Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Karatē cīkstoņi neveiksmīgi aizvada arĪ EČ komandu sacensības

Ints Megnis
Ints Megnis

Karatē cīkstoņi neveiksmīgi aizvada arĪ EČ komandu sacensības
Latvijas izlase Eiropas čempionātā. Foto: Latvijas Karatē federācija

Latvijas karatē cīkstoņi piektdien neveiksmīgi aizvadīja arī Eiropas čempionāta komandu sacensības, gan vīru, gan dāmu konkurencē ciešot neveiksmes jau pirmajos dueļos.

Dāmām Latvija pirmajā kārtā ar 0:1 piekāpās Zviedrijai. Šīs komandas sastāvā bija Alīna Kornišova, Liene Prikaza, Viktorija Rezajeva un Kristīne Vīča.

Tikmēr vīri (Nikolajs Bodrovs, Maksims Halatins, Kalvis Kalniņš, Andrejs Sadikovs, Ruslans Sadikovs, Dens Sadikovs) pirmajā kārtā cīnījās 2:2 ar Portugāli, tomēr cieta zaudējumu. Līdz ar to abām Latvijas komandām cīņas noslēdzās pēc pirmajiem dueļiem.

Kā zināms, ceturtdien individuālajās sacensībās vienīgais, kurš izcīnīja divas uzvaras bija Bodrovs, bet pie augstākās vietas tika Vīča, kura vēlāk kvalificējās gandarījuma sacensībām, čempionātu noslēdzot ar dalītu septīto vietu. Pieckārtējais Eiropas čempionātu medaļnieks Kalniņš šoreiz tika ielozēts ļoti spēcīgā apakšgrupā un samierinājās ar neveiksmi jau otrajā cīņā.