Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Talsos atsāksies cīņa par iniciatīvu

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Talsos atsāksies cīņa par iniciatīvu
Foto: Māris Greidāns ( MG Photo )

Elvi vīriešu florbola līgā šovakar ar cīņu Talsos atsāksies pusfināla sērijas. Pēc pirmajām divām cīņām katra no komandām tikusi pie viena panākuma.

Sērija starp čempionvienību "Betsafe Oxdog Ulbroka" un "Talsu NSS/Krauzers" sākās ar diviem mačiem Ulbrokā. Pirmajam laukuma saimnieki šķietami nebija gatavi, ko varētu izskaidrot ar faktu, ka vien pirms pāris dienām izdevās tikt galā ar "FBK Valmiera" ceturtdaļfināla sērijas septītajā spēlē. Tikmēr talsiniekiem bija iespēja atpūsties, jo sērija pret "Rubeni" tika noslēgta sešos mačos. Neskatoties uz to, vairākas reizes nonākot iedzinējos ar trīs vārtu deficītu, "Betsafe Oxdog Ulbroka" spēja parūpēties par intrigu, divas minūtes pirms pamatlaika beigām pietuvojoties līdz vienu vārtu deficīta. Izglābties tajā cīņā neizdevās, piedzīvojot neveiksmi ar 7:8.

Dienu vēlāk Ulbrokas komanda zaudēt nevarēja atļauties un pēc septiņām nospēlētajām minūtēm rezultāts bija jau 3:0 mājinieku labā. Šoreiz atspēlēšanās meistarību demonstrēja kurzemnieki, otrās trešdaļas ievadā panākot līdzsvaru uz tablo, taču otrā trešdaļas puse nebija sekmīga, laukuma saimniekiem atkal panākot komfortablo 8:4 vadību. Trešajā periodā viesi ātri atspēlēja vienus vārtus, taču intrigu pašreizējie valsts čempioni nepieļāva, novadot spēli līdz 9:5 uzvarai.

Līdz ar to rezultāts sērijā pašlaik ir neizšķirts 1:1 un sērijā viss sāksies praktiski no jauna. Pašlaik izslēgšanas turnīrā lielisku sniegumu demonstrē "Talsu NSS/Krauzers" spēlējošais treneris Artis Raitums, kurš ar 19 (10+9) punktiem astoņās spēlēs kļuvis par izslēgšanas turnīra pašlaik labāko punktu guvēju. Tikmēr aiz viņa iekārtojušies uzreiz četri ulbrokieši, kuri no rezultatīvāko saraksta līderpozīcijām izstūmuši Cēsu "Lekrings" florbolistus. Priekšgala ir Rolands Kovaļevskis, kurš iekrājis 16 (12+4) punktus, vienlaikus esot izslēgšanas turnīra labākais vārtu guvējs. Talsinieku vārtsargs Valters Kasjaņenko pēc pēdējās cīņas atkāpies no iesildītās pirmās pozīcijas starp vārtu vīriem, neitralizējot 82.6% pretinieku metienu, esot trešais starp saviem amata brāļiem. Labākais no Ulbrokas komandas ir Māris Ronis ar 78.2% neitralizēto metienu atrodas piektajā vietā.

Šodienas spēles sākums pulksten 20:00 un maču būs iespējams vērot Latvijas Florbola savienības Youtube kanāla. Sērijas ceturtā spēle tiks aizvadīta svētdien Talsos.

     [+] [-]

, 2019-03-29 11:55, pirms 5 gadiem
Sezonā atlikušas tikai 2 sērijas, varēja taču Talsos filmēt Sportacentrs. Tās kameras kas ir Talsos un Rubenē nekam neder.

     [+] [-]

, 2019-03-29 12:36, pirms 5 gadiem
Gūža rakstīja: Sezonā atlikušas tikai 2 sērijas, varēja taču Talsos filmēt Sportacentrs. Tās kameras kas ir Talsos un Rubenē nekam neder.
tu esi paskatījies cik parāds ir federācijai, brīnums, ka nav bijis bankrots.

     [+] [-]

, 2019-03-29 12:42, pirms 5 gadiem
Gūža rakstīja: Sezonā atlikušas tikai 2 sērijas, varēja taču Talsos filmēt Sportacentrs. Tās kameras kas ir Talsos un Rubenē nekam neder.
Talsos jau vēl kaut cik ciešami, Rubenē gan kā ar GoPro

     [+] [-]

, 2019-03-29 12:57, pirms 5 gadiem
piejoda rakstīja: tu esi paskatījies cik parāds ir federācijai, brīnums, ka nav bijis bankrots.
Kur to var redzēt?

     [+] [-]

, 2019-03-29 12:58, pirms 5 gadiem
LXI rakstīja: Talsos jau vēl kaut cik ciešami, Rubenē gan kā ar GoPro
Es atkal uzskatu, ka Rubenē ir labāka, bet jebkurā gadījumā tas ir nožēlojami, ka pusfinālu nevar nofilmēt Sportacentrs, tas tikai parāda to, ka federācijas prezidentam interesē tikai peļņa no spēlēm Arēnā Rīga

  -1 [+] [-]

, 2019-03-29 14:05, pirms 5 gadiem
Gūža rakstīja: Kur to var redzēt?
cdn.floorball.lv