organizācijas vadība.

Kā jau ziņots, Riodežaneiro olimpiskajā spēlēs mūsu Rebeka Koha izcīnīja ceturto vietu, bet pērnā gada Eiropas čempions Artūrs Plēsnieks ierindojās astotajā pozīcijā.

Izmantotie resursi:
insidethegames.biz

  +1 [+] [-]

, 2017-05-29 19:05, pirms 7 gadiem
aizsēdējies viņš ir , viņa vadīšanas laikā svrcelšanā dopings ir dienas sastāvdaļa, lai paņemt medaļas OS, PČ, EČ

  +1 [+] [-]

, 2017-05-29 19:10, pirms 7 gadiem
comon88 rakstīja: aizsēdējies viņš ir , viņa vadīšanas laikā svrcelšanā dopings ir dienas sastāvdaļa, lai paņemt medaļas OS, PČ, EČ
Dopings ir jebkura spēka sporta sastāvdaļa. Vai arī tu zini kādu, kas 200 kg virs galvas var pacelt no kotletēm vien?