Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Popovičs veic pārrunas par jaunu līgumu, "Thunder" neplāno atlaist treneri

Agris Suveizda

Popovičs veic pārrunas par jaunu līgumu, "Thunder" neplāno atlaist treneri
Gregs Popovičs. Foto: AP/Scanpix

Dāvja Bertāna pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas komandas Sanantonio "Spurs" galvenais treneris Gregs Popovičs pavēstījis, ka ir sākušās pārrunas par jauna līguma parakstīšanu.

Iepriekš bija dažādas baumas un neziņa, vai Gregs Popovičs turpinās trenēt Sanantonio "Spurs", tomēr 70 gadus vecais speciālists apstiprinājis, ka pārrunas par sadarbības turpināšanu noris. Deviņdesmito gadu sākumā bijis "Spurs" un Goldensteitas "Warriors" asistents, Popovičs "Spurs" galvenā trenera amatā aizvadīja jau 23. sezonu.

Ja debijas sezonā Popoviča vadībā "Spurs" neiekļuva izslēgšanas spēlēs, tad šajā pavasarī komanda to paveica jau 22. reizi pēc kārtas, atkārtojot līgas rekordu. Sanantonio vienība ar 48 uzvarām un 34 zaudējumiem Rietumu konferencē ieņēma septīto vietu un pirmajā kārtā septiņos mačos tomēr atzina Denveras "Nuggets" pārākumu. Popovičs piecas reizes ir kļuvis par NBA čempionu un trīs reizes ir atzīts par sezonas labāko treneri.

Tikmēr Oklahomsitijas "Thunder" ģenerālmenedžeris Sems Presti paredz, ka galvenais treneris Billijs Donovans turpinās darbu pēc zaudējuma pirmajā kārtā pret Portlendas "Trail Blazers" (1-4). "Nedomāju, ka kaut kas mainīsies. Man vēl nav bijis iespējas ar viņu aprunāties. Domāju, ka ir svarīgi uzzināt viņa skatījumu, un pieļauju, ka viņam vajag nedaudz laika pārdomām," sacīja Presti.

Donovans par "Thunder" galveno treneri kļuva 2015. gadā, amatā nomainot Skotu Bruksu un parakstot piecu gadu līgumu. Pirmajā sezonā "Thunder" sasniedza konferences finālu, kur tikai septiņās spēlēs piekāpās Goldensteitas "Warriors", taču pēc Kevina Durenta aiziešanas "Thunder" trešo sezonu pēc kārtas izstājās pirmajā kārtā.

Izmantotie resursi:
Popovich negotiating new contract with Spurs
Presti expects Donovan to return as OKC coach

  +3 [+] [-]

, 2019-04-29 22:46, pirms 5 gadiem
Vislielāko cieņu pret šo treneri, bet es viņa vietā tomēr dotos pelnītā atpūtā. Basītis mainās, lai būtu ļoti labs treneris, ir jāpatērē ne mazāk spēka, kā pašiem spēlētājiem (es domāju gan sagatavošanās, gan spēles vadīšanas procesu). 70 gadi ir daudz, tādu slodzi vairs nepavilkt.
Bija viens līdzīgs kadrs treneris GSW, kas beigās vai tuvu par izsmieklu dēļ tā nepalika.

  +4 [+] [-]

, 2019-04-29 23:02, pirms 5 gadiem
Maiklz rakstīja: Vislielāko cieņu pret šo treneri, bet es viņa vietā tomēr dotos pelnītā atpūtā. Basītis mainās, lai būtu ļoti labs treneris, ir jāpatērē ne mazāk spēka, kā pašiem spēlētājiem (es domāju gan sagatavošanās, gan spēles vadīšanas procesu). 70 gadi ir daudz, tādu slodzi vairs nepavilkt.
Bija viens līdzīgs kadrs treneris GSW, kas beigās vai tuvu par izsmieklu dēļ tā nepalika.
man pretējs viedoklis. redzams gan, ka slodzi labi pavelk (labāk nekā spēlētāji) gan arī rezultātu izspieda no šī sastāva daudz labāku nekā spētu vairums jauno svaigo speciālistu .. tāpat attieksme un prāta stāvoklis salīdzinoši jauneklīgāks nekā gados jaunākiem treneriem, ne jau cipars pasē to nosaka. un kādā sakarā jāsalīdzina ar vienu citu senu treneri - viņi taču nav dvīņi ar vienādu ģenētiku un spējām. ja pašam ir vēlēšanās un labi jūtās, lai tik turpina - visi ieguvēji.

  +6 [+] [-]

, 2019-04-29 23:20, pirms 5 gadiem
Viens no retajiem treneriem,kuriem vēl ir teikšana basketbola laukumā NBA.

  +3 [+] [-]

, 2019-04-29 23:47, pirms 5 gadiem
Pops mierīgi vēl var maukt, Pops būtu tas treneris, kuram arī Lebis nedancotu pa galvu.

     [+] [-]

, 2019-04-30 00:43, pirms 5 gadiem
Vīrusainis rakstīja: Pops mierīgi vēl var maukt, Pops būtu tas treneris, kuram arī Lebis nedancotu pa galvu.
Diez vai. Top10 visu laiku treneris iekš enbīei, taçu kludijas ar derouzanu un aldridzu. Savtigi maitas, ar viniem pietika tikai prieks Po

  -3 [+] [-]

, 2019-04-30 05:54, pirms 5 gadiem
Daniel rakstīja: man pretējs viedoklis. redzams gan, ka slodzi labi pavelk (labāk nekā spēlētāji) gan arī rezultātu izspieda no šī sastāva daudz labāku nekā spētu vairums jauno svaigo speciālistu .. tāpat attieksme un prāta stāvoklis salīdzinoši jauneklīgāks nekā gados jaunākiem treneriem, ne jau cipars pasē to nosaka. un kādā sakarā jāsalīdzina ar vienu citu senu treneri - viņi taču nav dvīņi ar vienādu ģenētiku un spējām. ja pašam ir vēlēšanās un labi jūtās, lai tik turpina - visi ieguvēji.
ar vairak superzvaigznem izpsieda labaku rezultatu,neka tika gaidits??? Tu ko pipe amur galva... viniem vajadzeja but daudz augstaka vieta

  -4 [+] [-]

, 2019-04-30 05:56, pirms 5 gadiem
Vīrusainis rakstīja: Pops mierīgi vēl var maukt, Pops būtu tas treneris, kuram arī Lebis nedancotu pa galvu.
var var maukt, tapat ka riziks ir 3 punktieku karalis😂😂😂, pat sastava uz play off netiek😂😂😂dolbiki latviesi!!!!

  +2 [+] [-]

, 2019-04-30 06:37, pirms 5 gadiem
Maikl30 rakstīja: ar vairak superzvaigznem izpsieda labaku rezultatu,neka tika gaidits??? Tu ko pipe amur galva... viniem vajadzeja but daudz augstaka vieta
Kuras ir tās daudzās superzvaigznes? Un kā Tev šķiet, cik augstu Spuriem bija jābūt? Nosauc tās komandas rietumos, kurām "bija jābūt" zemāk un kāpēc?

  +1 [+] [-]

, 2019-04-30 07:58, pirms 5 gadiem
Maikl30 rakstīja: ar vairak superzvaigznem izpsieda labaku rezultatu,neka tika gaidits??? Tu ko pipe amur galva... viniem vajadzeja but daudz augstaka vieta
Kurš pie velna Spurs ir superzvaigzne?

     [+] [-]

, 2019-04-30 15:51, pirms 5 gadiem
Bostonietis rakstīja: Kurš pie velna Spurs ir superzvaigzne?
Kawhi, bet diemžēl viņš vairs nav Spuros. Jā, viņš doma Derouzans, tad diemžēl viņš ir labs spēlētājs nevis superzvaigzne ar Aldridžu kopa.