Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Batlers vēlas turpināt spēlēt Čikāgā kopā ar Rondo, Veids izvairīgs

Agris Suveizda

Batlers vēlas turpināt spēlēt Čikāgā kopā ar Rondo, Veids izvairīgs
Džimijs Batlers pret Aizeju Tomasu
Foto: AFP/Scanpix

Čikāgas "Bulls" šonakt savā laukumā ar 83:105 kapitulēja Austrumu konferences uzvarētājai Bostonas "Celtics" un izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā zaudēja ar 2-4. Pēc mača viena no galvenajām tēmām, saprotams, bija komandas līderu iespējamā nākotne.

27 gadus vecais Džimijs Batlers regulārajā sezonā izcēlās ar vidēji 23,9 punktiem, 6,2 atlēkušajām bumbām un 5,5 rezultatīvām piespēlēm, bet izslēgšanas spēlēs tika pie 22,7 punktiem, 7,3 atlēkušajām bumbām un 4,3 rezultatīvām piespēlēm. "Pagaidām nezinu, kas mani sagaida nākotnē, taču jūs būsiet pirmais, kam to paziņošu," uzbrucējs atbildēja uz Chicago Tribune jautājumu. Vaicāts, vai prioritāte ir palikšana Čikāgā, Batlers gan atbildēja apstiprinoši: "Jā."

Runājot par saspēles vadītāju Ražānu Rondo, kura savainojums bija viens no galvenajiem iemesliem, kas lauza sērijas gaitu par labu Bostonai, Batlers sacīja, ka vēlas, lai viņš paliktu komandā. "Protams. Viņa nozīme šajā sezonā bijusi milzīga," atzina Batlers. Rondo sakarā šovasar galavārds piederēs "Bulls", un komandas galvenais treneris Freds Hoibergs neslēpa, ka 31 gadu veco spēlētāju labprāt paturētu: "Ar viņu sezonas beigās demonstrējām lielisku basketbolu. Izņemot Ņujorkas spēli, kurā viņš savainoja plaukstu…"

"Viņš šosezon bija lielisks. Ņemot vērā, ka mums sezonā gāja kā pa kalniem, viņš atrada veidu, kā šo joslu pārvarēt un savu labāko sniegumu parādīt tieši tad, kad mums to vajadzēja visvairāk. Dievinu Rondo, dievinu viņa trenēšanu. Kad atgriezām viņu atpakaļ starta pieciniekā kopā ar Niko [Mirotiču] un Džimiju, mēs daudz ko sasniedzām un spēlējām aizraujošu basketbolu. Un lielā mērā tas bija viņa dēļ," teica Hoibergs, kuram šonakt ceturtajā ceturtdaļā tribīnes veltīja nepatīkamu saukli ar aicinājumu treneri atlaist. "Saprotu publikas reakciju, tā bija ļoti slikta spēle."

Rondo regulārajā sezonā vidēji guva 7,8 punktus, izdarīja 6,7 rezultatīvas piespēles un izcīnīja 5,1 atlēkušo bumbu, bet divās izslēgšanas spēlēs, kuras paguva aizvadīt, viņa devums bija 11,5 punkti, 10,0 rezultatīvas piespēles un 8,5 atlēkušās bumbas. Otrais rezultatīvākais ar 18,3 punktiem regulārajā sezonā un 15,0 punktiem "play-off" bija 35 gadus vecais veterāns Dveins Veids, kuram vasarā piederēs iespēja pagarināt sadarbību uz vēl nākamo gadu par 24 miljoniem dolāru.

Veids gan iepriekš izteicās, ka nevēlētos spēlēt komandā, kura sastāvētu tikai no 21 gadu veciem spēlētājiem, un par savu nākotni runāja izvairīgi: "Man vēl ir daudz laika pārdomām. Šobrīd par savu nākotni neuztraucos." Komandā gan valda optimisms par Veida iespējamo palikšanu, jo tik ienesīgu līgumu veterāns citur diezin vai iegūs. Savukārt Nikola Mirotičs, kurš vasarā būs ierobežoti brīvais aģents, sacīja, ka labprāt paliktu: "Pagaidīšu līdz jūlijam, bet varu teikt, ka mana pirmā izvēle ir Čikāga."

Izmantotie resursi:
Jimmy Butler of Chicago Bulls hopes to stay,...

  +9 [+] [-]

, 2017-04-29 12:58, pirms 7 gadiem
Nepaies ne septiņi gadi, kad Batlers un Rondo abi būs Ņujorkā ar maksimālajiem līgumiem, lai atbalstītu jauno Porziņģi cerībā beidzot sasniegt pleiofus.

     [+] [-]

, 2017-04-29 13:33, pirms 7 gadiem
Veids savu naudu vēl var Maiami dabūt. Man ir aizdomas, ka viņš ies atpakaļ un Čikāga bija tik viena gada šovs, lai parādītu Railijam, ka nav ko naudu žēlot uz savu galveno zvaigzni un komandas seju.

     [+] [-]

, 2017-04-29 13:59, pirms 7 gadiem
Bowijs rakstīja: Veids savu naudu vēl var Maiami dabūt. Man ir aizdomas, ka viņš ies atpakaļ un Čikāga bija tik viena gada šovs, lai parādītu Railijam, ka nav ko naudu žēlot uz savu galveno zvaigzni un komandas seju.
Šaubos, ka Miami vajag Veidu.

     [+] [-]

, 2017-04-29 14:23, pirms 7 gadiem
M rakstīja: Nepaies ne septiņi gadi, kad Batlers un Rondo abi būs Ņujorkā ar maksimālajiem līgumiem, lai atbalstītu jauno Porziņģi cerībā beidzot sasniegt pleiofus.
Made my day,precizi par situaciju Newyork!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2017-04-29 15:25, pirms 7 gadiem
emgape rakstīja: Šaubos, ka Miami vajag Veidu.
Aiz cieņas vien paņemtu viņu. Labi, varbūt nebūs 20+ miljonu līgums, bet ne mazāk par 15 iedotu

  +1 [+] [-]

, 2017-04-29 15:36, pirms 7 gadiem
Rietumu vilcienspirms 55 min.
reāli Weidu nevienam īsti nevajadzēs, pa tādu summu un viņa devums ir slikts, reāli aizsardzībā nespēlē, uzbrukums vienmuļš, te arī PO redz, kas ir kas.

Rondo+Entonijs+Batlers+Deandre Jordan= gredzens kabatā

Atceramies, ka Veids uzreiz pēc traumas PO spēlēja! Šī nebija viņa sezona

     [+] [-]

, 2017-04-30 08:14, pirms 7 gadiem
Gan jau Veids plāno kā var nokļūt blakus Lebronam

     [+] [-]

, 2017-04-30 12:31, pirms 7 gadiem
girts_berzins_4729450 rakstīja: Rietumu vilcienspirms 55 min.
reāli Weidu nevienam īsti nevajadzēs, pa tādu summu un viņa devums ir slikts, reāli aizsardzībā nespēlē, uzbrukums vienmuļš, te arī PO redz, kas ir kas.

Rondo+Entonijs+Batlers+Deandre Jordan= gredzens kabatā

Atceramies, ka Veids uzreiz pēc traumas PO spēlēja! Šī nebija viņa sezona
Un ko tas dod ? Regulārās beigās Rondo + Batlers spēlēja labāk, nekā Veids + Batlers. Šajā karjeras stadijā Veidam būtu jānāk no beņķa. Lai iet pie sava čoma Lebrona.