Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Pačko: "Šī bija sliktākā spēle sezonā"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Pačko: "Šī bija sliktākā spēle sezonā"
Vladimirs Pačko
Foto: M.Jankovskis (Sportacentrs.com)

Pagalam neapmierināts ar savu padoto sniegumu bija "Ilūkstes" NSS galvenais treneris Vladimirs Pačko, kurš neuzvarēto maču pret "Metta/LU" nosaucis par sliktāko šosezon.

Ilūkstes futbolistiem gan daļēji nav pamata skumt, jo izraut neizšķirtu pret studentiem izdevās vien piecas minūtes līdz pamatlaika beigām. "Metta" jau kārtējo reizi ielaiž vārtus spēles beigu daļā, bet šoreiz vismaz izdevās iegūt punktu. Viegli nebija, vismaz tā pēcspēles preses konferencē teica komandas galvenais treneris Andris Riherts:

"Pirmais punkts nenāca viegli. Tas gan bija tuvu jau iepriekšējā kārtā. Atkal nepatīkami, ka ielaidām beigās, bet šoreiz vismaz mēs brauksim mājās ar vienu punktu. Žēl, ka disciplīnas trūkums uz laukuma un uz rezervistu soliņa neļāva mums iegūt vairāk. Nespējam koncentrēties līdz galam. Jāpriecājas par iegūto punktu, jo, skaidrs, ka arī tas mums turpmāk noderēs.

Kas notika pēc pārtraukuma, kad sākām aktīvāk spēlēt? Ja godīgi, pretinieku komandas treneris vienmēr izceļ, ka viņu komanda ir tikai nesen savākusies. Uz tā rēķina mums ir jābūt un arī bija pārsvars fiziskajā sagatavotībā. Likām pretiniekam kustēties bez bumbas. Tas arī izdevās. Centāmies racionālāk izmantot mūsu fiziskās kondīcijas - pieturēt bumbu un bijām arī asāki situācijās viens pret vienu. Tas viss mums bija otrā puslaika pirmajās 15 minūtēs, bet tad mēs atkal izslēdzāmies ārā. Pašdisciplīnu nevaram noturēt visas spēles garumā.

Psiholoģiski nav viegli atkal nenoturēt uzvaru, taču sportistiem vienmēr jācīnās ar dažādām problēmām gan laukumā, gan ārpus tā. Mums ir 12 dienas līdz nākamajai spēlei ar "Jelgavu". Ceru, ka ar trešo piegājienu beidzot izdosies uzvarēt."

Sliktā omā uz preses konferenci ieradās "Ilūkstes" galvenais treneris Vladimirs Pačko: "Neesmu apmierināts ar spēli. Kvalitātes ziņā sliktāks bija tikai pirmais puslaiks pret "Skonto". Daudzi futbolisti mani pievīla. Slikti kustējāmies un arī bumbu nepieturējām. Spēlēšana ar diviem uzbrucējiem sevi neattaisnoja, Svārups pilnībā neiekļāvās spēlē. Arī citi lika vilties. Pat pirmajā puslaikā spēlējām slikti, kaut gan momenti iesist bija.

Cerēju, ka otrajā puslaikā būs uzlabojumi, bet izrādījās otrādi. "Metta" spēlēja labāk un vārtu guvums brieda. Vārtu zaudējumā kļūdījās mūsu gados jaunais vārtsargs Georgijs Čižovs. Varējām ielaist pat otros vārtus, bet beigās ar spēka spiedienu tomēr iesitām un izlīdzinājām. "Metta" ir labi organizēta komanda. Tā varēja uzvarēt arī "Spartaku" un "Jūrmalu". Brīdināju puišus, ka tā ir mūsu līmeņa komanda. Sešu punktu spēlē labi, ka vismaz ieguvām punktu. Pamatīga vilšanās par puišu sniegumu. Domāju, ka arī Andris [Riherts] ir vīlies par nenoturēto uzvaru. Mēs esam neizšķirtu komanda - piecās spēlēs četri neizšķirti. Nākamajās spēlēs mums būs spēcīgi konkurenti, centīsimies cīnīties un laboties.

Pilnībā netikām galā ar Gati Kalniņu. Līdzīgi bija iepriekšējā spēlē, kad dominēja Maksims Daņilovs, kurš principā divatā ar Vadimu Žuļevu apspēlēja visu komandu. Kalniņš ir lielisks futbolists, turēja mūs sasprindzinājumā visu laiku. Ir, ir mums problēmas aizsardzībā un arī ar vārtsargiem...

Vai biju nobijies par Dmitrija Kozlova iespējamo noraidīšanu pirmā puslaika beigās? Jā, biju. Viņš man skaidroja, ka bija dzirdējis svilpi, bet tiesnesis viņu tajā epizodē pasaudzēja. Tur varēja būt otrais brīdinājums un sarkanā kartīte. Izteicām viņam aizrādījumu."

     [+] [-]

, 2013-04-29 22:25, pirms 11 gadiem
No Ilūkstes biju gaidījis labāku futbolu, metta bija pelnījusi uzvarēt..

  +3 [+] [-]

, 2013-04-29 22:49, pirms 11 gadiem
No Mettas biju gaidījusi labāku futbolu...

  +2 [+] [-]

, 2013-04-29 23:28, pirms 11 gadiem
pasakat paldies tiesnesim,kursh neiedeva 11m soda sitienu,par speleshanu ar roku,ilukstei bij jauzvar